Publicerat: 2006-07-30 Klockan: 17:27:09

Milla o Osse Myrberg

oh så vackert.. oh så fint.. oh så underbart.. oh så jag grät.. oh så jag njöt.. oh vad jag älskar er!!



dagen började med att pox o jag fixade den snitslade banan från kyrkan till sörby.. vilket vi hade uppskattat att det skulle ta ca 45 min.. vilket tog nästan 2h.. panik.. hemma vid ca 12.30.. skynda skynda..



trots all stress blev vi såhär snygga.. waw! sadde, jag o pox trängdes där bak i bilen..



de var så vackra. o vigseln var helt underbar o de bara grät o grät o grät.. o det smittade av sig tusenfalt.. lite vanliga poseringsbilder från kyrkan också.



på vägen från kyrkan var conny tvungen att ta en styrketår för att klara av sitt tal.. haha.. robban, johanna, johanna o john poserar lite också.



de kom efter lite mer än en timme o var så vackra o så kära.. det bara glittrade om dem!



bröllopsvalsen var något av särklass. träning ger färdighet! 10 veckors slit var absolut värt det. tro absolut inte på en repris nästa vecka bara.. en nöjd osse med sadde. denna efterrätt var helt underbar!



ja dessa bilder talar väl för sig själva. det blev ett jävla röj på festen o det var så fantastiskt kul. roliga människor att dansa med och roliga människor att prata med!!



efterfest hemma hos sadde som för övrigt var full full full.. haha.. karin o jag dansade visst på bordet.. det är inte klokt vad man får reda på av att kolla på bilderna dagen efter..

ni var så vackra!! grattis o all välgång till myrisarna!!


Kommentarer
Postat av: camilla

Jag kan inte fatta att det var vårt bröllop men ja nu är det över.
Puss på dig stumpan.

2006-07-31 @ 15:59:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0