Publicerat: 2008-05-30 Klockan: 22:48:26

MC fest

ja nu har jag varit på min livs första mcfest. no limit hade fest ute i svärtinge. jag och charlotte var på plats för att få tatuera oss. calle från lucky seven var nämligen där och utförde sina underverk.

väl på plats blev vi varmt välkomnade och slapp entrékostnaden. tack lenta! sedan blev vi bjudna på öl o grogg. calle tog emot oss och började sitt arbete. vi var där från 18-21.30. han pratade 70 % av tiden och tatuerade 30 % av tiden. mötte även en gammal förälder från jobbet. kul!

innan festen var jag hos linda och fixade håret! resultatet av allt.....









nu har jag avbokat träningen imorgon och hoppas att jag inte får för många hårda kramar på klassfesten imornkväll. får nog sätta upp en lapp på dörren. "krama värdinnan löst - nytatuerad" ja jag ska nog fan göra det!

innan charlotte lämnade av mig åkte vi förbi pierre. jag fick tatueringssalva av honom. o 2 skivor! amanda jenssen spelas för fullt hemma nu. den andra skivan får vänta till morgondagens fest.

 

Publicerat: 2008-05-28 Klockan: 22:33:54

sadjad vs grannarna

ja jag har kommit på att min älskade sambo har vissa charmerande egenskaper som jag nog är ensam att tycka är charmerande i vår trappuppgång. nu ska jag förklara 2 av dessa.

1. när jag plingar på dörren (som jag alltid måste göra när jag vet att han är hemma) så kommer han rusande mot dörren. stannar upp och klampar snabbt med fötterna. så det dunkar. sedan öppnar han dörren och står böjd som en liten dvärg och ler ett stort leende.

2. han sjunger nästan hela tiden. ingen populärmusik här inte utan olika manchester united sånger. sedan tar han gärna fram dem på youtube och kompar vidare. det tar inte slut efter en minut eller två utan det fortsätter och fortsätter och blir mer och mer intensivt...

jag behöver nog inte förklara varför jag kan tycka dessa egenskaper är charmerande och inte grannarna... behöver jag nämna att vi bor extremt lyhört. extremt!

i söndags när vi var klara med vårt stödfamiljuppdrag bar det iväg till karin för att fira henne och coony. detta blev vi bjudna på.... MUMS!



Jag har sovit i 2 dygn hos milla pilla. jag har alltså varit osses vikarie. det har varit 2 mysiga dygn och jag tror att sadjad är trött på mig redan ;) han övervägde nyss att ringa till milla o be henne hämta upp mig igen.. hihi..


 

Publicerat: 2008-05-24 Klockan: 20:17:24

jobbfest

igår var det jobbfest! vi hade kollegorna hemma hos oss först. karin fyllde även år igår! det var bomullstema då festen var på bomull så jag var servitris med en handduk med 100% cotton!

idag har vi firat pappa o mammas födelsedag, morsdag o mamma o pappas 40-åriga bröllopsdag. allt var en mycket lyckad tillställning!! vi är även stödfamilj denna helg. slänger därav bara upp ett par bilder. har inte tid att sitta o skriva om dem. de talar för sig själv!


 

Publicerat: 2008-05-21 Klockan: 13:46:36

fortfarande inte släppt likheten...



vem är vem liksom...??



jag gick förbi ett gäng på 4 yngre tjejer idag, jaja inte så unga, gymnasieåldern. de såg söta ut. tills jag hörde deras samtalsämne..

"ja när man blir ca 20-25 år då blir man jättetjock..."

eh.................. ERROR..................

oh fan! men om exakt en månad blir jag 28. alltså ligger jag mellan 25-30. vad blir man då? lider man av fetma då. hmm...

nej då. jag förstår deras resonemang. hur många gånger har man inte hört eller läst att efter 20 så släpper kroppen lös och efter 25 är det kört OM man ej tänker på maten och tränar! men det lät så komiskt när jag hörde dem.

nu ska jag gå o möta maria!

 

Publicerat: 2008-05-18 Klockan: 22:16:21

jag har träffat linc...

ja ni alla som har sett prison break någon gång vet då att jag talar om den äldre brodern. honom festade jag med igår. jaja hans dubbelgångare iaf.

41390-3097

är han inte lik så säg.

som sagt fest. fest hos pierre. på vägen dit gick vår rusta påse sönder. men när fan köpte vi något på rusta älskling? vart kom den påsen ifrån?



