Publicerat: 2007-07-30 Klockan: 20:04:32

our partynight



yepp yepp i vanlig ordning så har sadjad o jag en kväll då vi sitter ensamma o förfestar för att sedan dra vidare. o på något skumt sätt så har vi jämt så sjukt roligt också. ja alltså likaså denna lördagskväll. först gör jag lite reklam för min oerhört coola ram! det är alltså en digital ram som har ett spelande bildspel hela tiden. ME AM IN LOVE....



ja så vi drack, sjöng, gjorde typ 4 olika listor, pratade om folk o fä o bara njöt av varandras sällskap!



sadjad som den slav han är (hmmm.....) fick pussa min ben. nej då skämt osido. måhända att han inte är en slav men pussa ben det fick han göra iaf! o munnen med för den delen.



såhär ultravacker var mi love när vi skulle bege oss till baren för att sedan ta våra steg till palace. på baren träffade vi hela syrianska tror jag o på palace höll vi jämna danssteg med charlotte o magnus. vid 02.55 begav vi oss till fyrkanten för mat. o hör o häpna det var mi love som ville äta. kanske var det därför vi vaknade upp utan baksmälla oxå.



vi åt på butlers istället för en vanlig ordinär bakfyllemcd eller liknande. väl på landet sjönk sadjad in i sin nya bok.

idag har vi varit på landet o solat, spelat kort o yatcy. sadjad har även lagat god mat. sen skulle han in på ifk match (frivilligt... o nej de spelar ej mot sylvia...) o jag passade på att träna ett pass på world class. charlotte var med på passet.

imorn blir det oxå landet o sen blir det pumppass med jecka o charlotte. o på lördag blir det bastufest, precis 1 år efter den förra festen.


by the way så fick jag färgstege o vann igår.... såhär glad blir man då! pappa kelar lite med sigge medan wahlstadts är på måsis!



ja det blir en märkeslista nu. caroline kanske ngt för dig att kopiera!!


KLÄDER
Skor: herregud jag älskar skor men jag tror inte att ett enda par har ett coolt märke
Sneakers: typ adidas..
Jeans: lee
T-shirt: nope inte där heller
Underkläder: oj så olika


ACCESSOARER
Väska: har minst 15 väskor o ingen är känd här heller
Plånbok: nej du en vanlig skinn
Solglasögon: en massa olika
Klocka: ck o några axent


TEKNIK
Tv: måste springa o kolla.. sony
Stereo: panasonic (bioljudet)
Mobiltelefon: samsung
Mp3: äger ingen
Dator: amilo
Kamera: canon


BADRUM
Tandkräm: colgate 
Tvål: oh har glömt bort vad den heter... luktar jättegott!
Hårprodukt: matrix
Parfym: naomi cambell, puma
Hudkräm: ldb
Schampo: sunsilk 
Balsam: sunsilk
Medicin: orthonett novum
Vitamin: med risk för att få mamma på mig så slarvar jag med det...
Huvudvärkstablett: det som finns hemma. oftast ipren


MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: loka
Öl: nej tack
Vin: nej tack
Bröd: grekiskt lantbröd om jag får välja
Choklad: marabou bubbelchoklad eller riesen
Glass: tip top


HEMMA
Säng: från jysk
Lakan: ikea
Espressomaskin: nej det har jag inte
Kylskåp: electrolux
Porslin: ja du. från ica maxis hemavdelning.


FÄRDMEDEL
Bil: mmm om 2-3 år kanske
Flygbolag:britannia har de blivit mest ggr
Taxibolag:ht bud o taxi (den ni;)..)
Cykel:rex


ÖVRIGT
Frisörsalong: mates hos linda
Bank: nordea
Bensinstation: statoil när jag väl lånar bil
Gym: world class o medley


 

Publicerat: 2007-07-28 Klockan: 01:12:20

öken

Ja o så sitter jag här hemma efter en helkväll med charlotte o stina. Som slutar som varje helkväll med just charlotte o stina. Jag har alltså en massa roliga fnittriga historier i bagaget o en massa nya sexupplevelser. Vi har diskuterat allt ifrån dåliga erfarenheter till riktigt bra erfarenheter o så har vi hunnit komma in på ämnet plastikoperationer fler än en gång.



 

Ja tro det eller ej o läs det ej om ni är känsliga. Nej då jag lovar heligt jag ska ej gå in på några detaljer. Jag kom  till charlotte o strax därefter kom det mörkhåriga yrvädret stina. Vi kom som alltid snabbt in på intressanta diskussioner. O hör här;


 När man köper godis så slutar det alltid med att några bitar ligger kvar i skålen. ALLTID. Fast man vet att man inte är så förtjust i dem så köper man dem o så ligger de kvar där. En tanke är då att man köper dem för att de ska väga upp för alla de andra mycket godare godisarna. Mmm det är charlottes tanke. O hennes liknelse är sedan att man "måste" ha ett par dåliga sexupplevelser som bara finns där.  Som sedan gör att det blir ett par som blir kalas. O likaså som med godiset så sparar man dem o köper (?) dem ibland fler ggr bara för att man tror att man ska börja gilla dem mer. 


Helt seriöst är det inte en ganska rolig syn på detta? Vi skrattade iaf. O så har vi pratat mr. 2 juck med 5  min paus. O lilla vickevire.



 

Men bland det bästa är de nya (?) orden vi börjat svänga oss med idag;

 

Stekare - ni kanske vet vad det är. Jag visste det ej. Det är iaf som en äldre brat. Som står o hänger o vet om att han (ja för det kunde tydligen bara vara hanar) ser ganska bra ut. Oftast ses de med ett helrör i baren.

 

Punkisar - ja denna glosa fick jag lära dem. Det är ju folköl. Det vet ju alla om.

 

Fettcell - det är ett gulligt ord på en tjockis rent ut sagt.

 

Getabock - typ den värsta förolämpning man kan ge någon. Det finns inga andra ord kvar då.

 

Ja dessa 4 glosor har vi använt i vårt vokabulär fler än en gång idag om jag säger så. Efter mat o dryck så begav vi oss till baren. Vi stötte på en hel del 18-åringar (ja vad trodde vi.. hallå det är fredag...). 2 eller var de kanske 3 grabbar som kallade oss öken för att vi inte ville slösa vår dyrbara tid med att prata, flirta med dem. Herregud pojkar ha självdistans, ni var 18 vi är 27. det var inga stekare där inte. Möjligtvis var det getabockar som hade druckit aningens för många punkisar. Kvällen var iaf helyckad.

