Publicerat: 2006-09-30 Klockan: 15:54:09

RENT

denna vecka har jag fått hälsa på lilla aston. en liten rackare som var svårplåtad på bild.. haha.. det var nämligen tjejkväll hos min kära vän caroline o där fanns det lilla "åbäket"!



jag har sovit "hemma" hela veckan. pox har sovit hos conny bonny o osse bosse. det har varit skönt. att få ha "sitt eget" ett tag. jag har även fått tid till att packa. jag ska ju faktiskt flytta imorgon. helt sjukt så fort, men ändå långsamt, det har gått. ja då är det så... det verkligen är så.. så att jag ska bo själv igen. herregud. det har jag ej gjort sen jag var 20 år. o då hann jag bara bo själv i ca 3 månader. så detta blir första gången som jag kommer att bo själv i "vuxen" ålder. jag kan inte säga att jag var särskilt vuxen när jag var 20 år. haha.. men jag tyckte nog det själv. jag kan inte påstå att jag är särskilt vuxen nu heller. men jag har iaf lite mera hum om livet o vad jag vill med mitt liv nu iaf. o framför allt vad jag vill ha ut av mitt liv.

igår var jag o milla lediga från jobbet. o tydligen var det ju ingen som saknade oss då vi fick mess från karin o sadde att de två var nya bästisar.. haha.. ja vår nya bästis blev en audi värd 1,5 miljoner! bara stereon var värd tunga 70 000:-. det du lisa.. där ligger du i lä!



frukost på sillekrog. en virrvarr josefine som åker med kåre o 1,5 miljoners bilen! waw vad det sög till i magen. för er som inte vet o inte är lika bilkunniga som jag så är det nämligen 10 cylindrar i bilen. o det säger mig massor.. haha...



vi lunchade i kungshallen o blev inspirerade av miljön. så hädanefter på våra middagsbjudningar kommer det finnas ett landstema. usa-kväll o då måste allt vara jättejättestort o jättejättemycket. myskläder är ett faktum likaså att äta glass direkt ur paketet. mexico-kväll då det bjuds på texmex, tequila o stora hattar o färgglada kläder! kina-tema då det blir wok, "tjingtjongmusik" o geischakläder för oss o sumobrottare för herrarna (vi blandar kina o japan). kajal upp eller ner vid ögonen är också ett viktigt måste. ja ni kanske fattar principen. v har mer kvällar på g för the gang. nämligen zigenarkvällar, indienkvällar (jo milla vi måste), greklandskvällar o alotofmorenightsjustforuguysinthegang. vi prövade halvaktiga korsetter o tyckte att vi blev så söta så.. not...



gjort oss lite halvfina sädär inför kvällenss rentföreställning. o det var riktigt bra förutom att linda bengtzling borde satsa på sin popkarriär istället för musikalartist för det räckte inte så långt om man säger så. annars var det en magnifik upplevelse!



the stage!! vi två trötta som fan i tunnelbanan på väg till odenplan!

tack milla o osse för denna kväll! tusen tack för att jag fick biljetten av er! hade så kul!!

snart ska jag göra ordning mig för att möta upp caroline. vi ska iväg på divazfest. det ska bli skoj!! imorn är det den stora flyttdagen. jag har dock flyttat ca 5 lass i bilar redan. så alla kläder, hygiensaker o mat är på plats. likaså blommor o fönsterlampor. men det finns jobb imorn med, tro mig! nu kommer det dröja ett tag innan jag får internet i min lägenhet så bye bye för ett tag framöver.

det sista jag vill säga är grattis till min kära vän sadjad!



grattis till serievinsten! lycka till i femman nästa år!


 

Publicerat: 2006-09-24 Klockan: 23:03:40

lista

Senaste impulsköp: 3 tröjor o en skjorta i torsdags

Bästa fikat: cola light o någon maffig chokladsak! Eller blåbärspaj med vaniljsås

Färg du hatar: hatar är ett starkt ord för något så banalt som en färg så jag säger pass

Nåt som gör dej förbannad: folk skyller ifrån sig och inte tar ansvar för sitt liv

Så får du motion: boxpass ca 2-4 ggr i veckan  promenader

Om du var en blomma: skulle jag ha ett bra tråkigt liv…

Det dyraste du äger: ojoj..? min soffa?? Eller just nu bilen kanske..

