Publicerat: 2006-01-02 Klockan: 14:41:29

uppesittarnatt

ja det var ju inte med flit direkt. men jag kunde helt enkelt inte somna. nu däremot är jag helt paj. känns som om ögonen ska slås igen vilken sekund som helst. det var som så att jag skulle läsa slut min bok igår, det gjorde jag.. "i samlarens spår".. sen kunde jag inte somna. sist jag tittade på klockan var hon ca 4.15.. tror att jag somnade efter det.. inte direkt men säg kanske strax efter 4.30.. o 6.15 ringde klockan. då var det helt okej men nu är jag så trött..

så jag ska ägna resten av dagen åt att surfa, titta på tv o äta nått.. mm.. prata lite i telefon oxå. dit sträcker sig mina ansträngningar nu..

vet ni? på nyårsafton kräktes michan på morgonen o hade ont i huvudet.. sen när vi pratade med sörping igen på nyårsdagen så sov hon ff o då var klockan runt 12.30 så jag vet inte hur läget är nu.. jag hoppas att det är en vanlig magsjuka eller så.. för jag är inte redo än. det får inte vara tumören. inte ännu. vänta ett tag till. eller kommer jag någonsin bli redo??


   jag läntar...... tills sommaren.. tills utlandsresan.. till friheten.. till ledigheten.. till evigheten?

Kommentarer
Postat av: jessica

ja jossan frågan är kommer du någonsin bli redo???det vet man ju faktiskt inte de är en evig fråga,tills de tråkiga händer! Tråkigt att vara vaken men de var lika dant för mig kunde inte sova trist som tusan,nu hoppas man rutinerna kommer in pusselipuss

2006-01-03 @ 16:41:08
URL: http://jezziee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0