 

Dagen tillbringades med mina 3 favoritkarlar, sadjad, gustá o memil. Tropikariet o djurparken. Varvat med regn o sol. Schizofrent väder till max. ungarna var grymt fogliga o jag ljuger inte när jag säger att de var de mest drillade ungarna på hela parken. Inte en tillsägelse behövdes medan de flesta andra stod o skrek på sina barn. Stolt moster till sina 2 gudbarn skriver.. när ni kikar på bilderna så kolla på den gröna ormen. Den måste nyss ha fått mat annars har den bara väldigt skeva proportioner.



Imorn kommer jag vakna av en hemsk klocka för att rusa till powerpump. Sen vartefter så ska sadjad o jag ha utekväll. Yihaa!!

 

Publicerat: 2007-07-26 Klockan: 17:43:08

softish mode



ja satan så gött det är att ha semester. nice as hell. i måndags firade vi stina som fyllde tant liksom  alla vi andra redan har hunnit att göra, eller förresten det är nästan bara jag som hunnit innan.. gaah! hon bjöd på godsaker o efter det blev det sylvia som vann på hemmaplan för första gången (denna säsong)! underbart!



igår var det datedags. på förmiddagen införskaffade jag ny telefon o lite annat. sen så mötte jag upp mi love vid 16.00 på jobbet. vi gick till halvars o smaskade glass. sedan strosade vi på stan o ägnade oss åt lite mer än bara fönstershopping. vi tog spånkan hem!!



detta inhandlade vi. sadjad inhandlade även ett par jeans men dem får han inte förens imorn för de ska lägga upp dem. sedan lagade sadjad god köttfärssås o spagetti o sallad. mums. sedan var det dags för filmen. sadjad hade med nöd o näppe lyckats hålla den hemlig. sliding doors. klockren film som jag velat se om länge. o så gick den på svt på vår datedag. sadjad påstår att det är hans förtjänst. jaja älskling du har säkert ringt svt flera ggr för att få dem att sända den filmen :). efter filmen fick jag massage. nice..... underbar date mi love.




idag tränade jag powerpump på förmiddagen. apu så svettjobbigt... men så skoj! sen lunchade vi med milla, osse o gustav innan de skulle ta sitt pick o pack o dra till cypern.. mm somliga har tur. ja du osse vi får stå ut med regnkaoset här hemma i peking.

ja vi hade ju siktat in oss på gotland men biljetterna är smärtsamt dyra just nu så vi vet ej hur det blir. vi bägge prioriterar att lägga undan pengar till vår resa i sept.

imorn blir det kanske kolmården med de små. om inte regnkaoset har hunnit in till östgöta trakterna. på kvällskvisten ska jag hem till charlotte o äta god mat med stina. på lördag blir det powerpump o sen på kvällen ska mi love o jag ut... yihaa! de gångerna brukar bli jävla roliga gånger!

 

Publicerat: 2007-07-25 Klockan: 11:41:31

fågelkvitter..

41390-2181


ja det låter väl alldeles underbart.. fågelkvitter.. mmm.. dröm er bort till en plats där ni ligger o halvslumrar o hör fågelkvitter som sakta söver er.. eller ponera istället detta faktum; ni sover ljuvligt och helt plötsligt låter det som ett tjugotal fåglar har invaderat ert hem.. ja men så kan det ju inte gå till.. var håller de då hus? jo jag tror att de är möjliga husockupanter som demostrerar precis utanför mitt fönster. de trivs nämligen under mitt tak vid mitt fönster. o där trivs de med sitt kvittrande från tidig morgon (säkert redan vid soluppgången) till solnedgången.. mm det är så härligt, NOT, som borat skulle ha försökt sig på att säga.  jaja det är ju tur att jag sover mestadels på landet denna sommar för där har fåglarna iaf vett att hålla sig på avstånd!

nog om dessa fåglar. idag är det onsdag och igår kom jecka o jag igång med träningen på world class. vi var där o köpte årskort. härligt. sen fixade jag räkningar o maria kom på besök o likaså pierre. idag tvättar jag och styr lite. ska köpa en ny hemtelefon då min totalt dött. sen kl 16 ska jag på date! det är sadjads tur att förgylla min dag. vad han har planerat vet jag inget om förutom att vi ska mötas på jobbet kl 16. jag är mycket förväntansfull som alltid för våra dater. om det är någon som inte riktigt förstår så är det som så att varannan månad är det sadjads tur att planera in en date med mig o den andra månaden är det min tur att planera in en date för honom. inga stordåd behövs utan bara att den andra personen ansträngt sig med lite planering och att vi får en underbar dag/kväll ihop! o bara för att jag beskriver detta måste jag göra reklam för vår lyxdag som vi har en gång i kvartalet. då äter vi hotellfrukost på något hotell och sedan bubblar vi någonstans. sedan bara strosar vi o avslutar med att äta gott o bara mysa. så underbart lyxigt o härligt men ändå väldigt billig lyx. (kommunarbetare har inte råd med mer än så....  ;) ....) 

puss o hej

41390-2180 

 

Publicerat: 2007-07-22 Klockan: 14:18:30

aktiv lördag.. minst sagt!



dagen började med promenad som alltid. sedan åkte syrran, ungarna o jag till stallet. vi tog in hästarna, tootsie & tilly, ryktade dem o gav dem mat. ungarna fick passa på att leka lite med hindrena innan vi skulle rida där.



ja o så kom ridningen. vilket gick över förväntan. det var ju bra länge sen jag satt på en "vanlig" häst. förra årets islandshästar var bra små om man jämför med tootsie som vi red på. men det var så fasligt mycket flugfän som gjorde livet jobbigt för tootsie så hon bralla en hel del. men det var skitkul o det var absolut inte sista gången.



hem från stallet o göra mig ordning till millas öppet hus. osse hade lagat mat från varje land som milla varit i. grymt abitiöst men skulle jag ha förväntat mig annat av en myrbergs?! gott som alltid o kul att träffa folket.


hem i illfart o maria kom o sminkade mig. sen var det poseringsdags för oss.. succé som alltid :)



iväg till festen som började 2 timmar efter att öppet hus hade slutat. vi fick se på ett bildspel över millas 25 första år som osse gjort. underbart bildspel. o sen var festen igång. vi passade på att posa lite som alltid..



sadjad bossade över kameran ett tag o tog lite porträtt bilder.



lite fina bilder från kvällen.. milla upptäckte att hon kan trä igenom en nål genom sitt gamla piercingshål.



ja o sådär kan det visst gå.. o alla tog fram kameran instället för att hämta något att torka upp med.. hum... fredrik o jag hittade kameran på kvällskvisten.



o så singstar. herregud vad är det med myrbergsfester o singstar egentligen? kul var det iaf! o milla jag lovade ju att om du gick med på att posera egyptiska damer med mig så skulle jag lägga upp en stor bild på det. men jag tyckte denna bild var finare. hoppas du godkänner mitt val...