Tidigaste barndomsminnet: när jag o charlotte gjorde alla upptåg

Första frågan du ställer till ny bekantskap: vad jobbar du med?

Samlar på: biobiljetter o fina människor

Underskattad grönsak: kan grönsaker vara underskattade??

En bil är en: dyr uppfinning som är väldigt skönt att äga

Pryl du inte kan vara utan: helt klart mobilen

Ditt livs aha-upplevelse: när jag insåg att det verkligen är jag som styr över mitt eget liv!!

Lyx är: att uppskatta livet och ta vara på det. Inget materiellt här inte..

Tidningar du prenumererar på: folkbladet

Du gör med 100 upphittade kronor: handlar upp


Nån du saknar: michele

När grät du senast: någon dag sedan

Du tycker det är tantvarning: gå o lägga sig alltför tidigt

När är du gammal: när jag har svårt för att skratta

41390-915

ajajaj..så ont kommer det att göra när sadjad sett att jag lagt upp bilden på honom i hans glasögon.. men jag var bara tvungen.. "it´s a bloggmoment"


 

Publicerat: 2006-09-24 Klockan: 19:39:29

gast, skrik o krasch

jajamensan det är vad jag har att vänta mig på lördagar o söndagar iaf. o vem vet säkerligen efter skoltid också. det är nämligen som så "att på min gata i stan" där bor det en massa barn. o eftersom att de tycker att det är så fasligt långt att gå o leka i folkparken med fina stimulerande miljöer runt sig (ca 90 sekunders gångväg) så leker de hellre på ett tak på en innergård med hus runt sig. getto it is!!

så jag ser framför mig hur jag, josefine spalle, kommer att börja lyssna på musik eller ha tv;n på. och de som känner mig vet att jag enbart lyssnar på musik i bilen eller när jag behöver komma igång på partyhumör. men jag får väl helt enkelt börja spela de gamla favoritplattoorna igen.

idag har jag kört ett par lass påsar till nya lgh. specerivaror, skor o toaartiklar. jecka kom förbi o kollade på lgh o sen så åkte vi o körde ett stenhårt boxpass så jag vet ej om jag kommer ta mig ur sängen imorn. rebecca som skulle haft passet hade lejt bort passet till christian. o ni som tränar på badet i stan vet att christian gillar att köra skiten ur folk, och ja, så även denna gång. men kul var det!

i fredags var jag o syrran o åt på o´learys. gudomligt god mat!! sen var vi o såg på en film som jag numera glömt bort vad den hette. inside någonting. den var iaf riktigt bra.



igår var jag o klippte o färgade håret hos linda! nöjd! ca 8 cm kortare o kort lugg. sen lunchade jag med evvan, jecka o carro.



igår var det även dags för jobbfest! för att komma igång så brukar ju jag posera lite inför kameran (skämt o sido) skämt?? nja.. allvarligt skoj!



sen bar det iväg till milla för en fördrink. efter det hämtade jag, milla, osse o lisa upp sadjad. för er som ej vet vem lisa är så är det osse o millas nya bil! hos karin bjöds det på 3-rätters. huvudrätten glömde jag ta kort på..ihh.. o sen var det drinkar som gällde!



efter en trevlig middag var det dags för mitt nyinköpta spel "sanning o konsekvens". det var länge sen jag skrattade så mycket. fick ont i magen av att skratta "tyst" under alla busringningar. förlåt eva o pappa för de mystiska samtalen. o förlåt till dem som fick skumma mess, det berodde på konsekvens upprag. jag tänkte ta med mig spelet på lördag til divazfesten. men man måste spela det någolunda nykter.



för ögat kan detta se vrickat ut. men milla hade alltså dessa papper i näsan en timme. karin kör sin sexypose. sadjad pratar låtsasspråk med en vän. milla mimar en låt med toaborsten som hjälp. karin visar sin favoritställning med den som satt till vänster om henne. karin blir smiskad på rumpan av den som satt til höger av henne o utropar samtidigt "i´m so nasty". karin har ritat en bild över sina imtima delar o sadjad härmar en säl som förlorat sin mamma..

