Publicerat: 2006-07-31 Klockan: 19:36:12

vetefält



gårdagen började med brunch. där milla o osse öppnade sina presenter. de fick otroligt mycket fina saker. efter det hämtade jag äntligen min cykel som har stått hos dem ett par veckor. sen blev det bakismat på vilbergens pizzeria.



sedan åkte pox, jag o sadde till ett par barn på jobbet o hälsade på vilket var uppskattat. efter det var det glassdags med mina gudbarn emil o gustav! vi gick förbi vetefältet o pox såg sin chans att fotografera med makro. (inga av de bilderna blev dock upplagda)



ja vissa av oss blir ju fyllehungriga 2 ggr.. ska inte låta så ståndaktig själv.. jag frossade i mig en himla massa godis. sen planerade vi lite inför lördagen tillsammans med vårt fantastiska värdpar!!



idag har vi handlat en jävla massa lime. brännbollsset till morgondagen. solat på törnrosa, ätit på woken o jag fick enbart en o en halv vattenkastanj.. buhu.. hämtat den sista presenten, lämnat in ringarna o styrt lite.

imorn blir det tvätt. pox ska troligtvis vaxa syrrans bil. sen blir det förhoppningsvis brännboll om vädret står på vår sida. annars fest hos sadde o det är inte fy skam det heller. poxs kompis lina från örebro kommer hit o är med o ska sova hos oss också. jag har aldrig träffat henne så det blir ju kul.

puss o hej


 

Publicerat: 2006-07-30 Klockan: 17:27:09

Milla o Osse Myrberg

oh så vackert.. oh så fint.. oh så underbart.. oh så jag grät.. oh så jag njöt.. oh vad jag älskar er!!



dagen började med att pox o jag fixade den snitslade banan från kyrkan till sörby.. vilket vi hade uppskattat att det skulle ta ca 45 min.. vilket tog nästan 2h.. panik.. hemma vid ca 12.30.. skynda skynda..



trots all stress blev vi såhär snygga.. waw! sadde, jag o pox trängdes där bak i bilen..



de var så vackra. o vigseln var helt underbar o de bara grät o grät o grät.. o det smittade av sig tusenfalt.. lite vanliga poseringsbilder från kyrkan också.



på vägen från kyrkan var conny tvungen att ta en styrketår för att klara av sitt tal.. haha.. robban, johanna, johanna o john poserar lite också.



de kom efter lite mer än en timme o var så vackra o så kära.. det bara glittrade om dem!



bröllopsvalsen var något av särklass. träning ger färdighet! 10 veckors slit var absolut värt det. tro absolut inte på en repris nästa vecka bara.. en nöjd osse med sadde. denna efterrätt var helt underbar!



ja dessa bilder talar väl för sig själva. det blev ett jävla röj på festen o det var så fantastiskt kul. roliga människor att dansa med och roliga människor att prata med!!



efterfest hemma hos sadde som för övrigt var full full full.. haha.. karin o jag dansade visst på bordet.. det är inte klokt vad man får reda på av att kolla på bilderna dagen efter..

ni var så vackra!! grattis o all välgång till myrisarna!!


 

Publicerat: 2006-07-28 Klockan: 15:36:53

1 vecka o 1 dag kvar

mmm imorn är det en vecka kvar tills bröllopet.. shit.. skrämmande o spännande är väl orden för det. men kul ska det bli iallafall. o skönt att dagen äntligen kommer så att man kan fortsätta att leva "normalt" efter det. för den sista tiden har inte varit så normal så att säga. alltid finns nått om bröllopet i bakhuvdet. det ska bli skönt att få släppa det o bara fokusera på allt vanligt! med ett fint minne att se bak på istället! men vi har allt under kontroll.. som sagt lustigt vore det väl annars eftersom det är jag som har planeringen i skallen.. haha..så nästa vecka är det bara det sista.. lämna in ringar, provsmaka tårta, besöka sörby, hämta klänningar o sånt dylikt..

