Publicerat: 2006-10-31 Klockan: 17:20:25

grön av avund...

mm det var vad min kära kollega karin blev när hon läste min blogg idag på rasten.. jag ska berätta en sak om karin o det är att hon är en sån där människa som läser min blogg jämt.. men som är anonym som en liten råtta.. ja det är vad hon är.. hon lämnar aldri kommentarer eller spår av bevis på att hon varit här..ni som ifrågasätter hurvida jag vet om råttor är anonyma eller inte kan ringa till mig mellan 20-20.01 ikväll. ja så där satt hon den här karin o läste o läste o blev grönare o grönare i ansiktet.. varför står det inte egenskaper om mig röt hon sedan i frågande.. ca 10 sekunder senare kom sadjad springandes med en lapp o karin blev lugn o blid igen!

so here it comes...

K-karlarnas drottning
A-artig
R-respektingivande
I-inte dum
N-noggrann

G-glad/gympadrottning
E-en underbar vän
N-näsvis
N-naturlig
E-eleganta ben
B-riljant
Ä-ärlig
C-cool
K-kartig (på ett bra sätt)

så karin.. hoppas du blev nöjd nu.. haha... o alla som inte förstått att jag drivit den första delen av detta känner inte josefine så bra som ni tror.. karin blev inte bara grön av avund det övergick sedan till neongrönt också.. det ni.. haha..

"Måtte du hitta de små stigar som livas upp av fågelsång och som kantas av blommor som andra aldrig ser."


 

Publicerat: 2006-10-30 Klockan: 20:24:15

tristess

mm nu kanske alla tror att de djupa tankarna skall komma direkt.. men så är inte fallet.. utan innan det blir dags för sådant tänkte jag bara redovisa för vad man kan roa sig med på en tråkig föreläsning.. det var en föreläsning för ca 3 veckor sedan då jag, milla o sadjad hade tråkigt.. så sajad började att skriva om oss o vi fortsatte med honom.. here it comes..

C-cool
A-artist
M-mat
I-iskall
L-lat
L-lugn
A-alltid sist

M-mysig
Y-ytlig INTE!
R-rolig
B-bajsare
E-en underbar vän
R-retsticka
G-glad

J-"jag"
O-okomplicerad
S-sexig
E-egen
F-fina ben
I-intelligent
N-not a dork
E-engagerad

S-smart
P-pajas (på ett bra sätt)
A-alltid planerad
L-lättsam
L-läcker
E-en pärla

S-superläcker rumpa
A-azaribög
D-distanerad
J-"jagbarn"
A-a great guy
D-drömmare

A-annorlunda
Z-znarkare
A-amazing
R-rolig
I-"intesägare"

mm har man det inte roligt så får man göra det roligt.. haha..

idag skulle jag ha tränat box o sen vattengympa efter jobbet. men eftersom min träningsvän var sjuk så föreslog hon en promenad istället.. så jag tackade ja.. eftersom jag bytt namn till egovecka istället för tänkarvecka kunde jag göra det med gott samvete.. så charlotte o jag tog en långpromenad i raskt tempo. var o kikade i pierres lägenhet också.. säger bara kämpa på pierre.. vilket jävla hästjobb du gör!

tänkte börja med att skriva lite "lyckoskriverier" som avslutning på mina bloggar..

Måtte just idag få bli en av de dagar...

... då du upptäcker saker du aldrig kunnat drömma om.
... då ditt öga plötsligt förvånas.
... då ditt öra blir sprängfyllt av lycka.
Måtte just idag bli början på något nytt, då du får ana universums yttersta gränser.