41390-2192

kvällen avslutades på palace. galen kö i 30 min. dans o röj på palace o sen hemgång strax innan 3. idag mår vi väl sådär... o kl är 14 o vi har fortfarande inte ätit något. ska hem till milla o osse o hämta bilen o plånboken (ja den blev visst kvar där..) o sen åka o äta något.

jag avslutar som vanligt med en lista.....

Brukar du komma i tid: Alltid
Vad hade du i din mun senast: Tandborsten
När mår du bra: När jag är i Sadjads famn
När blev du fotad senast: Igårkväll
Hur känner du dig nu: Fruktansvärd bakis
Kan du laga mat: Ja
Vad pluggar du: Inget
Vad tycker du om fötter: VIDRIGA!
Är du smart: Ja
Vad har du på dig: Trosor
Är du aktiv i skolan: Pluggar inte
Vad saknar du: Michele
När och varför grät du senast: Kan faktiskt inte minnas. Men det var inte så lång tid sen.
Var det pinsamt att svara på det: Absolut inte
Hade du en bra kväll igår: Underbar kväll
Din favoritdryck på morgonen: Vatten
Vad ska du göra i sommar: Vara ledig o softa
Är du nöjd med ditt liv: Alla tiders
Vad vill du jobba som: Förskollärare
Har du tråkigt just nu: Nej
Vad gör livet värt att leva: Sadjad, vännerna, familjen o möjligheterna som finns i livet
Vad i livet ångrar du: Typ bara en sak o det var att vi gifte oss. Jag ångrar det inte för min egen skull. Jag kan leva med det valet o konsekvenserna. Men jag ångrar det för de som blev sårade runt oss.
Är du musikalisk: Nej
Vad lyssnar du på för musik: Oh.. tycker inte om musikfrågor
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Nope
Är du bortskämd: Ja
Är du trött: Som fan
Vad gör du imorgon: Firar Stinas 27 årsdag o går på Sylviamatch med hela familjen

Din första
Operation: 9 år o hade fått okbenet intryckt i en ridolycka
Första piercingen: 15 år o öronen
Första bästa vän: 2 år o Charlotte
Första priset: Oj minns ej. Säkert något pris i ngn amatör ridtävling
Första sporten du började på: Ridning
Första husdjuret: Fågel
Första semestern: 12 år o Korfu
Första konserten: 17 år o Metallica
Första kärleken: 4 år o Daniel

Favoriter:
Filmer: Thrillers o filmer med coola vändningar
Tv-program: Desperet Housewifes, Prison Break o Cityakuten
Musik: Gaah
Drink: Orgasm
Kroppsdel (på kille): Ögonen
Sport: Box att utöva. Fotboll o konståkning att titta på
Plagg: Jeans
Skola: ---
Bok: Oj så många. Ondskan kanske

Just nu:
Äter du: Inget
Dricker du: Vatten
Ska du: Äta bakfyllemat
Lyssnar du på: Surr från datorn o tattarljud från gården
Väntar du på: Att listan ska ta slut
Tittar du på: Dataskärmen
Har på du på dig: Trosor

Vad du föredrar(motsatta könet):
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller kyssar: Kramar
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Snygga armar
Busig eller lydig: Busig

Har du någonsin:
Kysst en främling: Ja gud ja
Druckit bubblor: Ja
Brutit ett ben: Nej tro det eller ej. Fast jag nästintill haft klippkort på akuten så har jag aldrig brutit något
Rymt hemifrån: Ja
Röntgats: Fruktansvärt många gånger
Krossat någons hjärta: Ja
Nobbat någon (som haft känslor för dig): Herregud ja....
Gråtit när någon dött: Ja

Tror du på:
Gud: Nej
Mirakel: Nja
Aliens: Ja
Magi: Nja
Himlen: Inte himmelen kanske.. Men något hoppas jag på
Tomten: Hehe nej
Sex på första träffen: Vadå tror på? Om det menas att man ff kan bli ihop fast man haft sex på 1:a dejten så är svaret ja (kopierar svaret som var på listan...)
Kyssas på första träffen: Se ovan
Änglar: Ja


 

Publicerat: 2007-07-20 Klockan: 16:41:01

tre fjärdedelar semester kvar!



ja detta är alltså pierres nya bil som går fantastiskt snabbt o har ett otroligt högt ljud. jag ska ta med mig öronproppar tills nästa gång. o du pierre snart vill jag låna bilen en dag... iaf pierre har hjälpt mig lite med datorbestyr. gaah.. det härliga vädret är från i måndags, dagen efter öste regnet ner mitt i marias o min fikapaus på stan.





mi love o jag åt på pappa grappa (IGEN) o gick sedan o såg transformers som var en störtcool film! mötte milla o osse som firade millas 25 årsdag! sen på onsdagen var det dags att fira osses 27 årsdag. det var smaskens som alltid hemma hos myrbergs...





igår ändrades vädret igen. det har varit lite bångstyrigt denna vecka.. men det är väl faktiskt så det "ska" vara när det är svensk sommar. ungarna o sadjad roade sig som barn.. caroline var på besök under dagen vilket var mycket roligt! pratade om en massa roliga kommande händelser!





förlåt men det såg lite smidigare ut för barnen... haha...


nu har jag varit inne o gjort naglar. faktum är att jag går en promenad varje morgon innan frukost nu på semestern. o typ varannan dag förljer mi love med. idag var en sådan dag. efter promenaden la de i båten o vi åkte en sväng. sedan gick vi även in till stan. det tog typ 80 min att gå till min nagelanna från kårtorp. friskt kämpat! nu ska jag duscha o äta något. längtar så jag kan dö till morgondagen. det ska bli så kul! på morgonen ska jag till stallet med syrran o rida. sen hem o duscha o iväg på öppet hus hos milla! det ska bli nice att träffa alla o äta mumsigt. sen är det FEST! det ska bli alla tiders. bara det att få göra sig snygg igen. my god!


o så kommer då 2 olika listor som avslutning!

