Publicerat: 2006-01-17 Klockan: 21:49:12

ensam.......

    mitt liv....


min lilla gubbe är borta nu.. han är i sörping hos syster sin o kommer bo där ett tag nu.. så jag är ensam hemma.. så ensamt o tråkigt.. fast jag slipper irritera mig på att han upptar all tid vid datorn, att  han lyssnar på kass musik på hemska ztv eller mtv, att han knäpper på kontrollen hela tiden när det för en gångs skull kommer en bra dokumentär.. tänk att man kan sakna de där sakerna.. det trodde jag inte var möjligt.. o hur kan man sakna det efter bara några timmar.. kanske för att jag vet att han är borta ett tag nu o det är en tid när vi egentligen behöver varandra.. även om vi inte pratar om det hela tiden.. eller knappt nått.. så säger våra blickar mycket o vi ger varandra de där kramarna, de som man bara känner är nått speciellt..

men nu är han hos bättre behövande.. eller kanske inte.. hon är nog knappt medveten om att han är där.. men det är viktigt för hans skull.. han behöver vara där för att förstå o för att känna att han spenderar tid där.. inte bara några timmar på helgen..

mm.. nu ska jag gå o borsta tänderna.. o där lär det bara stå en tandborste.. buhu..


Kommentarer
Postat av: Jessica Davidsson

hejsan ja visst är de konstigt när de väl är borta saknar man dom irriterande sakerna hehe.vad många kort du lagt de måste ja med pröva under eller över en text. Vi är tokiga du o ja med våra bloggar.hoppas de går bra för dig på jobbet många kramar

2006-01-18 @ 08:53:49
URL: http://jezziee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0