Publicerat: 2006-06-27 Klockan: 22:52:50

äckel päckel

yuck.. kom nyss hem från syrran vilket absolut inte var yuck utan en enormt trivsam upplevelse som alltid! blev bjuden på köttfärssås o spagetti! fick umgås lite med två trötta barn, iaf ett trött barn.. haha.. fick även se filmen från möhippan o jag säger bara "herregud". det enda som var en miss var att  "öp öp dé gör jag bara inte.. jag é värd mer än så" inte kom med.. annars var det en riktigt fullträff.. oh vad jag skrattade!!

tack ännu en gång alla som var inblandade!!

igår var det bröllopsbestyr. sörby herrgård och placeringskort. imorn blir det mer bestyr. blommor, tårta o hotell o resten av placeringskorten.. gaah..

jag rekommenderar ett enkelt bröllop i rådhuset för alla som ej gift sig.. haha.. nej då det kommer med all sannolikhet bli helt otroligt!!

ja förresten för att återkomma till yucket ja.. det var när jag var på väg hem från syrran. innan pox kom som jag såg dem.. de där äckel päckliga yuckiga vidriga små monstrena.. de var överallt.. jag fick sicksacka o hoppa o titta ner på marken hela tiden.. de var överallt o de var livsfarliga. jag såg på dem att de tänkte attackera vid första ögonblick som de skulle få.. de små lömska hemska vidriga små..

vilka är de?? sniglar såklart.. yuck.. bild kommer här nedan... MONSTER!!


 

Publicerat: 2006-06-25 Klockan: 13:19:37

vm

jaha ja det var den urladdningen.. det var den matchen.. jag, poxen o sadde knallade iväg till milla o osse på gott humör.. kommer ca 5 min försent o osse öppnar dörren o berättar att tyskarna gjort mål på sverige.. eh.. o sen några minuter senare gör de ett till.. o sen går lucic o blir utvisad.. till råga på allt så missar henke en straff.. eh det var den skiten det...

men vad gör väl det när man har så roliga vänner att umgås med.. vi åt, drack o spelade, kollade på roliga klipp o skrattade! när sadde somnat mot pox axel o jag i soffan var det dags att gå hemåt.. o då mådde jag så illa av allt sockerintag.. gaah..

tusen tack milla o osse ni är förjävla duktiga alltså!

http://video.feber.se/2006/05/anna_r_en_bot.html

kika på den coolaste videon till den klart coolaste sommarlåten.. *yihaa* (kopiera länken o öppna i nytt fönster)


 

Publicerat: 2006-06-24 Klockan: 10:26:59

midsommarbröllop

   

Då var den stora högtidsdagen här, midsommarfton! Även dagen för Sara o Jontes bröllop. Vi åkte ut till Gårdeby kyrka vid ca 16.15 för att vara i god tid. Det visade sig att det tog inte så lång tid som vi trodde, så vi var där ca 16.30.. haha.. Men det var fler gäster som trott att det skulle ta så lång tid så vi var inte först. Till vår glädje så kände vi folk, Danne o Mange var på plats så det var trevligt. Det hade nämligen åkt redan 15.30 för att de trodde att det skulle ta en timme.. Sara o Jonte var så vackra när de gick in i kyrkan. Det ska tilläggas att Sara ska ha barn i september o ändå såg ut som en dröm i sin klänning!! Festen var sedan i Västra Husbys bygdegård. Det var en trevlig fest med många tal! En lyckad kväll med andra ord!

Idag ska vi styra med våra bröllopsplaner o sedan ska vi till Milla o Osse o se på fotboll o äta mat!!




 

Publicerat: 2006-06-23 Klockan: 10:15:35

shoppingfeber

  shoppingrunda på stan som tog oanade höjder.. haha..

ja så ännu en gång har man gjort det.. lyckats.. ja verkligen.. dagen är här. den stora dagen som jag väntat på med iver i ca två veckor. LÖNEDAGEN!! vad gör jag? jo följer med min rara vän milla på stan.. vad händer? jo jag går hem med alldeles för mycket påsar.. haha.. men denna gången var det inte så farligt eftersom det faktiskt var rea i de flesta butiker i stan. o kan ni tänka er, en väska jag varit småkär i på bikbok o en tröja jag sneglat på var nu nedsatt 50 %. nej men det är ju ett under. vad har josefine lärt sig av detta? behärska dig kvinna, köp inte vid första tillfället utan vänta ett tag... ja jag är medveten om att det lät fruktansvärt tråkigt och så olikt mig.. men men.. det kommer sannerligen aldrig inträffa igen. spontanköp är ju min grej...