haha..

veckan som följer;
måndag; jobba till 17. föreläsning 18-21
tisdag; jobba till 16.30. köra ett par lass till nya lgh med lisa o milla.sen tjejkväll hos carro.
onsdag; jobba till 15.30. träna box med jecka.
torsdag; jobba till 13. fixa naglar. träna box med elin.
fredag. ledig. milla o jag åker med lisa till sthlm. går på stan o ser på rent!! sen sover vi över där!
lördag; äter troligtvi brunch i sthm o sen beger vi oss hemåt. kör ett par lass till nya lgh samtidigt som jag tvättar. sen divazfest hos pb med palaceutgång.
söndag; då flyttar jag! med hjälp av mamma, pappa, syrran, walle, sadjad, carro, conny, karin o evas smörgåstårtor!

puss o hej

 

Publicerat: 2006-09-22 Klockan: 16:38:10

kärlek?

Det är mer kärlek i att gå skilda vägar
 än att stanna tillsammans
om det inte känns i
hjärtat att man
ska göra
det..


 

Publicerat: 2006-09-19 Klockan: 21:04:39

parasit

mm det skulle kunna bli mitt andra namn. jag känner mig lite som en parasit för tillfället. en sån där jobbig jävel som tränger sig på andras människors liv. sover jag inte i erikas lägenhet så snyltar jag mat o sovplats hos milla o osse. nu ska jag ge mig på mitt tredje offer; gennebäck. torsdag till fredag ska jag ockupera hennes boning. men det finns en sak som gör att jag ej känner mig som en parasit o det är det faktum att jag vet att dessa 3 människor skulle säga nej om de ej kunde. just nu sitter jag hos milla o väntar in desperet housewifes. milla har hjälpt mig att packa idag o det gick riktigt bra! hon packade allt så fint så. jag var lite sämre på packningen. ikväll ska jag faktiskt ta osses plats i sängen.. så pass upp osse du kanske ej får tillbaks din sida sen.. haha..

lite som hänt;



bio med the gang. det var fredagens nöje. recension går att läsa på millas blogg. jag o pox var oxå med denna kväll men lyckades ej figurera på bild.



ja pappa o jag har målat min nya lägenhet. idag fick jag även reda på att de slipat golvet klart o ska anlita städfirman nu. så ev. kan jag börja flytta över saker lite tidigare. *hoppas* sen var vi på landet i helgen o grillade korv o tog upp båten. emil tyckte att det skulle börjas i tid.. haha...



skrubba skrubba skrubba båten!!



ja jag fann även diverse otäcka kryp. mer eller mindre levande! ;)



vi åt mat på gasten. tack mamma o pappa!! o så måste ju jag få vara med på bild på nått sätt iaf!!

o mamma o pappa har bokat lyxsvit åt syrran o mig o åt dem två på sunbyholmsslott fre till lör i slutet av okt.


http://www.sunbyholmslott.se

tusen tack mor o far!! jacuzzi o bastu på rummet. 4 rätters o annat smaskens!!

puss o hej










 

Publicerat: 2006-09-14 Klockan: 23:02:55

sliten, trött o ful

yiuu vad man kan tycka synd om sig själv ibland o bara äcklas av sitt eget yttre.. mm faktum är att jag fortfarande är skapligt nöjd med det inre så det ska jag inte klanka ner på.. men jag ser ut som en finnig, tjock ful tonåring som nyss kommit in i puberteten ungefär.. o vem eller vad ska jag skylla på??

jo stressen.. o det faktum att jag inte mår så jävla hundra just nu..

jag har iaf satt igång med träningen nu o det känns underbart! minst 2 ggr i veckan o gärna en 3 eller 4! det ska jag satsa på. för till julen ska jag iaf komma in i mina snygga jeans. det har jag gett mig fan på o när jag väl gett mig fan på nått så brukar det gå. envis som få...

mm jag har mått si o så hela veckan. många djupa dalar o en del höga toppar. dock mest dalar. gått omrking o varit småtjurig o jävlig.  förlåt mina kollegor det är mest ni som råkat ut för de otrevliga attackerna. tack för att ni är så underbara ändå. gråten har kommit ikapp också på gott o ont.

