Publicerat: 2006-01-25 Klockan: 16:50:02

minnesstunden

det var en väldigt vacker minnesstund som skolan anordnade idag.. vacker, stämningsfull o förjävligt sorglig.. ibland kan det nästan smärta mer av att se alla nära o kära som är så förtvivlade.. idag var min mamma o syster med oxå.. det var första gången de mötte "familjen" sen allt hände.. de var så ledsna..

troligtvis kommer begravningen ske när syrran är i fjällen så det var tur att hon var med idag så hon fick nått slags avslut...

tack alla vänner o min kära familj för allt ni gör för oss nu.. ni kommer hit o lagar mat, ni skickar blombud, ni skickar vanliga kort till oss, ni bjuder oss på lunch, ni bjuder över oss på middag, ni skickar så fina sms.. tusen tack.. ni underlättar väldigt mycket ska ni veta!!

hoppas ni vet det.. o hoppas ni kommer att finnas med oss hela tiden längs den långa, snåriga vägen vi nu tvingas vandra.. ena dagen är allt som vanligt, den amdra dagen är vi helt slutkörda.. ena dagen vill vi bara gråta.. den andra '"glömma allt.." tack för att ni vågar att finnas här!

Kommentarer
Postat av: Jessica

SJÄLVKLART FINNS VI HÄR JOSSAN, finns för att stötta o trösta de vet du,hoppas bara ja kan läsa av dig/er rätt så ja förstår sedan senare när de verkligen behövs igen många kramar

2006-01-27 @ 18:15:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0