som ni ser på bilden ovan så hittade milla o jag en ursnygg top/klänning.. bara det att den inte var riktigt lika ursnygg på som på galgen. milla skrattade och jag skämdes.. haha.. men däremot köpte jag en riktit nice top som såg ful ut på galgen men kändes helt rätt på!!

nu ska jag snart förbereda mig inför kvällens aktiviteter. vilket är ett bröllop. jonte o sara ska bli man o fru kl 17.00.

trevlig midsommar allihopa!!

 

Publicerat: 2006-06-21 Klockan: 21:13:33

Rolig lista

Tio första:
Första bästa kompis: Charlotte
Första bil: Saab 9000
Första kärlek: Daniel redan i förskoleåldern
Första husdjur: Putte-Lina, en undulat som visade sig vara en tjej
Första semester: Korfu - Grekland
Första jobb: Postsorterare på Posten
Första köpta skiva: R.E.M
Första riktiga kärlek: Fredrik
Första piercing: Naveln
Första konsert: Metallica  

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: Igår blev det ett par drinkar till matchen
Sista bilfärd: I söndags från landet
Sista filmen du såg: Corpes Bride
Sista ringda telefonsamtal: Till pappa som satt i bastun på landet
Sista bubbelbadet: På min möhippa förrförra lördagen
Sista spelade cd: SUM 41
Sista kyss: I morse av Pox
Sista gången du grät: I lördags.. ojojoj…
Sista måltiden: Kycklingspett, klyftpotatis, tzatziki och guacamole på Harrys

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar? Ja
Blivit arresterad? Nej
Blivit kär vid första ögonkastet? Ja
Varit på tv? Ja!! Suttit i publiken på Luuk.. 2 ggr!
Fått ditt hjärta krossat? Nja
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nja.. kanske.. osäker på kärleken
Haft ett one night stand? Nej. Vad kan man möjligtvis få ut av det?
Busringt till nån? Oh ja.. alldeles för många gånger..

Sju saker du har på dig:
1. Tajta, våta lee-jeans
2. Svart vått linne
3. Lepsyl på läpparna
4. Fotlänk runt ankeln, inköpt på cypern
5. Förlovningsringen
6. Naomi parfymen, sunset,.. me like it
7. Permanent nagellack på tåssingarna. Guldigt.

Sex saker du gjort idag:
1. Fyllt 26 år
2. Jobbat en heldag med roliga aktiviteter
3. Gått ner till stan
4. Köpt min egen födelsedagspresent. Tack Sadjad!
5. Varit på Harrys med Erika. Tack Erika!
6. Ätit blåbär med mjölk. Tack Pierre!

Fem favoritsaker (ingen speciell ordning):
1. Mobilen. Kan ej förstå hur man klarade sig utan den…
2. Kameran. Ännu en sak som jag ej kan leva utan. Den finns ständigt i väskan.
3. Min laptop. Vad vore livet utan Internet o dess värld??
4. Lepsylet. Utan det skulle Josefine sitta på hispan…
5. Mina solglasögon. Skulle kunna sova med dem..

Fyra personer du kan berätta allt för (utan inbördesordning):
1. Syrran min
2. Poxen
3. Caroline
4. Sadjad o Milla

Tre val:
Svart eller vit? Vit
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Choklad

Två saker att göra innan du dör:
1. Gifta mig. O det dröjer ej lång tid tills den dagen kommer.
2. Föröka mig och få mini kopior av mig springandes runt mig.

En sak du ångrar:
1. Jag har så kass självinsikt att jag ej kan komma på något värt nämnas. Så antingen är jag en väldigt duktig person eller så tycker jag inte att man ska ångra saker i livet utan jag tror nog på filosofin ”att alla handlingar du gör för dig ett steg närmre till den person du idag är, och tycker du om den person som du i dagsläget är så har du lyckats jävligt bra” haha.. där kan vi prata om självinsikt ;)



erika på harrys o så fotbollskvällen hos oss igår....!! grattis på mig själv idag fyller jag 26 år!