idag har pox o jag delat upp resterande saker o värdesatt sakerna vi ska få o ta. så slutnotan hamnade på minus 2800:- på josefines konto. hmm... det gick lätt. jag har bävat för detta hela veckan o haft ångest. men det gick smidigt. skönt. till o med spriten är uppdelad. vi har nog inte lämnat något åt slumpen. nu har vi en hel del möbler vi ska sälja också.

veckan som gått..

har varit o hälsat på lille william hos annah o calle. han var så fin så!! bedårande. tyvärr fick vi inte se hans små ögon för han sov som en stock o vaknade inte ens kvart över då han skulle ha vaknat.. haha.. efter det cyklade jag hem till milla där ett upptappat bad väntade. underbart.. så bjöds det på mat också. jag har tränat 2 ggr denna vecka. men milla o med elin. varit på en kortis tjejkväll. mysigt! handlat färg till nya lägenheten o lite annat smått o gott. lunchat med mamma o pappa. varit  på jysk o köpt ny säng. pappa har stampat på spacklet som visade sig ha torkat rejält.. hmm...



imorn ska jag, milla, osse, sadjad, pox, karin o conny på bio. sen hem till milla ett tag. jag har sleepover i erikas lägenhet hela helgen. på lördag o söndag blir det att måla i nya lägenheten. carro ska komma på husesyn med två bestar.. haha.. på söndag kväll ska jag ev på bio med sadjad om hans ögon tål det. så det blir en himla lugn helg med andra ord. inte en droppe alkohol ska flöda i mina vener!

puss o hej en skapligt okej josefine

 

Publicerat: 2006-09-11 Klockan: 21:31:28

den senaste veckan...

ska inleda med en dikt som en gammal klasskamrat skickade till mig efter att ha tagit del av det som hänt i mitt liv den senaste tiden;

Ibland så känns det som
om livet står still.
Och just det man är i
är inte det man vill.

Man känner sig så svag,
så vilsen och så feg...
Så känns det till den dag
man vågar ta ett steg.

Då öppnas nya vägar
och man får perspektiv.
och plötsligt kan man se
hur man vill ha sitt liv.

Och när man blickar bakåt
när man har fått distans,
så ser man att det svåra
var källan till en chans.

tack jenny.. den berörde o träffade rätt...



förra veckan bjöd på både roliga saker, tråkiga o jobbiga. två av de roliga sakerna är dokumenterade hääår ovan. jag lagade mat åt milla o sadjad o som vanligt så brottades milla o sadjad lite.. jag var även på akropolis o åt med carro o malin. mycket gott o trevligt!



på fredagen var det dags för kräft/pajskiva hos milla o osse.. så goda pajer... mums..



även denna kväll bjöds det på brottning.. sadjad vann över milla o stoltserade.. osse vann över milla till conny o sadjads förtjusning...



dagen därpå vankades det frukost på stan med milla o sadjad o sen även lite shopping.. vi hälsade på i en välkänd butik i stan för att se fredrik lära sig sitt nya yrke! bilden på boken är endast för osse bosse...



jag gjorde mig "fin" till kvällen.. så fin man kan bli 7 kg plus, finnig o dan.. yuck.. när ska man börja gå ner i vikt.. jag tycker jag har skött mig duktigt i 2 veckor nu o inte ett hekto.. blä så tråkigt...



middag o dricka hemma hos lotte potte tillsammans med stina.. mycket trevligt, mycket prat o många bekännelser..



vid halv tolv tiden gick vi till teaterbaren.. där pedro tyckte att det var mycket trevligt att ha oss där!



teaterbaren! efter det gick vi till otten hör o häpna.. o vi stod där på toaletten o kollade oss i spegeln o jag tror det var stina som sa; ja vi är absolut äldst i den här spegeln.. ungefär 6 år äldre än alla andra.. haha.. det var måttligt kul så vi gick till mcd efter bara någon halvtimme..



ja alla roar vi oss på olika sätt.. där fann vi även åsa!