måndag; lämna in ringar o hämta sista presenten
tisdag; tvätt, ölbrännboll o grill på himpa kl 17. välkomna ni som vill!
onsdag; fixa naglar, till nelins. 17.00 ska milla o osse göra nått för oss
torsdag; packa till parga. lämna saker till alla som ska hjälpa oss. ev. volley på kvällen.
fredag; hämta kläder, hämta nyckel. äta middag på pappa grappa med "the gang"
lördag; bröllop!!
söndag; öppna kuvert (ja förhoppningsvis är det bara kuvert), säga hejdå till familjen. kl 18 drar vi till arlandahotellet

vad hände igår?



vi var på halvarsdate med linda, danne, wilma o melker. sötungen har börjat gå!! gladare barn får man leta efter. det var iaf himla skoj o linda o danne ska med all säkerhet hänga med på tisdag också!



om man säger såhär att glass är gott... så söta så!!



jag satt o softade utanför pappas butik ett tag. sen var det dags för sörbypromenaden med milla. jag fick skoskav.. ajajaj.. efter det åkte jag o pox till åsa. åsa bjöd pox på cosmopolitan o jag drack vatten.. huh.. andra gången jag kör nykter från åsa.. illa.. åsa nästa gång sover jag, milla, karin o sadde över.. boka in en dag i slutet av augusti!!



idag har gamla bekanta till mamma o pappa varit o hälsat på. de hade en rätt grym bil...

nu är jag hemma. pox är o hjälper helena med datorköp. sen ska pox på bio med oskar o grabbarna. sitta o öla lite hos conny skulle de göra också. jag ska ta det lugnt. det enda jag har inbokat är att vara lite fylletaxi o smakråd åt sadde. så han ser bra ut imorn på millas o osses bröllop..!! om ett dygn är de vigda!

erika min söta vän har uppmärksammat min besatthet av anna låten.. hon skickade en länk till mig;

http://www.nrj.se/?specialcontent=sommarmorgon_sounds

lyssna på balladen om anna. hihi.. störtskön!

milla.. tack för de fina orden i din blogg.. det värmde!!

 

Publicerat: 2006-07-27 Klockan: 01:03:50

resturang josspiedad

det är en resturang precis som den låter; jossan, pierre, sadjad men lite roligare formulering... kommer till det snart..



gårkvällen spenderades på landet. p pox o josie hade lite tunguträckningar o annat stohoj för sig. pappa skulle utrota myrar o vi satt o hejade på!



idag var vi på landet under den delen av dagen då det var molnigt.. orutinerat men så var fallet. mor fick lite massage o jag ville se hur magen såg ut. kommer den få plats i brudklänningen eller ej.. emil söt poserade glatt..



nu till josspiedad...jag, pox o sadjad har länge planerat en middag till osse o milla denna dag. det blev trerättersmiddag.  först välkomstdrink. sen toast med avocadoröra.  sen fläskfilé, klyftpotatis, rostade grönsaker, 3 såser o sallad.sedan gino... vi alla var kockar men pox mästerkocken. jag servitris o sadjad hovmästare.



se här se här....



lite av godheterna de bjöds på.. kökspersonalen fick hålla tillgodo med;



inte fy skam det heller...



efter middagen blev kökspersonalen utsliten.. ett tag iaf.. sen poserade en av dem i sin nyinköpta höstjacka som har kostat 1900;- men var nedsatt till 900:-!! yihaa! o pierres nyinköpta skor ska tilläggas!



när resturangen var tvungen att stänga urartade det i diverse wrestlingskonster..