 Nämn något som gjorde dig glad igår: besök av caroline o att få träffa ungarna igen
Vad gjorde du kl 08 imorse: hade vaknat pga onda såriga läppar.... (ni ska få se en bild längst ner i bloggen)
Vad gjorde du för 15 min sedan: laddade upp bilder o läste bloggar
Det sista du sa högt: hejdå till linda
Det senaste någon sa till dig: ha en fortsatt skön semester
Vad har du druckit idag: vatten
Vad var det senaste du åt: vattenmelon
Vad var det senaste du köpte: "nya naglar"
Vad är det för färg på din ytterdörr: brun
Vad är det för väder hos dig nu: växlande
Godaste glassmaken: beror helt o hållet på humör
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nja.. attraktion iaf
Sover du tungt: nja
Drömmer du mardrömmar: sällan
Trivs du med ditt jobb: ja
Favoritklädsel: jeans o en snygg top, eller kjol o snyggt linne
Favoritlåt just nu: hmm....svårt passar så länge
Vad ser du om du tittar till höger: mina neddragna persienner
Vad gör dig glad just nu: sadjad o semestern
Vad ska du göra härnäst: springa ner för trapporna o hämta en skiva som pierre bränt åt mig
Höger eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: uppåt
Favoritgodis: polkagrisar
Kläder just nu: mysbyxor o linne
Sommarplaner: slappa, festa, gotland o the ark
Hur många kuddar sover du med: en eller ingen
Spelar du något instrument: nej spelade piano
Morgon eller nattmänniska: natt
Vad är viktigast för dig: att göra rätta val i livet oavsett vad andra anser. livet är för kort för att slösas bort. o självklart att mina nära o kära får vara friska o vara lyckliga!
Är du kittlig: nej
Snarkar du: nej
Stjärntecken: tvilling/kräfta
Äckligaste insekten: allt som kryper o krälar o har fler ben än 2 är vidrigt.. bort med dem..
Stökigt eller välstädat: välstädat


 

jappjapp.....

x = ja
/ = ibland/sällan

Jag
(x) jag dricker
(x) jag har spytt när jag blivit full
( ) jag röker
( ) jag är oskuld
(x) jag har snattat
(/) jag har slått ner någon (jaja skumma svar på denna o den nedre, men hey så blir det ibland)
(/) jag har blivit nerslagen

OTUR/TUR
( ) jag har brutit ett ben
( ) jag har vunnit på lotto
(x) jag har legat på sjukhus i mer än en vecka
( ) min viktigaste livspryl har gått sönder

SMÅTT & GOTT
( ) jag gillar bananer
(x) jag har hållit i bajs
(x) couscous är gott
( ) blodkorv är gott
( ) jag är vegeterian/vegan
(x) att duscha är skönare än att bada

UTSEENDE & KLÄDER
(x) jag sminkar mig
(x) använder mascara
(x) använder kajal
(/) använder läppglans/läppstift
(/) använder foundation
( ) använder brunkräm
(/) jag brukar ha armband
(/) jag brukar ha halsband
(/) jag gillar att klä mig i svart
(/) jag gillar att klä mig i grönt
(x) jag gillar att klä mig i vitt
( ) jag gillar att klä mig i rött
( ) jag gillar "leopardmönster" tyg
(x) jag är nöjd med mitt utseende (oftast iaf...)
( ) jag syr mina egna kläder

KÄNSLOR
(x) jag har tillräckligt med vänner  (tillräckligt låter hårt, men jag tror ni förstår vad som menas)
( ) jag känner mig ensam ibland
(x) Jag brukar vara glad
( ) jag trivs bäst ensam
(/) jag är känslig
(x) jag är stark
( ) när jag tittar ner någonstans känns det inbjudande att hoppa (haha Mi Love vad säger du...??)
(x) jag har snott denna listan från någon
( ) jag ser fram emot att göra denna listan

  AJAJAJ O JA DET GÖR SÅ ONT SOM DET SER UT ATT GÖRA.. DET ÄR NÅGOT JAG INTE TÅL PÅ LANDET... O JAG BEHÖVER INTE ENS BETALA FÖR ATT FÅ STORA LÄPPAR SOM VISSA ANDRA, DE KOMMER HELT AUTOMATISKT,  A LÁ NATUREL.......

 

Publicerat: 2007-07-16 Klockan: 19:57:37

början på semestern...



i fredags kl 13 började min semester.. så nice! kvällen tillbringades med charlotte o fredrik på landet. det blev tacos o dricka.. mums! dagen efter (tro det eller ej pappa) så klippte sadjad gräset.



i lördags gjorde vi något som alla som någonsin haft en förkärlek till fångarna på fortet borde prova på. www.bodaborg.se 

det var så jävla nice.. roliga rum o celler där man fick tänka till ordentligt på! vi var helt slut efteråt o fick få in lite energi i form av mcd mat...



igår kväll var farhad hos oss på landet o grillade. tyvärr glömdes kameran bort då. efter det blev det armbrytning av högsta klass. se så sadjad såg ut efteråt.. mohaa....



idag var det ju min officiellt riktiga semesterdag. det firade mamma o jag genom att åka till sörping o äta på crepperian o sen glass.. mums.. shoppade lite oxå.

sylvia ni är mina hjältar sen länge.. mohaa.. men för fan tack för att ni vann borta igår mot häcken..

imorn blir det att gå på bio, transformers. o imorn är det även millas 25 årsdag! grattis mi friend grattis!

Jag fick detta som mail. Läs och begrunda!

Mamma och pappa satt och tittade på TV. Mamma sa: "Jag är trött och det börjar bli sent. Jag tror att jag vill gå och lägga mig." Hon gick ut i köket för att göra i ordning smörgåsar till nästa dags lunch, tömde popcornbunkarna, tog ut kött ur frysen till dagen därpå, såg efter hur mycket cornflakes det fanns kvar i kartongen, fyllde socker i skålen, satte socker och skedar på bordet och gjorde kaffebryggaren klar till att brygga. Sedan lade hon kläder i torktumlaren, satte på en ny tvätt, strök en skjorta och sydde fast en lös knapp. Hon tog tidningarna, som låg på golvet. Hon samlade ihop leksaker, som låg på bordet, och la telefonboken ner i lådan. Hon vattnade  blommorna, tömde en tvättkorg och hängde upp en handduk, så att den fick torka. Hon stannade vid skrivbordet och skrev en lapp till skolan, la fram småpengar till barnen och samlade upp en bok, som hade gömt sig under en stol.
                                                                       
Hon skrev ett födelsedagskort till en väninna och satte ett frimärke på kuvertet, skrev en minneslapp och la båda bredvid sin portmonnä. Sedan borstade hon sina tänder, tvättade ansiktet, tog på nattkräm och kammade håret.         
Harry ropade från vardagsrummet : "Jag trodde att du var på väg att gå och lägga dig?" 
"Jag är på väg", svarade hon.
 Hon hällde vatten i hundskålen, släppte ut katten och såg till att alla dörrarna var låsta. Hon tittade till barnen, släckte deras lampor, hängde upp en blus på en stol och la några smutsiga strumpor i tvättkorgen och pratade kort med barnen, som satt uppe och gjorde läxor. I hennes eget sovrum ställde hon väckarklockan, la fram kläder till nästa dag och tog överkastet av sängen. Hon skrev 3 saker till på minneslappen. I samma ögonblick stängde Harry av Tv-n och sa till sig själv: "Nu vill jag gå och lägga mig..." 
och det gjorde han.     