 

Publicerat: 2006-06-18 Klockan: 19:55:03

avslutningsfest jobbet

Så var det dags för den årliga sommarfesten på jobbet och den här gången hade festkommitén överträffat sig själva! Kvällen började kl 16 hos milla. Jag, milla, sadde o karin var där o förfestade till strax innan 18. vi hann med både det ena o det andra o vi hade det riktigt trevligt.

Saddes snälla kompis kom o hämtade oss. Körde oss till lindö fotbollsgolf där vi blev indelade i lag. Jag var tillsammans med åsa. Några av oss blev utklädda, bland annat milla o jag (möhippeliknande) o sadde fick snygga shorts o låtsasnäsa. Imtisal fick guldkläder.. vår lilla guldis som nu slutat hos oss, det kommer bli tomt utan dej sal…. Sadde o tomas fick vissa försvåringar eftersom att de hamnade i samma lag, de fick sitta ihop i handbojor hela tiden.

Sedan spelade vi fotbollsgolf o det var riktigt jävla kul! Kul att knalla omkring o prata o ha oss. Sedan var det das för mat. Jag hade valt grekisk buffé.. mm så smarrigt. Xcidern kostade bara 30:-.. waw!! Det blev ett gäng.. milla o jag fick våra bröllopspresenter. Sal fick presenter o chefen. Det hölls tal o annat skoj. Mycket skratt hela tiden. Jag, åsa, sadde o tomas fick fina sverigehattar då vi kommit på delad förstaplats. Båda paren hade fått 44 poäng! Yihaa!

Vi tog taxi in till teaterbaren. Det var jag, milla, sadde, tomas, vica o karin. Mats kom senare på cykeln. På baren var det kul som alltid o charlotte kom också! Jag, milla o sadde vandrade hemåt vid något klockslag o gick förbi deli där jag träffade småkussarna johannes o niklas. Mycket trevligt. Gick faktiskt in enbart för att jag vet att de brukar vara där. Sen kom vi till milla o osses palats där osse, pox o conny var smått fulla. Jag, pox o sadde fortsatte vår promenad hem med intressanta diskussioner..

Förresten milla minns du vad vi ska göra på pargaresan……..? hahaha…

http://www.student.itn.liu.se/~oskmy270/

kika in här för mer bilder från festen.. bilderna läggs upp under söndagskvällen




 

Publicerat: 2006-06-14 Klockan: 22:03:11

rivjärn

mm jag har ett rivjärn i halsen.. det gör så jävla ont.. så fort jag ska lyckas uttala ett ord så gör det så ont, svälja gör ont o att hosta ska vi inte ens prata om.. o det värsta är att jag får sådana hemska hostanfall på kvällarna.. ihh.. o inte nog med halsen så har jag fått en massa blåsor o soleksem på LÄPPARNA.. ajaj.. så mitt orala liv mår inte så jävla prima just nu.. huh..

idag var sadde o jag o fixade sals present efter jobbet.. sen kom pox o vi tre satt på filmstan o åt.. i 2 timmar.. så sedan hade vi en pbot på 300 kr.. den middagen blev dyr.. hmm.. sadde ---> pierre tyckte att du skulle betala halva boten.. haha..

imorn ska vi hämta sals present på fuiji o på fredag ska hon få den.. sorg i mitt hjärta.. vill inte att hon ska sluta.. buhu... på kvällen blir det jobbfest.. hmm.. får se hur det kommer att kännas..

41390-296  tre goa män i mitt liv

 

Publicerat: 2006-06-12 Klockan: 22:11:06

it´s getting hot in here...

mmm nu kan man nog våga påstå att sommaren är här.. varmt.. underbart varmt! jag njuter för var sekund även om jag just nu sitter o svettas.. haha..

idag har milla tagit kort på sadde o mig till en viss persons present.. egotrippade oss.. haha.. nej men det kommer bli en bra present.. det blir nog det fotot som jag lägger upp här.. sen har jag åkt ner till stan o fått en fotkur deluxe o en timmes helkroppsmassage.. tack alla vänner.. det var min 25 årspresent som jag äntligen utnyttjade. året har ju varit fyllt av saker så jag har inte haft ro i kroppen förens nu.. men idag var det underbart! sen var det dags för kvällsmöte o för en timme sen kom jag hem från en hemsk ifkmatch där hemska ifk vann., stackars ljungskile..

idag fick jag en skiva med en massa bilder från möhippan.. tack milla! karin sa idag att hon tyckte att jag hade härliga vänner.. ta åt er tjejer.. hon har så rätt så!!