 

Publicerat: 2006-07-24 Klockan: 18:37:25

50-årsfest



o sååå ja nu var det igång igen.. vad..? poseringsdags.. alltid innan fest. men snälla spela inte ens förvånad.. känner ni joise posie så vet ni att det är ett faktum. efter denna runda så var det dags att åka till milla o osse på 50-årsfest. hur kan det komma sig, hur löser ni den ekvationen. think twice!



vi var rumsrena i början  o så söta o så snälla. kul var att syrran o wallentin gjorde oss sällskap! uppskattat!



efter ca 45 min hade vi alla fått i oss tillräckligt med dricka för att snabbt inse att det skulle bli ett hejdundrande fylleslag.. o ja lovar.. det blev det! vi hann med att planera in 2 nya videos som ska komma, spice girls o backstreet boys. o nej conny.. milla får ersätta dina kommande planer som geri. karin.. du ska vara med oss i spice girls bara så du vet!!



när conny o sadjad svek oss för knappt byxmyndiga tjejer på andra sidan det blå så startade vi en egen fyllefest a la italianostyle! det blev en hel del mozarella, al dente o gud vet vad.. vi fick upp den italienska hettan iaf!



så pass mycket att det blev både stoldans o soffdans.. o ja med syrran o mig på samma fest blir det mycket hoppande o sjungande (??).. försök till sång iaf!



sadjad kom tillbaxs uppvärmd o glad o började sin karriär som manlig strippa o examensprovet la han på palace sen.. o ja ni kommer att få se kort även från det! syrran min tog sig ett smakprov av min blivande man.. ja jag har ju herpes just nu så han är nog glad för alla pussar han kan få.. haha.. efter de här incidenterna var det dags för stackars annie att förklara reglerna för fyllespelet o som alltid tog det extremt lång tid att förklara.. kanske ännu längre denna gång då vi alla var fulla redan innan spelets start!



en straffregel var att alla i rutiga skjortor skulle ställa sig upp o snurra o dricka.. vilka var snabbast att få på sig rutiga skjortor för att få chansen att dricka ännu mer? josefine o sadjad såklart.. ännu mer hångel bjöd festen på.. denna gång i form av syrran o milla o sadjad o osse.. det snart gifta paret ville ägna sig åt det egna könet helgen innan!



japp o så skulle vi komma till palace ja.. det är inte så illa som det ser ut.. väldigt mycket teater över det hela! LOVAR!!

o så var det äntligen dags för sadjads examensprov... here it comes...

41390-521

tack vänner för ännu en lyckad fest!




 

Publicerat: 2006-07-22 Klockan: 19:50:58

o så var det fest igen...



ja här har vi då torsdagens bravader.. var det i torsdags..? dagarna börjar gå i ett luddigt töcken nu.. tacospaj hos milla o sadjadazaribög tog wrestlingsgrepp på mig så jag höll på att dö.. o vad gör milla?? inte hjälper hon mig utan hon ägnar tid åt att FOTOGRAFERA...



på fredagen åkte jag, milla, sadjad, conny o sture till varamon.. vem är sture?? millas o osses bil!



på kvällen blev det volley o dricka.. själv räknade jag ner timmarna tills jag själv skulle få förfriska mig med någon alkoholhaltig dryck.. shit.. piercing i all ära men det suger i festartarmen! kul var att syrran, walle o kidsen tillbringade ett par timmar med oss!!



lördagsförmiddagen bjöd milla o osse oss på 50 årsfest! det var mycket uppskattat!! o nu är klockan snart 20.00 o jag sitter hemma hos dem o dricker alkohol! hoppas tungan pallar med trycket. conny har lovat att få mig ordentligt onykter ikväll.. vi får se om han lyckas.. haha..











 

Publicerat: 2006-07-21 Klockan: 17:39:10

Ett halvår

mihele o micke

Michele  860807-060121

Michele.. det är svårt en dag som denna..
Fast jag fungerar som jag ska så är inte mina
tankar ordnade. De är huller och buller och mestadels
hos dig. Det är ett halvår sedan du dog. Ett halvår
sedan din kropp inte orkade kämpa emot längre.
Du hade kämpat så länge.. tre år..Men du hade ingen
chans längre. Jag vill fortfarande se det som så att du vann!
Du vann Michele! Tumören dog. Du lämnade detta liv för
ett liv i frihet utan sjukdom och sjukhus och läkare.
Tumören vann inte. Jag vill inte se det så.

