Publicerat: 2006-07-24 Klockan: 18:37:25

50-årsfest



o sååå ja nu var det igång igen.. vad..? poseringsdags.. alltid innan fest. men snälla spela inte ens förvånad.. känner ni joise posie så vet ni att det är ett faktum. efter denna runda så var det dags att åka till milla o osse på 50-årsfest. hur kan det komma sig, hur löser ni den ekvationen. think twice!



vi var rumsrena i början  o så söta o så snälla. kul var att syrran o wallentin gjorde oss sällskap! uppskattat!



efter ca 45 min hade vi alla fått i oss tillräckligt med dricka för att snabbt inse att det skulle bli ett hejdundrande fylleslag.. o ja lovar.. det blev det! vi hann med att planera in 2 nya videos som ska komma, spice girls o backstreet boys. o nej conny.. milla får ersätta dina kommande planer som geri. karin.. du ska vara med oss i spice girls bara så du vet!!



när conny o sadjad svek oss för knappt byxmyndiga tjejer på andra sidan det blå så startade vi en egen fyllefest a la italianostyle! det blev en hel del mozarella, al dente o gud vet vad.. vi fick upp den italienska hettan iaf!



så pass mycket att det blev både stoldans o soffdans.. o ja med syrran o mig på samma fest blir det mycket hoppande o sjungande (??).. försök till sång iaf!



sadjad kom tillbaxs uppvärmd o glad o började sin karriär som manlig strippa o examensprovet la han på palace sen.. o ja ni kommer att få se kort även från det! syrran min tog sig ett smakprov av min blivande man.. ja jag har ju herpes just nu så han är nog glad för alla pussar han kan få.. haha.. efter de här incidenterna var det dags för stackars annie att förklara reglerna för fyllespelet o som alltid tog det extremt lång tid att förklara.. kanske ännu längre denna gång då vi alla var fulla redan innan spelets start!



en straffregel var att alla i rutiga skjortor skulle ställa sig upp o snurra o dricka.. vilka var snabbast att få på sig rutiga skjortor för att få chansen att dricka ännu mer? josefine o sadjad såklart.. ännu mer hångel bjöd festen på.. denna gång i form av syrran o milla o sadjad o osse.. det snart gifta paret ville ägna sig åt det egna könet helgen innan!



japp o så skulle vi komma till palace ja.. det är inte så illa som det ser ut.. väldigt mycket teater över det hela! LOVAR!!

o så var det äntligen dags för sadjads examensprov... here it comes...

41390-521

tack vänner för ännu en lyckad fest!




Kommentarer
Postat av: Erika

Galna människor! hihi :-) :-) :-)

2006-07-26 @ 10:11:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0