Kvinnor, är det så här det är?!

 

Publicerat: 2007-07-13 Klockan: 18:05:35

semester

ja nu har jag äntligen semester!! men denna vecka har varit så mysig med biobesök, pizza på pappa grappa, smultronstället o ikeabesök.



idag har jag monterat upp en byrå. gaah säger jag bara. men jag gav mig inte trots att anvisningarna visade bilder om att man skulle vara 2 stycken vid ett flertal tillfällen. skam den som ger sig. så nu tänker jag skriva dit händig på min plussida oxå.

imorn ska vi till oxelösund o leka i bodaborg med milla o osse. ikväll kommer fredrik o charotte ut till landet o äter o dricker lite. vi måste ju fira in semestern!

jag har köpt den coolaste prylen oxå, bild kommer på den vid ett senare tillfälle!


Vilken tid gick du upp idag?
kl 5.38.. hade min sista arbetsdag innan semestern

Vad var det första du sa i morse?
hejdå

Vad åt du till frukost?
yogurt med flingor o äggsmörgås

Vad ska du göra efter studenten?
ojoj det var skapligt länge sen... men jag pluggade vidare

Säger du 'Kex' eller''chex'?
kex

Vad tycker du om Lars Lejonborg?
likgiltig inför honom

Vad längtar du till?
att värmen ska komma

Vilket år var du på din första festival?
1998

Ska du på festival i sommar?
nej

Favoritalkohol?
orgasm

Hur ofta använder du parfym?
dagligen

Hur ofta tvättar du håret?
varje gång jag duschar, varje eller varannan dag

Vad tycker du om ditt utseende?
mestadels nöjd

Hur många Anna känner du?
typ 7 stycken

Kan du spela fotboll?
nja det är väl en definitionsfråga

Åka bräda?
nej har inte ens testat

Har du en snygg jacka?
absolut

Är du blyg?
nej

Säg någon som du hade velat vara kompis med som du bara känner ytligt:
oj vilken svår fråga.. kanske rebecca

Hur bor du? 
i en mysig 2:a

Gillar du apelsiner?
ja

Berätta nått ingen vet om dej:
om möjligt ännu svårare fråga än förra. kanske att när jag slår mig t.ex. på höger hand så vill jag ha samma känsla på vänster hand osv. jag söker en jämvikt o en balans på det sättet.

Vad tycker du om OC?
blivit halvt tvingad att se ett avsnitt.. herregud säger jag bara

Hur många gosedjur har du på ditt rum/lägenhet?
1

Varför fyller du i detta?
väntar ut tiden

Har du ipod?
nej

Räkna upp vad du har på dej:
trosor, bh, jeans o t-tröja

Vad drack du senast?
iskallt vatten

Hur ofta äter du godis?
minst en gång i veckan

Hur många sms skickar du om dagen?
allt mellan 5-50

Vad tror du folk som känner dej ytligt tror om dej?
att jag är aningens mer burdus än vad jag faktiskt är o att jag gör förhastade saker men det är fel. annars tror jag att de tycker att jag är en glad, pigg, sprallig o festglad tjej som har lätt till skratt.

Vad heter dina syskon?
Jessika

Vad heter dina husdjur?
nej tack


Hur lyder din åsikt om pudlar?
usch

Vilka kanaler har du hemma?
det vanligaste boxerutbudet tror jag

Hur kommer du bo till hösten?
oh vilken mysig fråga. här hemma med sadjad förhoppningsvis.

Vem hade du senast en dispyt med?
pappa (dispyt o dispyt jag ville ha en sak som han ej ville ge mig.)

Har du svimmat någon gång?
ja

Har du körkort, och isf, vad är det värsta du orsakat i trafiken?
det är väl en lätt krock eller att köra mot rött. tyvärr en jävla massa p-boter

När köpte/kommer du att köpa din första bil? 
köpte den 2004 kanske. men nu har jag ingen.

Vem saknar du mest just nu?
just nu sadjad

 

Publicerat: 2007-07-11 Klockan: 08:21:29

irriterande..

det var i måndags kväll denna vecka som jag svängde in på min gata och skulle parkera bilen. det var fullt av bilar men jag blev nöjd då jag hittade en lucka. jag tänkte först vara dumsnål och stå där det är gratis till 9 morgonen därefter och sedan får man stå 30 min plus på det. men jag värnade för mycket om min sovmorgon (började ej förän 10.15) så jag la i 10 kr i automaten och fick på det sättet stå med bilen till kl 10.

på tisdag morgonen när jag står och borstar tänderna hör av en sopbil på gatan.. jag tänker efter och känner *nej*.. rusar fram till fönstret och mycket riktigt är min bil numera ensam och med en fet ful lapp på fönstret. irriterande.. o jag som verkligen tänkt på att jag inte hade råd med böter..

tänker i mitt stilla sinne att jaja det kan bara gå på ca 250 eller högst 350 då man egentligen får stå där och jag har lagt i pengar. jag hade ju bara missat att det var tillfällit förbud mellan 7-10 på tisdagar. kommer ner till bilen och till min stora fasa stå summan på 450:-. jaha det var den början på semesterkassan det..

till mitt försvar är jag inte van att ha bil och glömde helt enkelt bort att titta på skyltarna ordentligt. o då borde jag automatiskt dumförklaras.. har man inte bil för jämnan desto viktigare borde det ju vara att titta på skyltarna ordentligt...

jaja gjort är gjort o det är bara att krypa till korset o punga in summan..

 

Publicerat: 2007-07-09 Klockan: 21:53:38

old times and new times...



jag snokade runt lite i arkrivet o fann lite gott o blandat.. självklart hamnade jag på topp 1 listan i olika epoker i mitt liv. 3 stora fester med andra ord.. hmm...



ja eftersom att detta skulle bli ett inlägg om träning så fann jag dessa bilder från vår qigong. då jag ej hade några direkta andra träningsbilder. se så graciöst vi rör oss som fåglar o tigrar.



ja angående träning nu då! det är jag o jecka som ska köpa årskort på world class om 2 veckor. det ska bli så gött. äntligen ska jag lägga badet bakom mig. jag har ju 2 månader kvar där o de kommer jag nog utnyttja lite halvsporadiskt  genom vattengympa o kanske simning. jecka o jag kommer fungera bra ihop som träningspartners då vi tycker om samma typ av träning o kan nog sporra varandra bra. vi har även samma krav på oss angående hur ofta etc.. det kommer att bli skitbra jecka!!



ja här var bara lite arkivbilder...

idag skulle vi gått på middag hos en kollega men detn blev inställt. så istället så fikade jag med maria på stan o sen gick jag o charlotte i vrinnevi o vi avslutade med mat o ännu mera fika på fräcka fröken. hur jävla kul som helst! imorn ska jag o mi love äta på pappa grappa o sen ska vi gå o se diehard 4, http://www.youtube.com/watch?v=R5in09EwYV0 kika på den coolaste musikvideon! på onsdag ska vi till ikea, på torsdag till sörping o sen är det SEMESTER!

så o då tänkte jag avsluta med ännu en typ av lista...............