Men gud vad jag vill ha dig här. Varför var du tvungen
att bli sjuk älskade snuttunge. Det brister i mig när
jag tänker tillbaks. För såhär är det Michele att nu ser
jag bara dig som den friska glada Michele. Det är ett
fint minne. Jag ser inte den sjuka Michele längre. För
det var inte du. Inte en chans att det var du...

Michele jag hoppas att du har det bra och jag tror att
du har ett vakande öga på oss. Låt oss märka att du
finns kring oss..

Jag älskar dig Michele.. Min lilla snuttunge..



 

Publicerat: 2006-07-20 Klockan: 23:06:09

videon är klar!

http://www.youtube.com/watch?v=d0Yssii7Jkc

se o njut........................

idag har jag solat, köpt smink, provsminkat mig, spenderat tid med sadjad o milla. tack milla för så jävla god tacospaj!! åkt till landet med pox. gjort klart vigselbladen. gjort klart den snitslade banan till milla o osse. pratat i telefon med kyrkan o kantorn.

ojojoj.. snart ska jag nanna kudden... utmattad...

41390-434

 

Publicerat: 2006-07-19 Klockan: 10:14:58

de sista dagarna



i måndags var jag, pox, milla, osse, sadjad o conny på pizzeria pappa grappao avnjöt en delikat middag i underbart sällskap. det fanns dock två höjdpunkter o ett riktigt stort bottennapp.. höjdpunkterna var såklart anledningen till att vi var där. milla fyllde 24 år och osse skulle bli hela 26 år dagen efter (läs tisdag). så vi åt, skrattade o trivdes. till bottennappet hör ätandet. SE BILDEN PÅ  MIG.  ja det var vad jag åt.. piercing  tungan är inte bara roligt...



efter maten åkte vi till vårt nya "hangout" folkparken där vi spelade volleyboll. vi bildade två lag där jag, sadjad o conny var i ett lag o de tre andra i ett. vi vann med 3-0 i set måste jag bara skriva. när klockan närmade sig 23 tiden blev det för mörkt för att spela o vi fortsatte till resident conny!



efter conny var det dags för detta.. tro det eller ej det är josefine som tankar. ja jag vet det inträffar ca 1 gång var sjätte månad...



igår var ännu en stor dag! min sista arbetsdag! nu är jag ledig till o med den 21/8. efter jobbet åkte jag, sadjad, milla, karin o skanser till åsa o linnea. där möttes vi av ett underbart hus.. waw!! o vi åt (ja jag med.. mängder.. o ja jag har lite ont i tungan idag men inte farligt mycket.. måste ju öva någon gång också..). de andra drack men det höll jag mig borta från. jag vill ju inte att tungan ska ruttna mamma.. haha..



det blev ganska sent även denna dag o vi hade som vanligt så trevligt i varandras sällskap..

nu ska jag snart möta caroline på stan. vi ska prova våra klänningar.. shit så nervöst.. sen ska pox o jag till kyrkan... o ikväll kommer jecka o caroline hit o då ska de testa att göra sina bröllopsfrisyrer på sig... kul kul!!

näe nu måste jag in i duschen annars hinner jag inte..