 

Publicerat: 2006-10-29 Klockan: 21:41:28

soon... very soon...

mmm imorgon börjar min tänkarvecka.. veckan då jag ska ta mig tid att bara vara.. jag har bytt perspektiv.. i början tänkte jag att denna vecka skulle bli en vecka enbart för reflektion, sorg, blötande o stöpande o tankeverksamhet på högsta nivå.. nu har jag bytt min tänkarvecka till min egovecka.. en vecka då jag ska gå till jobbet, träna om jag känner för det o sedan gå hem.. jag ska göra saker jag mår bra av efter träningen.. den enda regeln är att jag får inte umgås med mina nära o kära.. iaf inte den första perioden av denna vecka.. och jag ska ej gå ut kommande helg (rekord....) jag ska kunna ta ett långt bad, sitta framför datorn,  kolla gamla kort o inspelningar.. skriva skriva o skriva.. mm o i och med det så kommer jag naturligtvis att tänka o reflektera.. men under mildare omstndigheter än att gå in för att jag enbart ska tänka...

mm denna vecka skulle jag milla o karin på bio o se "mitt super ex", men eftersom att den gick lite senare än vad vi ville så köpte vi hem wokmat o såg filmen hemma hos mig istället med roliga ljudeffekter.. haha..



i fredags åkte jag, milla o joanna till ullared.. oh my god säger jag bara.. jag vet inte om jag någonsin vågar mig dit igen.. släpp fångarna fria säger jag bara.. eller släpp josefineshoppolic lös.. gaah.. inköpen....



igår var det fest hos charlotte.. det var mycket mycket trevligt.. efter charlotte blev det teaterbaren.. några av gästerna hos lotten potten..



glada miner var det mest hela kvällen.. rebecca lekte lite med fotokonsten o "höll" sadjads huvud..



ja o så kom det ännu mera folk.. o då blev det ju ännu trevligare...



ja o som om det inte var nog om det så kom det ännu mera folk... haha.. o lotten o jag poserade lite med magnus..



mm o sen var det bara rebecca o jag som kände oss lite aningens flummiga o fick  till ett par intressanta poser..



tack lotten potten för festen.. puss

 

Publicerat: 2006-10-25 Klockan: 10:31:51

bredband igen!!

ja äntligen har jag bredband igen!! yihaa!! jag är en ny människa.. en fri människa.. helt otroligt! tack osse för hjälpen.. pierre.. josefine ber o snällt på sina bara knän.. skulle behöva några sekunder med dej sen.. tusen tack!

ja vad har hänt? det har ni säkert läst lite om på millas blogg.. men här kommer en kort sammanfattning från mig..

för en vecka sedan bjöds vi på mat hemma hos sadjad.. det var jag, milla o karin som fick en delikat måltid.. mums.. efteråt blev milla fruktansvärt rädd för en spindel så tårarna kom o milla sprang ut från toaletten med byxorna nere.. haha...



sen var det dags för slottsvistelse på sundbyholmsslott.. mm det var mycket härligt.. det var jag, syrran, mamma o pappa.. det kändes lyxigt o avkopplande!



någrabilder från fredagen.. det fanns ett spöke på slottet o det spöket går att se om man anstränger sig.. på mittenbilden.. det var en hemsk varelse som ville göra otyg mest hela vistelsen.. pratade o gjorde lustiga knakljud mest hela tiden.. stackars syster fick svårt att sova pga mig.. haha..



afternoon tea.. ja som ni ser var det som att gå in på ett bageri o bara välja fritt.. helt sanslöst o väldigt gott.. efter det var det dags att gå en promenad o vara lite nyttigare.. hmm..



mm nyttigare o nyttigare.. vi testade att förgifta våra annars väldigt friska lungor.. blä säger jag åt det..



familjen tok på slottet



vi myste o hade lite egen spabehandlingen.... ja ja o lekte spöken.. vaddå är man på ett slott får man ju passa på!!



o så blev vi sådär lagom fina som bara familjen tok kan bli... mm jag vet.. vi är vackra, långa, adliga o har blått blod.. ja det är sant.. o till råga på allt så kommer det  bara ut rosblad när vi gör nummer två.. ja ni trodde väl inte annat??



fyrarätters middag på det o en snäll kock o två glada föräldrar ur familjen tok.. o ja jag skämtade om ovanstående text.. eller skämtade o skämtade.. sålla bäst ni vill ur orden.. självironi kallas det iaf..