det var den veckan o den helgen.. jag har sovit hos erika hela helgen.. tack... ska sova där imorn igen o troligtvis kommande helg också. i veckan ska pappa o jag köpa färg o på lördag ska jag börja måla i min lägenhet. med pappa såklart! idag delade pox o jag upp alla filmer.. det är nästan det endaq vi behöver dela upp.. de andra sakerna ger med sig rätt naturligt hoppas jag..

puss o kram

 

Publicerat: 2006-09-06 Klockan: 21:51:18

a new place...

mmm faktumet växer sig starkare för var dag som går.. för varje timme som tiden för mig framåt.. för varje minut som ingår i den timmen och för varje sekund som minuten består av.. 

jag ska börja om.. ett nytt liv.. jag ska bli en igen.. tvåsamheten står på paus. jag är egentligen en sådan människa som mår bra i tvåsamhet. men nu ska jag vara i min ensamhet. jag kommer att klara mig. inga tvivel om den saken. jag kommer att gå till jobbet, träna, umgås med mina fantastiska vänner och leva mitt liv.

men det kommer med all sannolikhet kännas lustigt. för första gången sen jag var 19 år ska jag bo själv. ja jag räknar knappt de 3 månaderna det tog innan pierre kom in i mitt liv efter fredrik för då levde jag mest i ett töcken med vänner runtomkring mig konstant. men jag har en känsla av att det är så det kommer bii nu med. vänner runt omkring mig konstant. men jag trivs med det.

dock har jag gjort en deal med mig själv. jag har ingått en pakt med  mitt alterego och det är att när jag väl kommit i ordning i min lägenhet och vännerna varit där en gång eller två.. då ska jag ta en vecka för mig själv. då ska mitt liv bestå av jobb, träna o sedan hem. då ska jag praktisera orden; ensamhet, reflektionstid, innerlighet, tankfullhet, sorgeperiod, analyserande och privatliv. jag ska gå in i mig själv och bara vara med mig. inga vänner efter träningen, inte hundra sms per dag (men 20 kanske), inte middagar, inte utgång.. utan bara jag, josefine karin spalle.

jag måste göra det. jag måste ta paus. jag måste känna efter. jag måste känna av att det är en stor omställning som skett. jag måste få vara arg, ledsen, besviken, bitter o allt som kan komma fram av olika anledningar. jag måste! en god vän har sagt till mig att det inte finns så många måsten i livet och jag vet att den vännen har rätt. men detta är ett måste för mig. jag spinner på denna karusellen ett tag till och jag älskar den här karusellen. men jag måste få egentid sen. denna vecka kommer säkert någongång i november. då har jag kommit ordning i lägenheten o känner att jag kan ta paus... efter det är jag förhoppningsvis fit for fight igen...

lägenheten ja.. mm den 1/10 är den min. en två på smedjegatan. 59 kvadrat med öppen spis. nytapetserat i alla rum förrutom sovrummet där jag själv ska måla. jag vill lägga klickgolv också (snälla pappa o walle hjälp mig!!). annars är det andra i dugligt skick, dock ett riktigt nerköp från denna lägenheten men det säger väl sig självt.. men jag kommer att trivas! jag kände det när jag gick in i lägenheten!

over and out...

41390-757

vissa saker är bestående i livet..som kärleken till dessa två..

 

Publicerat: 2006-09-04 Klockan: 08:55:02

sadjads svenspexa

innan jag berättar om den dagen då sadjad fick sin svenspexa vill jag bara lägga in ett par bilder från dagarna före dagen d...



så nu kan jag slappna av... dagen kom.. den stora svenspexe dagen... det låter smått vansinnigt o ja det är smått vansinnigt.. men vi hade under några veckors planerande tänkt att överraska vår kära vän sadjad o se om han kan bjuda på sig lika mycket som han påstår att han kan.. o ja det kan han...