 

Publicerat: 2006-07-16 Klockan: 00:56:52

härlig lördag



dagen började fint.. jag grejade med saker inför bröllopet. lotta ringde o det var så skoj att prata med henne igen! sen kom en underbar fil på msn.. nämligen min o millas video av den där anna.. oh så skoj! sen kom milla o hämtade mig o vi softade ett tag på himpan. efter att mest ha frysit i en timme åkte vi o hämtade osse o begav oss till sadjads fotbollsmatch. grattis till vinsten vännen!



på kvällskvisten begav vi oss till folkparken för grillning. det var jag, pox, milla, osse, sadde, danne, sigrid, henrik o jimmy. vi grillade först o de andra åt.. jag klämde i mig lite fruktsallad men det gör ont att äta.. jävla piercing.. o de andra drack sprit, åt chips o grillade.. shit vad jobbigt det var! men men det är det värt! efter maten var det dags för volley. mitt lag vann.. kanske med 4-3 i set.. kommer ej ihåg..



det blev även lite lirande med fotbollen, mer drickande o övande av brudnattsritualen..

tack för idag vänner! på återseende imorgon!

 

Publicerat: 2006-07-14 Klockan: 23:12:57

piercing

yepp..äntligen.. efter att ha velat göra det sen jag var typ 17. bokade en gång när jag var 19 men avbokade pga sprituppehållet som ej skulle passa. men nu sitter jag här relativt nypiercad. för 6 o en halv timme sen skedde det..

   han som piercade mig på lucky 7. johan. tack ska du ha!

  snart är den igenom....

  nålen är igenom o nu ska staven i!!

  gurgla ska man göra mest hela tiden.

  is behövs för att svullnaden ej ska bli så dan.

  mamma som varit helt emot allt från början... hmm..

  även pox o sadjad har genomgått någonting idag. poxen har tagit hål i öronen o sadjad är den första person som gått till en salong för att byta örhängen..

imorn är det volleydags igen i folkparken. de andra ska grilla o dricka också.. dock ej jag pga piercingen.. gaah.. jag ska köra bil! men gud vad jag älskar att känna piercingen!! i love it!!

 

Publicerat: 2006-07-13 Klockan: 20:23:35

volleyboll

yepp om ungefär en halvtimme ska pox o jag hämta upp sadde o hans syster o bege oss till folkets park där vi ska spela volleyboll. fler magnifika vänner som kommer att vara där är milla, osse, charlotte, alex o kanske några från osses jobb!

idag slutade jag tidigt o då kom milla o vi spelade in mer till anna videon. sadde hängde på o vi trakasserade pox lite på jobbet..

  milla o jag känner på varandras rumpor...
  från gårdagens spektakel
  bilder från groggkvällen i tisdags
  bilder från söndagens bakisdag

 

Publicerat: 2006-07-13 Klockan: 00:24:33

musikvideo

ja jag vet ni kan knappt bärga er.. men ni måste.. den är på g.. jag svär o lovar den är på g.. kanske efter helgen vem vet?

det är ju så att igår började inspelningen av boten anna videon i ny regi,.. jaha visste ni ej om det? jo jo men då ska jag berätta för er att så är det. det är nämligen jag som medverkar i den. milla är producent.. den kommer bli så klockren om man har en stor dos självdistans till sig själv.. haha.. igår när jag o sadde var hemma hos milla så påbörjades inspelningen o den ska ta vid o fortsätta imorn.. vi blev lite runda under fossingarna så när oskar kom hem från pox så begav jag o sadde oss hemåt.. vilket resulterade i att sadde kraschade på vår soffa.. o där sov han tills det var dags att gå upp för pox o mig.. gaah.. pox o osse hade haft en trevlig kväll de med.. bilder kommer nog imorn eller på fredag.. det startades en hel del nya bloggar igår med.. jag har länkat till dem på min startsida men här kommer de..

http://www.cmillas.blogg.se

http://saddes.blogg.se

http://oskaropierres.blogg.se/

http://millijossallad.blogg.se/

41390-412

nu kom jag o pox nyss hem från bio.. sett pirates med syrran o wallentin.. filmen var skaplig men depp var otrolig. o tro det eller ej det fanns faktiskt en scen där orlando var snygg i.. annars är han ju inte någon favorit till mig någonstans.. det var skoj att träffa syrran o walle! åt på harrys innan! det som är mindre skoj nu är att om mindre än 5 timmar ska jag upp.. börjar kl 6 imorn o måste duscha av mig innan jobbet.. gaah..