 

Publicerat: 2006-06-11 Klockan: 13:12:13

MÖHIPPAN

http://www.student.itn.liu.se/~oskmy270/   under denna länk finns det nu foton från möhippan.. rättare bestämt 162 stycken.. det är milla o osses sida med deras bilder. det finns också roliga bilder från barfester o annat där att se!!

Ja igår blev jag tagen på "sängen".. nästan iaf.. jag hade faktiskt hunnit ut till toaletten.. haha.. så där satt jag naken när jag hörde en massa dårar skjuta o vissla o ropa på mig.. det var bara att svida om till den tänkta utstyrseln (cowgirl) o bege mig.. närmare bestämt till kulturkammarens studio där jag fick spela in 3 (hmm 4) låtar.. "my name is", "like a virgin", "tommy tycker om mig" och hmm..."evighet". det var väl måttligt roligt för mig men desto roligare för de andra o livet handlar ju om att bjuda på sig själv.. här tog jag med rätt min första cider..haha.. my name is josefine tauberman var väl ändå den låt jag lyckades få till mest kanske för att eminem inte sjuner så mycket..

efter detta var det dags att åka till linköping och rida på islandshästar. det var så roligt!! jag njöt varje sekund. inte idag då jag har ont i benen, nacken och ryggen.. ajajaj vilken smärta.. min häst hette ofeigur o var en riktig sötnos. efter ridturen var det dags för picknick i gröngräset och ligga o sola ett tag. jag var nog den enda som fick alkoholhaltiga drycker på picknicken.. jag fick även knåpa ihop en sorts dikt av ord de hade kommit på som gestaltade pierre o mig. sedan bar det iväg igen. denna gången till korpens badcenter. där fick jag svida om till en mycket läcker träningsdräkt. de andra kastade sig ner i poolen och jag höll i ett boxpass. det kändes som mitt rätta kall.. underbart att stå o skrika o domdera på andra människor o få dem att göra som jag säger.. haha.. efter detta pass fick jag byta om till en mycket läcker baddräkt. sen var det bara att slänga sig i poolen. badade, pratade, lyssnade på musik o drack konstant.. vi bubblade även o hade allsång (allskrik?) i bubblorna.

sedan var det dags för att duscha o göra oss ordning. jag fick på mig en KORTKORT kjol o en guldig glittertop o en urläcker röd väska. en stor rosett i håret o tiara.. jag var så söt så.. NOT. ja då hade jag nog förtärt mina 10 cider o kände mig ej så påverkad men det var jag säkert.. taxi till palace där vi åt, sjöng ännu mer o drack desto mer. sprakande drinkar, shots o bacardi brezzer. det var fler möhippor o även fler svensexor där. efter maten så gick vi till teaterbaren där de chricka bjöd på fler drinkar. jag fick även sjunga (ja det är sant).. i en jävla mikrofon för alla som var där.. like a virgin... herregud (hehe det gör jag bara inte ja är värd bättre än så..) men visst gjorde jag det.. jag sjöngskrek till allas (?) förtjusning. i de partier där jag ej kunde texten pratade jag o önskade alla en trevlig kväll på baren o att de kunde beställa orgasmdrinkar till mig.. jag fick både en o två drinkar på det sättet.. haha.. vi dansade på o önskade både boten anna o die mauer.. vilket vi såklart hade allsång till.. det var riktigt jävla kul där!!

sen gick vi tillbaks till palace där vi fortsatte att dansa hela kvällen. pierre o deras gäng kom oxå o han var så söt i sin gubbkostym.. haha.. vid ca 02.45 satte vi oss tillsammans med milla o osse i en taxi. väl hemma pratade vi igenom våra dagar.. tack alla vänner o syrran o walle för denna dag o kväll! det var så jävla kul! inget bakis idag.. inget alls!! bara så ont i nacke, rygg o ben o halsen.. hmm.. det blev nog alldeles för mycket skrikande igår..

ja det har varit en bra vecka i övrigt oxå. träffat jecka o evvan, milla o osse,2 studentfiranden, fint väder o i fredagsem gick sadde, jag med 3 barn hem till chrisina o badade i hennes pool.. det var så skönt.. en riktig toppenvecka som kommer att avslutas med 35 års o 4 årskalas om 2 timmar.. jag har även köpt en ny telefon!!