jag kom hem på söndagen o det gjorde även min vän jecka.. vi åt tacos o pratade o planerade o skrattade.. hoppas du har en härlig dag i sthlm idag! puss puss

ikväll är det avd möte..

imorn är det naglar, ärenden o träning.. utgång till teaterbaren med åsa

fredag är jag kompledig o ska till ullared.. gaah.. i´m going to die.. it´s going to be a terrible death...

lördag är det sova som gäller o sen fest hos charlotte

söndag är det sova sova sova sova sova.. slappa slappa slappa o sen träna som gä¨ller..

puss

 

Publicerat: 2006-10-19 Klockan: 06:42:57

bilder i massvis

nu kommer det lite bilder från de olika tillställningarna som skett från den 1/10 då jag ej haft tilgång till internet hemma..  jag har fortfarande ej tillgång till det utan igår hemma hos sadjad laddade jag helt enkelt upp bilderna från mitt nyinköpta usbminne!! tack sadjad för god mat o tack milla o karin för gott sällskap med många skratt!

flytten;



barnvakt;



stockholmsresan (studieresan);



trötta morgonen efter o träff med lotta i sthlm;



barfest;

 

ikeamonteringsdags dagen efter;



klassfest på palace o förfest hos mig;



puss o hej

 

Publicerat: 2006-10-16 Klockan: 15:45:37

klassfest

yepp yepp.. det var det i lördags o fan vad kul vi hade! tack allihopa för en bra förfest o röj på palace/teaterbaren.. ja iaf palace.. på baren hade vi väl bara ett syfte eller hur stina.. haha..

ska ladda ner lite kort på mitt nyinköpta usb minne o ladda upp hos ngn vän, milla eller sadjad.. sen så får ni se bilder från flytten o framåt... den 24 ska jag visst får bredband.. osse har du tid att hjälpa mig någon dag då?

kramar en trött josefine som ska bli ånnu tröttare genom en föreläsning på två timmar efter arbetstid

imorn kommer caroline hem till mig på tacosmys.. ska bli skoj!!

41390-892

 

Publicerat: 2006-10-13 Klockan: 10:52:07

paolo roberto

var på en grym föreläsning i onsdags.. haha.. länge sen jag skrattade så hjärtligt åt en mans försök att gå ner i vikt.. ja jag har väl aldrig skrattat åt det så det var ju ganska enkel skrivning.. men så roligt!! att se hans kroppsspråk o höra hans uttryck när han pratade om saker o ting.. haha.. jag fullkomligt njöt!

o som sagt det blev ingen lampa som osse hjälpte till med utan den nyinköpta dvd;n  o boxern, o jag behöver nog mer hjälp med den där boxern för nu får jag inte igång det.. gaah..

ikväll blir det box o bio med sadjad, world trade center.. imorn kommer lotta hit! o då blir det stan runt på 120 min o sen hem! sen kommer mina gamla klassvänner o andra gamla parallellklassisar hem till mig på förfest. o efter det blir det palace. det ska bli riktigt kul att träffa de gamla.

fortfarande inget internet.. ff frustration.. nej vet du vad erika att det har visst strulat sig en massa.. osse o pierre gör sitt bästa med att reda ut situationen...

nej nu är min minirast slut o jag ska tillbaks ut till barnen..

tusen tack pappa o mamma för att ni i stort sett kommit varje dag till lägenheten o hjälpt mig... vad hade jag gjort utan er...?? älskar er högt över allt annat! hoppas att ni vet det!