   

det förväntansfulla gänget går med bestämda steg för att kidnappa en sadjad som var måttligt road.. att matcher kan förstöra så mycket av en människas humör är fascinerande.. men efter ett tag förstod han lite av vad detta spex handlade om. vi hade ju faktiskt lurat i honom att det var backstreetboys o spice girls inspelning så han trodde att han skulle få vara en spice när pox började plocka fram tjejkläderna..



mm såhär söt var han.. o jag måste då säga att jag har aldrig hört så många bilar tuta på så kort tid.. härligt kämpat norrköpimgsbefolkning!! vidare till rehabbadet där sadjad fick svida om o sedan göra charader för oss. jag vet inte om han var duktig eller vi var filmnördar som på nått sätt lyckades gissa rätt till slut.. jag tror på det sistnämda..



efter lite bubbel blev det dags för vaxning.. vi kan bara säga som så att sadjad är inte en av de personerna som njuter av lite smärta.. grabbarna tog hand om sadjad o efter duschen blev det hiphopar stil. detta pga av att vi vet att han gillar tajta kläder men oh nej grabben passade fan i detta också.. men han såg iaf ut som en fjortis så något lyckades vi med!



detta var vi som ordnade med svenspexan...



vi avnjöt en smarrig middag o efter det började sadjad o pox jämföra sina nerbitna naglar.. yuck.. yrvädret från västergötland kom insusande.. oskars oerhört mysiga syster annie med andra ord!!



dags för posering, dans o "dude" o "sweet" tatueringar. 9-5 dansen o mycket annat...



teaterbaren nästa.. där skulle sadjad sälja ballongdjur.. han hade dock fått i sig lite för mycket för att klara av den uppgiften.. hemfärd redan vid halv två.. sadjad var lite yr i bollen.. men fy fan vilken skön kväll..

en sak till som var positiv var att detta var första gången pox o jag umgicks ihop sedan vi bestämde oss för att gå skilda vägar. o det fungerade över förväntan. riktigt bra faktiskt. det kändes skönt. en lättnad, o det tror jag både han och jag tyckte. vi har ju ändå så pass många gemensamma vänner...



och ja.. detta är påsarna o väskorna som jag bar hem själv.. inte så långt, dock bara från vilbergsgatan men fy fan vad jag har ont i ryggen o axlarna idag.. ajajaj..

 

passade på att mysa med de små igår också.. tacos, prat o mys i smedby.. härligt...

denna vecka;

må: jobba sent. middag på akropolis med caroline o malin
ti: ev. kolla på lgh, träna box med elin
on: laga mat åt milla o sadjad o sen städa lgh.. visning på torsdag
to: höstfest på jobbet, sent med andra ord. ev få middag av conrad o sadjad
fr: kräftskiva hos milla o osse
lö: stan, tvätta, teaterbaren med charlotte o förhoppningsvis linda
sö: troligtvis träffa syrran ett tag

 

Publicerat: 2006-09-02 Klockan: 01:28:49

lista

Inledande
01.Fullständigt namn: Josefine Karin Spalle
02.Din ålder: 26 år
03.Födelsedag: 21 juni
04.Syskon: Jessika 34 år
05.Hårfärg:
brunt med ljusa slingor i
06.Ögonfärg: mörkblåa

Förhållanden
01.Vem är din(a) bästa vän(ner)? Syrran, Milla, Sadjad, Carro, Jecka, Erika o Karin
02.Har du en pojkvän/flickvän? nej
03.Hur länge har ni varit ihop? -----
04.Hur långt var ditt längsta förhållande? 5 år, 6 månader o 2 veckor
05.Vem kysste du senast? Pierre
06.I verkligheten? ?? Hmm… error error i Josefines huvud

Grejer
01.Vad shoppar du helst?
Kläder, då helt skor.. annars väskor och solglasögon ; )
02.Har du några tatueringar eller piercings, och i så fall hur många? 4 tatueringar och 2 piercingar plus standardhålen i öronen

03.Hur många skor har du? Ojojoj.. jag rensade nyss men det blir nog lätt över 30 par
04.Hur många par byxor har du?
vet man sånt? Kanske ca 15 eller fler
05.Har du några smycken som kostat över 1000 kr? ja om man kallar klockor för smycken vilket jag gör då jag nyss köpte en klocka för att det såg ut som ett snyggt armband

06.Vad gillar du att göra? Umgås med vänner o familj, jobba tro det eller ej…, träna ännu mera tro det eller ej.. ja jag ska sätta igång snart igen!, se på film, gå på bio, promenader i höstrusket, fika, äta millas mat, festa, njuta av livets goda o mycket mycket annat