-sätt din musik på blanda.
-byt låt efter varje fråga
-använd sångtiteln som svar på frågan

1. känner du din kropp?
surf rider

2. anses du vara en sexguru?
if love is a red dress

3. vill någon av dina vänner ha sex med dig?
you never can tell

4. tror/vet folk om du är oskuld?
royale with cheese

5. hur är din attityd?
bustin´ surfboards

6. vad kommer du bli när du blir stor?
girl, you´ll be a women soon

7. hur är det i din vänskapskrets?
jungle boogie

8. hur är det i din familj?
son of a preacher man

9. hur är det med din skolgång?
flowers on the wall

10. hur går det med din kärlek?
let´s stay together

11. vem saknar du mest just nu?
lonesome town

12. gillar du att dansa?
personality goes a long way

13. gillar du djur?
zed´s dead baby

14. vill du ha sex med ett djur?
bring out the gimp

15. gillar du kaviar?
ezekiel

16. är det många som är kära i dig?
pumpkin and honey boney (skivan är slut.. sätter på nästa.. ja det var pulp fiction soundtrack)

17. beskriv dig själv.
get the party started

18. luktar dina tår?
just like a pill

19. är du kåt?
don´t  let me get me

20. tittar du på bolibompa?
dear diary

21. tittar du på porr?
numb

22. är du rik?
misery

23. kommer du få barn?
eventually

24. kommer du bli lycklig?
respect

25. kommer du fortfarande bo hemma vid 35-års ålder?
my vietnam

26. kommer du byta förnamn? isf till vad?
missundaztood

27. vad kommer du jobba med om 20 år?
gone to carlifornia

28. spökar det hos dig?
lonely girl

29. kommer du dö?
wheeler

30. hur kommer du dö?
family portrait (ja det var pink skivan)

 

Publicerat: 2007-07-08 Klockan: 16:13:22

Härlig helg

Ja helgen har varit så härlig.. I fredags så var det dags att spela facerball på laserdome vilket var en given succé  som alltid. Tyvärr hade mi love sådan frukanvärd huvudvärk (som han haft alldeles för länge o ff har) så han fick passa. På kvällen däremot så var han med under matlagningen o vår gissa vem det är lek! Som alltid när man spelar facerball så får man ju med sig olika soveniurer hem. Jag fick 3 denna gång men ondast gör den på knäet.



På lördagen var det dags för att vara barnvakt åt ett av 070707 bröllopen (jag har läst om hur populärt det är att gifta sig denna nämnda dag). Det var ett par föräldrar på jobbet som skulle gifta sig, Anders o Jenny, och vi fick äran att ta hand om deras barn, William o Ludwig. Vi var med dem från 10 på lördagen till ca 13 på söndagen. Vi var o träffade Gustav o Emil o sedan gjorde vi ett stopp på stan innan det var dags att åka hem till mig o bli så här fina!

41390-2110


Vi åkte till Trappan där barnen skulle fotograferas med sina föräldrar. Sedan bar det iväg till Simonstorp kyrka för ett vackert bröllop.



Festen var på Trappan och barnen hade kul liksom vi. Det var god mat o fina tal och andra spex. Barnen höll ångan uppe ganska länge, iaf William, Ludde däckade ett par gånger men vaknade alltid till liv.



Vid midnatt ringde vi en taxi o begav oss hem. Jag somnade först o Sadjad underhöll barnen ett tag till på kvällskvisten. Vid 8 i morse tyckte de att vi hade sovit tillräckligt länge. Jenny o Anders om ni läser detta så vill vi ännu en gång tacka för förtroendet att vara era barnvakter på er kanske tredje viktigaste dag här i livet. (ja jag tror nog att dagarna så Wille o Ludde föddes slog allt annat). Ni har våra nummer o det är bara att ringa när vi behövs.

Idag ska vi se på Little Miss Sunshine (tror den hette så) o äta tacospaj. Sen vankas en sista arbetsvecka innan det är dags för 4 härliga lediga veckor.

Här kommer ännu en lista som avslutning;

NOW YOU KNOW ME
Namn: Josefine Karin Spalle
Smeknamn: Jossan, My love, Loppan, Spalle, Fröken, Joss
Födelsedag: 21/6 -80
Ögonfärg: Mörkblå
Hårfärg: Råttfärgat som vanligt o just nu ljusslingat

FAVORTIER
3 bästa: Kärleken, Sociala livet, Film
Färg: Vitt i inredning, just nu gult i klädesväg
Plats: Parga
Land: Kroatien
Författare: Camilla Läckberg, Marian Keys
Spel: Pictonary
Drog: Sprit
Film / serie: BoonDockSaints / Desperet Housewifes
Affär: Sisters
Tidning: Pause
Café: Fräcka Fröken

BRUKAR DU..
Gnälla: Nej
Skrika: Nej men höja rösten
Sova: Ja ca 7 h per natt
Ha ångest: Nej inte längre
Skada dig själv med flit: Verkar väldigt korkat
Vilja dö: Nej
Drömma mardrömmar: Mer sällan nu förtiden
Ta droger: Nej
Försöka vara annorlunda: Finns ingen anledning till det
Klä dig i svart: Nej
Röka: Nej
Hata folk: Nej
Lita på folk: Ja ett fåtal

HAR DU..
För många vänner: Nej men inte tillräckligt med tid för dem jag har tyvärr
Tvångstankar: Ibland
Skada: Vad?!
Färgat håret: Ja
Brutit några ben: Nej konstigt nog
Några piercings: Ja i tungan, naveln o öronen
Gjort bort dig rejält: Har inte alla det?
Bra självförtroende: Ja
Kysst någon: Ja.
Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja
Varit kär: Oh ja..
Dumpat någon: Ja
Blivit dumpad: Ja
Varit otrogen: Ja
Rymt hemifrån: Ja säkert när jag var liten
Gjort något olagligt: Ja det är ju så mycket som är olagligt

ÄR DU..
Förstående: Ja mycket förstående men vid en viss punkt tar det helstopp
Osäker: Nej
Intressant: Ja
Hungrig: Lite kurr i magen är det minsann
Barnslig: Ja
Skoltrött: Nej
Rolig: Ja
Pratglad: Nästan alltid
Frågvis: Ja
Organiserad: Ja
Hälsosam: Min tanke är att vara det iaf
Uttråkad lätt: Ja tyvärr
Ansvarsfull: Ja
Besatt: Ja
Arg: Sällan
Laglig: Oftast
Svår: Nja
Bra på att ge komplimanger: Ja
Bra på att få komplimanger: Oftast