41390-889

 

Publicerat: 2006-10-11 Klockan: 10:28:46

yepp yepp

ihhhhhhhhh...........

fortfarande inget internet och om möjligt ännu mer desperat.. vad vill de hemska människorna på telia egentligen?? haha förlåt osse o conny.. inget ont om er.. men varför går det inte fortare.. förlåt erika också.. du är ju med en sån där sektmedlem.. en "telian"...

ja men livet snurrar på o det har varit barfest o annat stohej.. håller på att fixa i lägenheten hela tiden.. kaotiskt.. eller det är ordning bara att jag vill ha perfekt ordning.. o det är det inte än.. i eftermiddag innan föreläsning med paolo roberto så kommer mamma o pappa till lägenheten o då ska vi fixa gardiner o tavlor. efter föreläsningen så kommer milla o osse o då ska de hjälpa mig med en lampa..

på fredag är det bio.. på lördag är det klassfest på palace.. jag ska ha förfest i min nya lägenhet.. söndag så kanske familjemiddagarna börjar igen! hoppas det iaf..

puss puss

obs nya bilder kommer så fort jag har fått bredband hemma...


 

Publicerat: 2006-10-04 Klockan: 10:46:43

flytt

ja nu sitter jag o snuvar lite tid från jobbet och även internet. det är ju nämligen som så att jag har ju inget bredband hemma än.. det är inte långt ifrån att panikkänslorna äter upp mig innefrån och ut.. gaah.. men å andra sidan så får jag ju tid till att styra lite. igår gav jag mig på korten. jag sorterade o sorterade... gjorde ett album till dig pox.. du ska få det nästa gång vi ses.... annars får jag tacka pappa, mamma, syrran, walle, ungarna, conny, karin, sadjad, carro o alex för i söndags.. tusen tack för all hjälp! jag hade aldrig klarat det utan er..

bilder från flytt o annat kommer sen eftersom jag ej vill ladda upp här på jobbet.. idag ska jag hämta ungarna från förskolan o förskoleklassen o ta med dem till simskolan. sen blir det mcdonalds. imorn ska jag o milla förbereda inför studieresan. på fredag åker jobbet till sthlm på studieresa o sover över där. väl hemma på lördag blir det barfest!! yihaa!! raj raj! sizz o wallentin ska med också! på söndag blir det en bakisjosefine som ska till ikea. välkomna hem o hjälp mig att montera på söndag eftermiddag o kväll.. ja det var inget skämt alltså!!

det var den veckan det.. det känns bra i lägengeten. trivs riktigt bra o fint börjar det bli med.. ni som ej vet vilken fest ni är bjudna till.. haha.. eftersom att jag har två datum. 11/11 o 25/11. här klargörs det en gång för alla. den 11 är det jecka, erika o carro med respektive från tjejgänget o sen en massa andra vänner. den 25 är den enbart tjejer o då är det väl i stort sett alla tjejer jag känner som vill o kan!

hejdå o solong....

41390-958




 

Publicerat: 2006-10-01 Klockan: 03:37:55

divazfest o leche



divaz divaz... oj jag ska snart upp o flytta.. om 6 timmar.. varför sitter jag här? jo för att göra en sista blogg innan karin o conny kommer.. eller jag menar innan jag kommer få bredbandsuppehåll.. huh..



jag får säga "i´m so nasty". åsa visar favvoställningen. pb har förlamade ben o häver sig till toa. o milla jag satt en timme med papper.. haha.. förlåt erika o charlotte för polismesset.. haha.. erika blev chockad o charlotte tog det med ro! men både tog det på allvar!

41390-965

me and my wonderful friend caroline.........

vi körde en egorunda där alla fick säga en bra egenskap o något som man tyckte var snyggt på varje person. känner ni någon som har  snygga armar, snygg mage, är lång o smal o allmänt snygg så kan ni ju hojta. skulle hon, ja det är en hon, förutom dessa otroligt fina komplimanger vara en stark o ärlig person som alltid gör som hon vill och det hon känner är rätt har ni kanske också träffat på josefine någon gång. haha.. det var de snälla egosaker de sa om mig! tack för den egotrippen!



jag mötte upp charlotte på leche när de andra gick till harrys. nej jag kan bara inte gå dit för röjändamål än. magnus o mogge var med oss hela kvällen o dansade. det var skoj som bara den o caroline du skulle älska stället! en gång i månaden har de visst öppet.

nej nu ska jag försöka nanna kudden för snart kommer karin o conny o bankar på min dörr....

RSS 2.0