Publicerat: 2006-07-10 Klockan: 20:17:31

fullproppad helg

ojojoj.. helgen har varit full av nöjen o nu är madame josefine broke as fuck...

i torsdags
var jag, milla, pox o sadde här hemma o åt, skrattade och såg på en kass film, 16 blocks.

i fredags var jag, milla, pox, osse, sadde, karin o conny o spelade facerball på laserdome. så grymt skoj, så grymt svettigt så härlig kick!! efter det var det dags att ha tacosbuffé hemma hos oss med gänget. det fortsatte i fest o snack o ömhetstal till ca två på natten..

i lördags var det dags för millas möhippa o osses svensexa.. ovetandes blev de bägge kidnappade o på den vägen var det.. milla utsattes för hemska kläder, roliga uppdrag, skivinspelning, picknick, bubbel, minispaverksamhet, middag, mer uppdrag, teaterbaren, bishop o så palace. en lyckad kväll!!

i söndags så låg jag, milla, pox, osse o sadde i deras park o pratade.. sen blev det mc donalds o på kvällen slöt conny upp o vi 6 kollade på fotbollsfinalen tillsammans o åt gott!!

en lyckad helg!!

denna vecka består av groggkväll med milla o sadde imorn. bio (pirates) med pox, syrran o walle på onsdag o sen middag o mys. stan eller bad på torsdag med milla o sadde.. kanske vollyboll på kvällen med gänget. på fredag är det piercingsdags! helgen är ännu obokad.. helt sjukt.. det har inte hänt på månader.. så det blir säkerligen att göra klart bröllopsprogrammen o styra med sådant! sen nästa tisdag går jag på semester...



snart kommer milla lägga upp alla bilder på www.141516.com... även sadde har numera en blogg.. http://www.saddes.blogg.se

Kommentarer
Postat av: vendeley

hur spelar man facer boll? verkar som om man har värsta darth vader masken på sig? ;)

2006-07-10 @ 23:40:21
URL: http://vendeley.blogsome.com
Postat av: Anonym

hahahaha. Oscars bild är ju KLOCKREN!!!!

2006-07-11 @ 09:55:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0