 

Publicerat: 2006-07-10 Klockan: 20:17:31

fullproppad helg

ojojoj.. helgen har varit full av nöjen o nu är madame josefine broke as fuck...

i torsdags
var jag, milla, pox o sadde här hemma o åt, skrattade och såg på en kass film, 16 blocks.

i fredags var jag, milla, pox, osse, sadde, karin o conny o spelade facerball på laserdome. så grymt skoj, så grymt svettigt så härlig kick!! efter det var det dags att ha tacosbuffé hemma hos oss med gänget. det fortsatte i fest o snack o ömhetstal till ca två på natten..

i lördags var det dags för millas möhippa o osses svensexa.. ovetandes blev de bägge kidnappade o på den vägen var det.. milla utsattes för hemska kläder, roliga uppdrag, skivinspelning, picknick, bubbel, minispaverksamhet, middag, mer uppdrag, teaterbaren, bishop o så palace. en lyckad kväll!!

i söndags så låg jag, milla, pox, osse o sadde i deras park o pratade.. sen blev det mc donalds o på kvällen slöt conny upp o vi 6 kollade på fotbollsfinalen tillsammans o åt gott!!

en lyckad helg!!

denna vecka består av groggkväll med milla o sadde imorn. bio (pirates) med pox, syrran o walle på onsdag o sen middag o mys. stan eller bad på torsdag med milla o sadde.. kanske vollyboll på kvällen med gänget. på fredag är det piercingsdags! helgen är ännu obokad.. helt sjukt.. det har inte hänt på månader.. så det blir säkerligen att göra klart bröllopsprogrammen o styra med sådant! sen nästa tisdag går jag på semester...



snart kommer milla lägga upp alla bilder på www.141516.com... även sadde har numera en blogg.. http://www.saddes.blogg.se

 

Publicerat: 2006-07-05 Klockan: 20:54:03

lista


Höger- eller vänsterhänt: Höger. Ganska handikappad med vänstern
Humör just nu: Jävligt tillfredställd
Favoritgodis: Malteasers
Är det nåt du absolut inte äter: Blodig mat

Kläder just nu: Kjol och bikiniöverdel.. no more..
Musik just nu: Crazy – Gnarles Barkley
Vad sa du senast: Skriv det då och låt inte honom läsa boken.
Favorit-hangout: Teaterbaren med goda vänners sällskap
Sommarplaner:  Vårt bröllop och vår bröllopsresa.. Det räcker som planer!
Är du bra på matte: Bättre på ekvationer än vardagsmatte..

Fisk eller badkruka: Blandras
Saft eller alkohol: Alkohol i stora mängder
Längd och vikt:  173 och 59
Hur många kuddar sover du med: Jag har två men använder en eller ingen
Favoritväder: Blå himmel, värme och lite bris


Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med dig? Saker? Inte verkliga männsikor.. Hmm.. Lepsylet, datorn och en båt!
Spelar du nåt instrument? Oh nej!
Morgon- eller nattmänniska? Tyvärr nattmänniska..
Sparare eller slösare? Alldeles för slösaktig
Vem är viktigast för dig? Pierre
Bästa film? BoonDockSaints och Kill Bill plus Pulp Fiction
Tror på liv på andra planeter? Ja
Kommer du ihåg din första kärlek? Ja
Älskar du henne/honom fortfarande? Nej
Har du några homosexuella vänner? Ja
Tror du på mirakel? Nej. Mer slumpen
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid? Ja det beror ju helt och hållet upp till var person. Klart man kan om man vill… Lustig fråga egentligen


Ser du dig själv som tolerant mot andra? Beror på vem
Ser du på kärleken som ett misstag? Absolut inte
Bio eller promenad? Bio
Är du kittlig? Nej
Snarkar du? Jag är tyst som graven när jag väl sover
Stjärntecken? Kräfta ibland och Tvilling ibland. Olika i var och varenda tidning…