 

 

Publicerat: 2006-06-09 Klockan: 13:15:06

michele -uppdaterad-

mihele o micke



idag skulle det ha varit du som sprang ut från nyströmska.. inte bara dina vänner utan du också.. ett år senare än vad du egentligen skulle ha sprungit ut.. men du fick inte ens springa ut idag.. undrar om du tittade på alla som var där.. undrar vad du gör nu..? hur har du det..? ser du vad vi gör..? saknar du oss såsom vi kan känna hur ensamheten biter tag i oss.. är du lycklig och fri..? jag hoppas sannerligen det..jag hoppas att du är sprudlande glad och euforisk såsom du brukade vara när du var du och inte en sjukdom hade tagit över dej.. jag skulle så gärna vilja få ha dej nära en gång till.. den friska glada o spralliga michele.. men jag får minnas istället.. men minnet sviker.. det kan svika rejält gumman.. ibland har jag till o med svårt att se dina konturer.. men minnet kommer alltid tillbaks.. o då ryser jag.. det är som om du finns intill mig på riktigt..

jag älskar dig michele.. jag hoppas att jag sa det tillräckligt många gånger när du fanns här hos oss..

 

Publicerat: 2006-06-07 Klockan: 22:01:58

tröttich....

jag är så jävla mastodanttrött just nu.. ska snart gå o tvätta av mig sminket för att sedan falla i en djup djup sömn.. så ska jag sova länge länge länge.. ända tills klockan ringer imorn klockan 06.00.. då får jag inte sova längre.. då är det dags för josefine att duscha o gå till jobbet. efter jobbet är det dags för kusin niklas student. på fredag är det dags för kusin johannes student. så var det med den lediga tiden.. men det ska bli kul!

någon som vill köpa min gamla telefon?? samsung z500 för 1400:-..?? välkommen att kontakta mig då.. den är telialåst bör visst sägas..men den är bara låst i ca 2 månader till.. knappt det..

ja erika vi får ta en date snart.. vill höra det mesta.. puss o hej

41390-234

 

Publicerat: 2006-06-06 Klockan: 11:54:06

i´m back in town...




här är då ett foto på oerhört egotrippade josefine från varje kväll... o ja.. i´m LOVING myself.. *lol*

resan var bra.. den började mindre bra med nästan 5 timmar försening..  väl på flyget var det så mycket turbulens att jag trodde jag skulle gå åt.. hotellet var fint.. men aldrig mer blue village (kanske enbart för dej walle så du kan få uppleva blue village dansen igen...). men det är så mycket barn där.. det var ett perfekt hotell för denna familjeresa. men det kändes nästan som på jobbet.. annars var dagarna mest ägnade åt sol, bad, drinkar, äcklig mat, glass, promenader o bokläsning. de tidiga kvällarna åt dusch, bacardi brezzer på balkongen o försöka väcka pierre så han skulle hinna ta på sig innan vi skulle iväg.. kvällarna åt mer eller mindre äcklig mat, shopping, strosa runt, dricka lite mer o gå omkring. vi var enbart ut o dansade en gång. men den gången var det riktigt lyckat oxå! vi uppvaktade mamma på hennes 60-årsdag med champagnefrukost o på kvällen åt vi mat på det värsta stället.. fin utsikt, bra service, grotesk mat.. ett bra ställe hittade vi, los bandidos. där var vi 2 ggr!

veckan gick fort o nu sitter jag hemma igen.. ska träffa jecka på stan o camilla o osse ikväll. o tusen tack camilla för att du har vattnat o tagit in post. o till o med gjort lasagne, köpt dricka o bakat chokladrutor till oss som väntade i kylen. du är guld värd!! ska mumsa på lasagnen om bara några minuter.

vädret var varmt.. allt från 27 till 42 grader.. men oftast låg det på ca 34.. insmord till max så jag var väl den enda som inte brände mig. det sved lite på ryggen en kväll men annars har jag sluppit rödhet o kli. de andra är mindre skonade.. men så jävla brun blev man inte.. jaja.. det var en väldigt bra resa o tusen tack mamma o pappa för den!!

här kommer fler bilder.. lite blandade från resan.. kolla in mitt magkort.. det dryper svett.. blaha blahä..

  by the way.. josefine kommer inte in i några smaljeans längre.. shit.. vad dessa 6 veckor av osunt leverne har ställt till det.. SKÄRPNING nu.. annars kan jag glömma brudklänningen..

