Publicerat: 2006-07-31 Klockan: 19:36:12

vetefält



gårdagen började med brunch. där milla o osse öppnade sina presenter. de fick otroligt mycket fina saker. efter det hämtade jag äntligen min cykel som har stått hos dem ett par veckor. sen blev det bakismat på vilbergens pizzeria.



sedan åkte pox, jag o sadde till ett par barn på jobbet o hälsade på vilket var uppskattat. efter det var det glassdags med mina gudbarn emil o gustav! vi gick förbi vetefältet o pox såg sin chans att fotografera med makro. (inga av de bilderna blev dock upplagda)



ja vissa av oss blir ju fyllehungriga 2 ggr.. ska inte låta så ståndaktig själv.. jag frossade i mig en himla massa godis. sen planerade vi lite inför lördagen tillsammans med vårt fantastiska värdpar!!



idag har vi handlat en jävla massa lime. brännbollsset till morgondagen. solat på törnrosa, ätit på woken o jag fick enbart en o en halv vattenkastanj.. buhu.. hämtat den sista presenten, lämnat in ringarna o styrt lite.

imorn blir det tvätt. pox ska troligtvis vaxa syrrans bil. sen blir det förhoppningsvis brännboll om vädret står på vår sida. annars fest hos sadde o det är inte fy skam det heller. poxs kompis lina från örebro kommer hit o är med o ska sova hos oss också. jag har aldrig träffat henne så det blir ju kul.

puss o hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0