VEM..
Saknar du: Michele
Kramade du sist: Jenny
Vill du slå: Ingen
Kysste du sist: Sadjad
Skrek du på sist: Några barn säkert
Vill du vara som: Mig själv
Sårade dig sist: Sadjad
Vill du bli galet full med: Charlotte o Stina eller Sadjad
Gjorde dig glad senast: Sadjad
Fick du sms från senast: Jecka
Ringde dig senast: Anders

HUR..
Går du: Fort
Svarar du i telefonen: Ja Jossan
Fördriver du tiden: Sms eller surfar i stan o på landet slappar jag bigtime
Mycket pengar har du: Hallå jag är kommunanställd?.
Bäddar: Nästan varje dag
Många stör du dig på: Nästan inga

 

Publicerat: 2007-07-05 Klockan: 21:04:36

Semestern närmar sig

Ja nu är det bara 6 arbetsdagar kvar.. sen får även jag semester! så så skönt ska det bli! men det är inte fy skam att jobba och hitta på saker efter arbetstid heller. denna vecka har jag som ni förstått flyttat ut till landet.



Pierre kom ut o åt hos oss en dag o dagen efter så hade vi Erika o Tomas på besök, mycket uppskattat. Tyvärr för ungarna så var inte Leon med. Jag o ungarna har plockat blåbär o poserat världsvant. Jag har även funnit en terrorspindel utanför min lilla stuga. Idag har Sadjad o jag varit o ätit på Hugos, det var mysigt! Jag har fått blombud av mi love...*blombud o blombud...., hmm..* 



Jag har även beställt ett halssmycke från barncancerfondens sida. Halva priset går direkt till barncancerfonden. Tyckte även att det var ett fint smycke, det står hope på det om det ej syns!

41390-2106


Imorn blir det laserdomespel o sen lite käk o dricka hemma hos mig. På lördag blir det bröllop där vi även ska vara barnvakt. Ett par föräldrar på jobbet som bjudit med oss på det viset. Sen går sista arbetsveckan av stapeln o då slås 5 förskolor ihop till en.

O så avslutar jag med en lista...................

Fem SKULLE.

1. Skulle du vilja vara längre? Ja typ 2 cm till vore nice, drömmer om 175 cm...
2. Skulle du vilja väga mer? Nej
3. Skulle du bli arg om din flickvän/pojkvän gjorde slut? Nej inte arg men oerhört ledsen och oförstående
4. Skulle du vilja ha sex med en kändis? Nej
5. Skulle du vilja dricka dig full nu? Ja, jag var sugen som fan när vi var ute o åt på Hugos


Nio KAN.

1. Kan du röra på öronen? Nej
2. Kan du slicka dig på näsan? Nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Ja
4. Kan dina föräldrar lita på dig? Ja nu för tiden!
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Det slutar med att jag rådgör högt med mig själv
6. Kan du va på en fest utan att dricka? Ja men det är fan ingen höjdare
7. Kan dina vänner lita på dig? Ja
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Been there done that
9. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Inga problem


Femton HAR
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Ja
3. Har du syskon? Ja
4. Har dina föräldrar ljugit för dig? Säkert en vit lögn för att skydda mig
5. Har du varit full den här månaden? Nej
6. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Nej
7. Har du borstat tänderna den senast timmen? Nej
8. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Ja
9. Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? Nej
10. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Nej
11. Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? Funderat o funderat.. Inte ägnat så många tankar men undrat det har jag
12. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft de? Ja
13. Har du haft sex med mer än tre personer? Ja, dock ej samtidigt!
14. Har du ljugit på någon fråga än då? Nej 


Tjugo VEM.
1.   Vem är din bäste vän? Milla, Caroline, Charlotte o Stina
2. vem älskar du? Sadjad
3. vem hade du senast sex med? Sadjad
4. vem vill du bli full med? Sadjad eller Charlotte o Stina
5. vem är den bästa artisten? Eminem
6. vem pratade du senast i telefon med? Walle
7. Vem har du en liten crush i? En stor crush i Sadjad
8. vem är snyggast i hela världen? Ja det blir nog fan Johnny fucking Depp eller Pittan förutom MI LOVE såklart! ;)
9. Vem skulle du ge en miljon till om du va tvungen att ge bort det? Barncancerfonden
10. Vem är snällast i världen? Conny
11. Vem är din bästa kompis? får jag säga fler nu? *puh* Då säger jag Jecka, Karin, Erika o Pierre
12. Vem vill du prata med? Michan
13. Vem sov du senast med? Sadjad
14. Vem såg du senast full? Sadjad
15. Vem såg dig senast full? Alla på Jennys 30-årsfest
16. Vem vet allt om dig? Sadjad o Syrran
17. Vem kysste du senast? Sadjad
18. Vem Kramade du senast? Sadjad
19. Vem kan berätta allt för dig? Många tror jag faktiskt, t.ex. Milla, Caroline, Pierre
20. Vem kan du berätta allt för? Syrran

 

 