07.Vad gillar du INTE att göra? Betala räkningar, gå upp tidigt på morgonen, vakna av snarkande ljud, vara bakfull, moffa godisà motsägelsefullt jag vet…
08.Vad gör du först på morgonen?
Sätter på mobilen
09.Vad gör du sist på kvällen? Skriver nått mess eller läser i en bok tills den nästan ramlar ner på mig
10. Hur svarar du i telefonen hemma? Beror på vem det är. Oftast jossan eller hej eller bara ja..

11.Hur svarar du i mobilen? Hej o så namnet på den det är. Eller jossan o så är tonläget ändrat beroende på vem det är

12.Vad ser du fram emot? Att få ordning på livet igen
13.Sov du ensam inatt?
nej
14.Hur skulle dina vänner beskriva dig med 3 ord? planerande, stark och ärlig.. hmm i olika ordning o vissa skulle vilja ha andra ord.. men nu blev det tre av de återkommande orden

15.Spelar du något instrument? nej, men jag knapprar mycket på min dator.

16.Vad tycker du om dina vänner? de är noga utvalda och riktigt fina att få ha omkring sig
17.Varför är du inte vegan? Ja det brukar jag med ifrågasätta ibland.. men jag tycker om vissa kötträtter även om det bara är ett fåtal o jag vill ta vara på den maten som jag tycker om

18.Använder du långkalsonger? Ja i fjällen

19.Har du ångrat något någongång? Nej inte nu längre. Alla handlingar o val jag gör i livet för mig ett steg närmre till den människa jag idag är. Nu råkar det vara som så att jag tycker om den människa som jag idag är därav förspiller jag ingen tid på att ångra saker. Livet är för kort för det. Det är ju liksom inte så att jag kan ändra det jag gjort iaf

20.Favoritdrink? orgasm helt klart
21.Favoritfyllemat? pommetallrik eller mcdonaldsglass

22.Favoritbakismat? pizza
23.Har du några hemligheter? absolut

Favoriter
01.Färg: vet ej längre. Beror på i vilket sammanhang. Mörkt på motsatta könet. blått rent spontant. Vitt i inredning. Jeansfärg o grönt på kläder.. du ser det är ingen lätt fråga att svara på
02.Mat:
tacos
03.Killnamn: nathan
04.Tjejnamn: elina
05.Ämne i skolan: psykologi
06.Klädesplagg: med pluskilona är det mjukkläder annars tajt som bara den…
07.Sport:
boxning
08.Musik: blandat.. allt från marilyn manson till eminem
09.Fras/mening/uttyck: är det så? Eller kanske oh!
10.Raggningsreplik: har ingen sådan
11.Favoritalbum just nu? finns det fortfarande album?


Har du någonsin...
01.Snusat? bara testat
02.Rökt? bara testat

03.Hoppat bungee jump? Nej men nått liknande
04.Brutit mot lagen? jo.
05.Fått dig själv att kräkas? jo

06.Nakenbadat?
of course
07.Varit kär? ja

Extra grejer
01.Tar du droger? Nope om inte lepsyl räknas till det
02.Vad använder du för schampoo? Elvital det röda
03.Vad är du mest rädd för? Hemska sjukdomar och insekter
04.Vad lyssnar du på just nu? Datorns fläkt
05.Vilken bil skulle du vilja ha? Ich dont know
06.Vem fick du senast SMS från? Sadjad i think eller milla
07.Var vill du gifta dig? Nej jag tror jag hoppar över den frågan just nu med tanke på omständigheterna
08.Hur många MSN-kontakter har du? 35
09.Hur många av dem är online just nu? 5

Slutfrågor
01.Pizza eller choklad?
choklad
02.Tränar du? Inte just nu men i vanliga fall ja

03.Hur ofta? 2-3 ggr i veckan plus promenader dagligen
04.Guld eller Silver?
silver
05.Vilken film såg du sist på bio? Tjenare kungen

06.Vad vill du helst av allt göra just nu? Sova egentligen men jag fastnade framför listan


RSS 2.0