Rädd för insekter: Ja det är hemska djur
Äckligaste insekten: Myror och spindlar
Största svaghet: Kan ha svårt att säga nej
Det här är jag bra på: Att vara mig själv
Bästa bok: Kan inte välja en bästa. Kanske ondskan då


Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Oh herregud.. Supervig kanske.. Vore skoj.. haha
Chips, morötter eller godis? Godis
Pizza eller hamburgare? Pizza.. dock från pappa grappa
Skriver du dagbok? Ja
Har du nån flickvän/pojkvän? Ja
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Förmodligen resten av livet
Stökigt eller välstädat? Välstädat
Gungar du på stolen? Nej.. det är stressande… Det är något för nervösa människor




Idag var vi i folkparken med kidsen. Det var skoj. Några av bilderna är därifrån. Dock ej på kidsen eftersom de ej får figuerera på nätet. Sen gick Sadjad o jag till stan. Jag för att möta mina tärnor och han för att fixa ärenden. Mina vackra tärnor provade sina klänningar. De var så vackra så. Sen åkte Pox o jag till akropolis o åt. Efter det fick jag ett ryck o drog på mina inlines.. 6 år sen sist. Vinglit som fan i början men det tog sig.. En riktig höjdare!

Imorn blir det att simma. Sen filmkväll med Pox, Sadjad o Milla. En som nappat på min öppna inbjudan iaf!

Puss på er alla


 

Publicerat: 2006-07-04 Klockan: 21:24:02

frihet

41390-392


du är fri min älskade snuttunge.. du är ett med vattnet.. du kan numera resa varsomhelst hursomhelt närsomhelst.. du är så fri som du alltid önskade att du skulle få bli.. det var fint.. fint men helt ofattbart att det var du.. helt ofattbart att det var du som ströddes ut i havet. hur ska man kunna förstå en sådan sak? hur i hela världen ska man kunna begripa det? sist jag såg dej var du en människa.. du fanns.. när jag tänker på dej är du sprudlande, levande och alldeles underbar.. nu fanns bara stoft..

det smärtar.. det gör så förbannat ont.. gamla känslor rivs upp.. hatkänslor mot din sjukdom, orättviskänslor för att just du blev sjuk.. egokänslor som varför just någon som jag älskar? som man alltid tänkte när man var ung, naiv o oerfaren "det händer aldrig någon som finns  i ens närhet".. nej men vet ni en sak?? jag kan berätta att det är just det det gör.. det händer.. detta är den bittra verkligheten.. blunda inte för den.. ta den till er och gör för fan något vettigt av era liv.. det minsta jag begär är att lev!! ta vara på era liv, våga vara dig själv, våga skratta, våga njuta, våga göra galna saker, våga säga nej, våga säga ja, våga chansa, våga följa dina känslor, våga uttrycka dig själv, våga vara barnslig, våga stå för vad du tycker eller kanske störst av allt våga att ens ha en åsikt.

detta är det minsta jag är skyldig michele och livet. våga ta vara på mitt eget liv. våga njuta. jag är numera mig själv till 100%.. detta med allt vad det innebär. jag ger numera alla en ärlig chans, jag lyssnar på vad folk har att säga, jag resonerar med mig själv, jag tar till mig det jag tycker är vettigt. jag ger saker som jag förr inte testat en chans. jag tar vara på mina vänner, jag njuter mer.. jag skrattar mer. jag ser lättare på livet. detta kanske är motsägelsefullt när man tänker på det vi varit med om.. att se en 19 åring tyna bort. men just därför.. man vet aldrig när det ofattbara händer. du kan aldrig ana när du ska dö, när dina kära ska dö, när du ska få ett fruktansvärt besked. så därför är det bättre att ta lätt på saker och ting. varför reta upp sig, varför bry sig om småsaker. 

michele.. jag kommer för alltid att älska dig och jag hedrar dig genom att leva mitt liv så pass fritt och glädjerikt som det bara går.. du kommer för alltid att vara min älskade snuttunge.. godnatt lillsizz och på återseende..


