Publicerat: 2006-07-27 Klockan: 01:03:50

resturang josspiedad

det är en resturang precis som den låter; jossan, pierre, sadjad men lite roligare formulering... kommer till det snart..



gårkvällen spenderades på landet. p pox o josie hade lite tunguträckningar o annat stohoj för sig. pappa skulle utrota myrar o vi satt o hejade på!



idag var vi på landet under den delen av dagen då det var molnigt.. orutinerat men så var fallet. mor fick lite massage o jag ville se hur magen såg ut. kommer den få plats i brudklänningen eller ej.. emil söt poserade glatt..



nu till josspiedad...jag, pox o sadjad har länge planerat en middag till osse o milla denna dag. det blev trerättersmiddag.  först välkomstdrink. sen toast med avocadoröra.  sen fläskfilé, klyftpotatis, rostade grönsaker, 3 såser o sallad.sedan gino... vi alla var kockar men pox mästerkocken. jag servitris o sadjad hovmästare.



se här se här....



lite av godheterna de bjöds på.. kökspersonalen fick hålla tillgodo med;



inte fy skam det heller...



efter middagen blev kökspersonalen utsliten.. ett tag iaf.. sen poserade en av dem i sin nyinköpta höstjacka som har kostat 1900;- men var nedsatt till 900:-!! yihaa! o pierres nyinköpta skor ska tilläggas!



när resturangen var tvungen att stänga urartade det i diverse wrestlingskonster..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0