41390-3100

mm där var vi pigga och glada. vilket höll i sig hela festen. det var kul att träffa nytt folk och det var riktigt kul att  träffa micke igen. sadjad fick en ny idol i micke. det är ju som så att micke är ungefär lika stort man united fan som sadjad.

blandade bilder från festen...



ja ca tio min innan vi skulle gå så började jag må smått dåligt. taxiresan var inget kul. jag styrde min kos hemåt men kom sedan på att jag ville in på palace. *vilken snilleblixt*

jag gjorde en kort visit där och jag tror jag låg däckad i sängen runt 1.

så denna dagen har gått i en sorts dimma. tur var väl att jag hade en inbokad aktivitet i form av desperet housewifes dag! det förgyllde!

veckan som kommer..

må-planeringsdag. träffa jecka.
ti-jobb. träna. föreläsning.
on-jobb.träffa maria. träffa caroline. träna.
to-jobb. gårdsfest.
fr-jobb. jobbfest på bomull med mingel hos oss innan.
lö-stödfamilj. kalas för pappa o mamma.
sö-stödfamilj. sedan kalas för karin o conny.

FULLBOKAD VECKA MED MYCKET JOBB....

 

Publicerat: 2008-05-14 Klockan: 19:00:13

självmordskandidat

idag var det en fluga som var i närheten av mig. inget lustigt med det. det lustiga var att flugan valde att surra nära mitt öga. okej den kanske försöker kommunicera med mig. märkligare saker har ju inträffat på denna jord. men flugans nästa steg kändes aningens obekvämt. den valde att styra sin väg rätt in i mitt vänstra öga. det måste ju ha varit en självmordskandidat. jag har inga andra alternativ. nu vet jag inte hur stor hjärnkapacitet en fluga har och hur en fluga har förmåga att skapa egna tankar och dra slutsatser om vad flugans handlingar kan resultera i. men om den besitter sådan kompetens så var det en liten fluga som var trött på livet. för den slutade som en kletig svart prick på mitt finger. stackars fluga.


idag har jag varit på lucky 7 o suktat när pierre tatuerade sig. bild kommer sen.



efter det en snabb vända på stan. sedan mötte jag milla på halvars och vi hedrade halvars namnsdag med en glass i kiosken. sedan tog vi några rundor på stan också. nu har jag o mi love suttit och ätit och pratat om en massa saker. jag ska tvinga mig iväg för att köra ett combat pass. jag känner absolut inte för det idag men jag kommer tacka mig själv för mitt val efter träningen. inte under. men efter.

 

Publicerat: 2008-05-11 Klockan: 18:11:32

dubbelt upp





41390-3078

 

Publicerat: 2008-05-11 Klockan: 16:23:27

nu gäller det

nu sitter jag med datorn framför tv´n och följer wigan-man united. jag har en nervös sambo bredvid mig som sitter och småsvär lite och han har precis knäckt sin första becheleche (öl). vi avslutade vårt stödfamiljuppdrag runt 13. sen har vi legat i parken ett tag och läst. men för en timme sen gick vi hemåt och nu är det dags för den avgörande matchen. ska united vinna ligan eller blir det chelsea. jag hoppas verkligen på united. för husefridens skull. 

anledningen till att jag har datorn framför tv´n är för att vi även följer ljungskile-ifk norrköping. ifk gjorde precis mål så vem vet lagets första vinst kanske kommer idag. inte för att jag bryr mig ett jota om ifk men sambon gör ju det ;)



vi var på badhuset och mcdonalds med pojken idag. det var lyckat! sammanfattningsvis så har helgen varit super. 

må - jobb. träffa malin o gå en promenad.
ti - jobb. träna.
on - jobb. halvars med milla. träna.
to  - jobb. träna.
fr - jobb. mys.
lö - träna. fest hos pierre.
sö - bakis. desperet kväll.

om det blir ligaseger är chansen stor att det blir en drink på fräcka efter matchen.....

 

Publicerat: 2008-05-10 Klockan: 19:02:50

familjhelg



igår gick jag o pierre en promenad i solskenet. köpte smörgåsar på fräcka fröken och vandrade till konstgräset där vi såg en match mellan bosna-syrianska. första halvan satt vi i bosnas klack men sen vandrade vi vidare till vår klack, syrianska. sadjad fick göra ett inhopp o matchen slutade 1-2. än så länge har syrianska vunnit varje match i 4:an. kul! sadjad var så snygg i fotbollsstrumpor o sandaler när vi gick hemåt.  



idag är vi en liten familj. det är dags att vara stödfamilj igen. så vi har varit på busfabriken där vi mötte osse, milla o jonthe. det var roligt! sen åkte vi ut till landet och det blev större succé än sist. den här gången gick vi även när till vattnet och det var populärt!


41390-3061

imorgon ska vi se om det blir badhuset eller folkparken. något av det.

puss o hej

 

Publicerat: 2008-05-06 Klockan: 19:36:35

Hurghada

dit ska vi åka i december! om ca 5 minuter ska jag logga in på banken o betala de återstående 13090 kronorna.. vi kommer vara borta över julafton. men det var den resan vi fick ta för att komma till det hotellet som vi ville hamna på. mer info om det vid ett senare tillfälle. det ska iaf bli så skönt. herregud det är ju "bara" 7 månader kvar.

o då är det ett par underbara sommarmånader inräknat. nice! vi fick mersmak på att resa under höst. jag har ju även rest under vintern och vet hur skönt det är. solen blir inte riktigt lika viktig då man inte kan visa hur brun man är iaf ;)

några bilder från lördagens händelser............



inne på manésa. mmmmm så gott.................



efter manésa och med soheila plus lars som var hos oss för första gången. därav inflyttningspresenten!