41390-391

 

Publicerat: 2006-07-03 Klockan: 21:51:47

farväl snuttunge

michan

det närmar sig.. det är mindre än ett dygn kvar.. snart ska vi säga farväl en sista gång.. ett sista värdigt farväl.. kl 18 imorgon ska vi ut på mem och strö din aska.. se dig flyga ut fri och frisk.. jag vet inte hur det kommer att kännas och jag vet inte hur det kommer att gå till.. det känns så overkligt.. vi har hela tiden vetat att denna dagen ska komma men det känns som om vi har skjutit upp den.. men nu är den här. det sista farvälet. kommer det att riva upp känslor eller kommer det kännas som ett fint hejdå? jag vet inte. jag är osäker på utgången av morgondagen. men jag känner en stark känsla av vemod inom mig. det är något som känns långt ifrån okej.



idag blev jag firad av caroline (o erika).. jag och caroline åt tillsammans på fräcka fröken och jag fick present av henne och erika. tusen tack för pengarna! sedan har jag o pox varit hos erica o petter o hälsat på i deras radhus i rambodal. mycket fint o trevligt! nu ska vi kolla över bordsplaceringen en sista gång sedan får vi se vad vi hittar på......



någon.. ta hand om oss imorgon o låt oss klara ut detta som hela personer.. jag orkar inte med ett till bakslag just nu.........................................





 

Publicerat: 2006-07-02 Klockan: 20:10:34

landet

mmm då har man sovit första natten på landet då.. skönt.. men sen vankades hemfärden för att slava i tvätten o i hemmet.. och oh ja det behövdes!  igår firade vi poxs o min födelsedag. det var mycket trevligt. mina kollegor dröjde sig kvar till tiohugget o vi spelade kubb, badade, drack, åt o skrattade! kollade på fotboll o hade det riktigt bra! vet inte vad jag skulle göra utan dessa små filurer..

idag har jag legat o solat, sovit o läst i solen.. helt okej! nyss var sadjad här o vi planerade torsdagens eventuella biobesök som nu verkar bli en dvdkväll hemma hos oss istället..

måndag: jobba till 11.30. fixa naglarna. träffa carro. till erica o petter
tisdag: jobba till 16. gå till poxs jobb o fixa abonnemang till sadjad. åka till mem för att ta farväl av michele en sista gång...
onsdag: jobba till 16.30. till klänningsbutiken med mina tärnor. till jecka o danne o grilla.
torsdag: jobba till 15.30. simma på badet. dvdkväll här hemma med pox o sadjad.. någon mer som är sugen kanske??
fredag: jobba till 15.30. spela "facerball" på laserdome med pox,milla, osse, sadde, karin o conny. sedan tacosbuffé hemma hos oss  o fest.
lördag: sol om det är en fin dag!!
söndag: till helena o bli sminkad. kanske bio med milla!!


 

Publicerat: 2006-07-01 Klockan: 09:50:27

Pierre 24 år

Ja må han leva, ja må han leva ja må han leva uti hundrade år. Javisst ska han leva javisst ska han leva javisst ska han uti hundrade år! Ett fyrfaldigt leva för Pierre han leve. HURRA HURRA HURRA HURRA!

                                         



 igår var det jobbfest hos sadde. det var trevligt som det alltid är på våra fester. vi trivs så bra med varann o har det så avspänt så det kan aldrig misslyckas! tack sadjad för all mat o allt godis.. mmm..

nu ska snart sadde o jag ner på stan o inhandla present till poxen.. du kommer bli så glad pierre. även kolla på kostym till sadde.. sen blir det landet o ha kalas för pox o mig. första natten på landet blir det inatt.. för denna säsong.

puss o kram


RSS 2.0