 

Publicerat: 2006-06-04 Klockan: 20:25:23

cypern update...

hejsan halla..

ar fortfarande i det varma cypern.. puh.. varmt, svettigt, halvklart ibland, mulet ibland men oftast klart.. lite soldis da o da men oftast kalas.. igar var jag, pox, syrran o walle ute o gjorde stan so to speak.. galet varre sager jag bara.. fasiken vilket folk, vlka jobbiga inkastare i INGEN sprit i drinkarna.. haha.. kan inte tanka mig det iaf eftersom att ingen av oss blev onykter mer an det vi hade druckit innan.. men vilka stallen.. frojd for saval ogat som kroppen.. DANSA DANSA!! barerna ar oppna fran 22 till 02. strax innan 02 oppnar utestallena o de ar oppna till ca 04. da oppnar de andra clubarna som stanger nar folk gar hem..  men aven pa barerna var det fritt fram for riktigt rojande!!

idag har vi atit pa los bandidos igen! smarrigt.. ska faktiskt krypa hemat snart o borja packningen sa att vi kan fa ut en heldag imorn igen.. med sista solningen.. galler att pressa nu.. haha.. vi kommer att aka fran hotellet vid 22.30 om det ej blir nagra andringar.. planet gar 1.10 o vi kommer val vara i norrkoping framat 7-8 tiden kanske.. da ska jag tvatta, o ta fram alla ca 600 kort vi tagit denna vecka.. sen ska jag traffa jecka o pa kvallen ska vi traffa camilla o osse bosse..

vet ni forresten att vi har bott pa samma hotell som jorgen jonsson o hans familj. kenny heter visst brorsan o han ska visst oxa vara kand.. pa arlanda pratade de andra med dilba.. jag var ivag da.. o sa sag vi alexander bard oxa!! samlar pa kandisar..

sylvia vann idag!! ~yihaa~

ha det bast tills vi ses igen....

  ses pa tisdag!!


 

Publicerat: 2006-06-01 Klockan: 22:22:41

varme o sol...

ja nu sitter pox o jag pa en internetbar inne i ayia napa. har ar det VARMT.. iaf om man jamfor med sverige.. over 30 grader varje dag.vattnet sager de andra att det ar varmt i men ni som kanner mig vet ju att det inte ar min hogsta prioritet.. likamed.. josefine har inte badad annu.. o ja det har gatt 3 dagar.. haha.. men jag har sagt att jag kanske ska bada imorn.. det ar ju anda 27 i poolen o 25 i havet..

vi har kopt en ny digitalkamera, en canon ixus 65. det ar med en tretumsdisplay!! sa fin. den kopte vi samma dag som vi akte hit.

ja hur ar det annars har...? maten SUGER. drickan ar DYR.. men vad gor val det nar solen skiner?? ingenting.. jag har an sa lange handlar parfymer, smink, vaska, solglasogon o planbok.. jag vill kopa en vaska till o flipflop eller andra skor.. letar for fullt.. ska ju hitta en present till camilla o oskar oxa som tar in var post o vattnar.. tusen tack...!

ja efter denna resa blir det DIET. ni kanske minns att jag sa att jag hade gatt ner i vikt.. till typ 56,5 kg.. ja men inte nu langre... haha.. alltsa det ar sant men josefine har gatt upp ca 4 kg pa 4 veckor.. da ska tillaggas att jag redan sytt in klanningen till brollopet.. BIG PROBLEMS..  o det ar enbart over magen jag gatt upp. kanske inte sa konstigt med allt festande de senaste 5 veckorna.. laste namligen i expressen att ca 3 drinkar ar dagsbehovet kaloriemassigt vad jag behover.. hmm.. 3 drinkar.. ja men varje utekvall har de blivit ca 6 cider, 6-7 drinkar o lite annat.. haha.. dar har vi de 4 kilona..


nu ska vi vidare ut pa cybernatet...


kanske loggar in nan mer gang innan vi ska hem.. puss o hej allihopa



forresten tack jecka, camilla o sadde for de kontinuerliga messen fran sverige med uppdateringar.. skoj att lasa nar man satter pa telefon!!


RSS 2.0