 

Publicerat: 2008-05-05 Klockan: 21:32:23

4 efter 9...

nyss hemkommen från cromwell efter att ha sett en ifkmatch tillsammans med sadjad, walle, tomas, ninos, marcus och sabri. därav rubriken.

4 poäng efter 9 matcher.

en lång arbetsdag med möte slutade på cromwell med käk, fotboll o umgänge. helt okej. tänkte lägga upp några bilder från lördagens middag på manésa men blogg.se samarbetar inte med mig just nu. testar en gång till o annars kommer det vid ettt senare tillfälle.

jag träffade charlotte också. det var roligt! vi bokade in en promenad på torsdag!

 

Publicerat: 2008-05-03 Klockan: 12:56:12

camparlivet



väl i sörping packade vi upp det viktigaste i kylen och sedan begav vi oss mot storstaden!




väl i storstaden mumsade vi på glass på smultronstället. efter en korv på statoil såklart. sedan begav vi oss mot deliza.




väl på deliza spelade vi pojkarna ett spratt och gick ut för att se hur lång tid det tog innan de saknade oss. låt säga att det tog minst 10 minuter. hmm... väl efter det gick vi tillbaks till stugan.



väl i stugan vilade vi och sedan började matförberedelserna. de andra gästerna kom efter ett par timmar och då var maten nästan klar.



när maten väl var klar var det dags för spel och sadjad var såklart tvungen att berätta om sin skräcktisdag då han såg två nakna a-lagare som skulle börja ha sex med varandra i en park.

41390-3031

när dygnet var slut så fick vi en göteborgare att fotografera oss!

tack hela gänget för många skratt och god mat. riktigt bra campingplats också. jaja camping och camping.. stuga.

det kanske var ngn som obeserverade att ordet väl användes flertalet gånger. det var ett medvetet val. sug på den ni. nu är det snart match och sedan ska vi ut o äta...........

http://www.pixbox.se/usr_show_id44435_page0_order1.html

 

Publicerat: 2008-05-02 Klockan: 12:24:54

Vip-stolarna

ja på den raden satt vi igår när vi såg på ironman. för att läsa mer om filmen gå in  på millas blogg.

 det är kärlek i luften.....

extra stora, svarta, mugghållare, extra stort benutrymme (skönt!!). plus att man kunde fälla stolarna bakåt. *sweet* passar bra för filmer som är närmre 2 timmar och uppåt.

nu kommer milla o osse snart så nu måste jag ta på mig och packa lite! sörping here we come!

 

Publicerat: 2008-05-01 Klockan: 15:44:11

häxbål

igår när vi stod och beundrade den fina brasan i folkparken så kunde jag inte undgå att tänka på när de brände "häxor" på bål. herregud. ungefär 45 sekunder efter att de tänt på brasan igår kom det en våg av hetta mot oss. då stod vi ca 20 meter bort kanske. ajaja säger jag bara.

förutom den parantesen så hade vi en utmärkt valborg. vi hade bjudit hem familjen wahlstedt på mat. vi fick en present som är en tavelram med tavelkrita som man kan skriva runt på griffelramen. *så jag!* så vi åt, pratade, planerade, lekte och åt. walle lagade sadjads jacka på 5 sekunder. vi hade ägnat ca 60 min åt dragkedjan och en sax..... hmm... såhär stolt var han efter det!



på väg till folkparken såg vi en modern skapelse av cykelparkering. sedan träffade vi mamma, pappa, moster, mosters man, mackan o pierre i folkparken och såg på elden och fyrverkerierna tillsammans. efter ett tag fick vi fly elden då det kom glöd som anföll oss. bilden på bilen har såklart walle tagit. deras nya bil!



efter en timme i parken gick vi hem och fortsatte att umgås. sällskapet bar ut sina sovande barn strax efter midnatt. så jag vill passa på att tacka för en trevlig valborg!



nu har vi varit på maxi med milla o osse och inhandlat mat till morgondagen då vi ska ta in i en stuga i sörping. det blir vi 4 plus alex, josefine, johanna och john i en 8-mannastuga. grillbuffé och 2 kg godis... (plus ca 6 chipspåsar..)

snart ska vi gå hem till mamma och pappa och äta mat sedan blir det bio med the gang, ironman. det är pierre som varit duktig och styrt upp det.

slutligen en nostalgi bild på mig. det kommer fler någon gång i framtiden....

41390-3026

RSS 2.0