Publicerat: 2007-07-03 Klockan: 13:49:38

100 frågor

100 frågor.
1. vad är klockan: 12.31
2. vilket namn står på ditt födelsebevis: Josefine Karin Spalle
3. smeknamn: Jossan, Joss, Älskling, Loppan, Fröken, Spalle
4. vad heter dina föräldrar: Yvonne & Hans
5. antal ljus på din senaste tårta: Skulle varit 27 men det blev inga ljus
6. husdjur: Inte ett enda!!! 
8. favoritfärg: Vit.. Kanske? Nja beror på om det är inredningssyfte eller kläder. Just nu är jag en sucker på gult i klädväg!
9. ögonfärg: Mörkblå
10. tatuering(ar): Oh ja! 4 st. Drake i svanken. Kinestecken på magen, vristen och insidan av överarmen.
11. födelseort: Norrköping
13. nuvarande bostad: Bor i min 2:a i stan.
14. har du varit kär: Självklart
15. har du varit i några andra världsdelar: Ja
16. har du varit med om en bilkrasch: Ja i krockar men ej i krascher
17. te eller bulle: Bulle
18. kaffe eller glass: Glass
19. pålägg: Tomat o färsklök
20. salladsdressing: Äppelcidervinäger,balsamvinäger o olivolja plus krydda
21. färg på strumporna: Vita eller svarta men jag är helst barfota
22. lyckotal: 21
23. favoritfilm(er): The Boondock Saints, Pulp Ficition, Trainspotting, Kill Bill vol 1 o 2 mfl
24. favoritcitat ur en film: "Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that? I choose not to choose......."
25. bästa semestern: Ja det blir nog första gången på Parga
26. favoritmat: Tacos
27. har du någon form av tvångstankar: Ja en hel del...
28. senaste låt du lyssnat på: Det går någon låt på radio nu.. Ingen aning om vilken..
29. senaste tv program du tittade på: Nån engelsk deckare på SVT
30. favorit TV-program: Desperet Housewifes
31. favoritrestaurang: La Uva eller Pappa Grappa
32. sämsta resturang: Ja det blir väl någon lokal pizzeria.. inga namn nämnda!
33. tycker inte om: Samhällets tryck på både vuxna o barn.. O i samhället ingår alla som läser detta så vi medför på vårt sätt eller arbetar mot detta tryck.. *tänk på det* 
34. sport att titta på: Fotboll o konståkning
35. klimat: Som det är runt medelhavet är ju inte fel
36. senaste sjukhusvistelse: Ja det var i höstas
37. favoritdricka: Cola light
38. vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Lattefärgade
39. hur många gånger kuggade du på körkortet: Ingen gång
40. vem/var är du om 10 år: Om 10 år bor Sadjad o jag i ett radhus med våra 2 barn! Jag jobbar kvar inom förskolans värld och vi bor kvar i Norrköping bland våra vänner o familj!
41. vem fick du senast e-mail från: Säkert ngt SPAM-mail
42. syskon: Jessika
43. färg på huset: Herregud är det ett grått hus jag bor i kanske?
44. vad gör du när du är uttråkad: Skriver ett sms eller surfar lite strött
45. fras/ord du använder (för) ofta: Exakt 
46. vän som bor längst från dig: Ja det blir nog Stina i Göteborg
47. vad retar du dig på: Folk som inte håller sitt ord
48. det bästa du vet: Är att må bra i mitt liv tillsammans med den jag älskar
49. läggdags: Olika, mellan 22-00 på vardagar o mellan 01-05 på helger
50. favorit sysselsättning: Bara få vara med mi love
51. preventivmedel: Piller
52. vad är klockan: 12.37
53. sexliv: Mycket bra!
54. bästa minne av nian: Ja det var väl när Erica o jag agerade utbrytardrottningar från Ektorp..
55. plats:Just nu på kontoret
56. tobak: Nope
57. 3 saker du alltid har med dig: Lepsyl, mobil o nycklar
58. favorit pryl: Min mobil
59. om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: Barncancerfonden
60. vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Genuin
61. bästa bok du läst: Kanske det serien
62: känner du någon bonde: Nej det tror jag inte
63. favoritdjur: Tamråtta
64. gillar du snö: Typ 2 veckor om året, runt jul o nyår o sen i fjällen en vecka. Men jag tar hellre snö än blask!
65. favoritglass: Tip Top
66. när köpte du något åt dig själv sist: Minna inte.. herregud så deprimerande...
67: är du nöjd med köpet: Ehh??
68. favoritgrupper just nu: Just nu.., byter man?! Typ Eminem ff.
69. vilken är din bästa egenskap: Lyhörd
70. vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Samboskap med Sadjad
71. skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kr: Nja det skulle nog inte ens jag klara av...(tycker ej om djur så värst överdrivet mycket)
72. vad gör du i sommar: Jobbar i 2 veckor till o sen är det semester med Sthlm, Bodaborg, Gotland o landet
73. mest intressanta stad du varit i: Split eller Eilat
74. vilket djur skulle du identifiera dig själv med: Svan
75. vad fascinerar dig mest hos andra människor: Självsäkra människor som agerar utifrån sig själva men på samma våglängd som andra människor (inga besserwissar alltså)
76. favoritgodis: Polkagrisar (Sadjad kom hem med en från Gränna till mig idag!)
77. bästa dagen i hela ditt liv: Ja om jag lever i nutid så är det självklart när jag o Sadjad hade vår lyxdag tillsammans.. *längtar tills nästa*
78. spelar du nåt instrument: Knakar med fingrarna.., gills det?
79. vilken/vilka sporter gillar du mest: Fotboll, Boxning, Konståkning, Super G
80: vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Michele därför att jag vill tillbringa mer tid med henne, saknar dej snuttunge
81. vilken film såg du på bio senast: Ocenas 13
82. senaste köpta skiva: U2 best singels (fick den i julklapp)
83. roligaste konserten: Eminem
84. bästa känslan: Att få ligga i Sadjads famn utan att ha en massa jag ska göra
85. samlar du på något: Bra vänner (jaja lite små patetiskt svar...)
86. har du nånsin handlat mat för bara mynt: Ja
87. är du feminist: Ja
88. vilket årtionde skulle du vilja leva i: Lever bra där jag gör just nu
89. favoritskiva: ??
90. dvd eller vhs: DVD
91. hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Fan vilken cool tjej! *haha*
92. vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Att jag valde sen semester
93. favoritlåt: ??
94: vilket shampoo använder du: Sunsilk, den röda
95. har du en mobiltelefon: Ja en samsung, rosa liten sak
96. har du en fast rumpa: Oh ja!
97. vad är det vackraste som finns: Se den man älskar på morgonen eller att se den man älskar med barn
98. om du fick en resa helt gratis: Australien o USA
99. är du homo- eller bisexuell: Nej, bara lite bi på fester... ;)
100. vad är klockan nu när du är klar: 12.54


 

Publicerat: 2007-07-01 Klockan: 16:40:28

mitt kalas!

ja jag fyllde ju år för några dagar sen o då hade vi kalas ute på landet med min närmsta familj. igår var det dags för att bli firad av några fler vänner o sadjads familj. det blev jag, sadjad, milla, osse, karin, caroline, mamma, pappa, farhad, soheila, lars o bahareh. det var skitväder hela förmiddagen o lagom till mitt kalas sprack det upp o blev fint!



vi åt pastasallad o bröd o underbart god kladdkaka till efterrätt.. haha.. tusen tack för alla presenter! nu kan det bli ett årskort på world class till hösten... (jecka är du på??)

när gästerna dragit sig hemåt så gick mamma jag o sadjad en promenad. vi stannade till hos christina o blev inbjudna på dricka! :)

41390-2095

när vi hade knallat hem så blev det ett kortspel i chicago där sadjad vann.. jag vann faktiskt igår! nu har jag o pappa varit o sagt grattis till pierre som fyller 25 år idag. o snart ska vi 3 på fotboll, sylvia - bunkeflo. sen ska jag ut till landet igen o då blir det att mumsa i sig lite mer mat o mysa med mi love o mina focs.

41390-2096

läs pierres blogg för mer eftertanke;
http://pierretauberman.blogg.se/

puss o hej

RSS 2.0