Publicerat: 2007-02-27 Klockan: 21:24:27

mysigt

ja en gång i tiden tyckte jag om min lägenhet.. men sen så hände det något som gjorde jag fick svårt att vistas i den.. den kändes kall o hånande.. inte lustigt det inte när det var svinkallt i den.. elementen droppade o behövdes luftas.. hela tiden.. min fastighetsskötare har fått springa maraton i mina trappor för att tillfredställa mina värmekrav..

det var faktiskt svinkallt..

sen blev det som en uppenbarelse.. det hade varit ett läckage ngn stans i huset.. därav hade vattennivån sjunkit i elementen o allt bottnade i det..

nu är läckaget fixat.. mina element är luftade (igår senast) o det är varmt o MYSIGT nu.. inget droppande i elementen o jag kan sitta i bara t-shirt o trosor o skriva detta.. utan att frysa...

ja men gud vad livet kan vara fantastsikt ibland....

 

Publicerat: 2007-02-25 Klockan: 12:26:50

BOUNCE



sådär ja.. då är även denna helgen på väg mot sitt slut.. can´t belivie it... hur fort kan det egentligen gå när grisar har roligt?? jävligt fort tydligen... i fredags var jag o sadjad hos åsa o linnea o mumsade tacos, myste framför en eld o såg på let´s dance o hjälp o mumsade godis o annanskaka.. mums vilken god o mysig fredag det blev...



mums mums.... MUMS MUMS....




igår var det ärenden på förmiddagen ett långt o varmt bubbelbad på eftermiddagen.. annanas o cola... då var livet gött att leva kan jag tala om för er...sen var det bara att kravla sig upp från badet för att snygga till sig.. because?? pappa grappa and bounce here we come................



mötte upp ett huligangäng o sen var även den lördagen räddad.. milla kunde äntligen slappna av när hon fick bouncebiljetterna i sin ägo.. det har då varit lite jobbigt för henne att inte haft kontroll över biljetterna.. haha.. men måhända väldigt nyttigt kanske.. du vet milla det är min nya rehabplan för dej.. mohaa....



jag o syster var sådär söta som bara vi två kan vara...



väl inne i degeer hallen så väntade vi med spänning på det som skulle hända.. o det HÄNDE.. waw.. jag var som trollbunden från början till slut.. HUR KAN MAN HANTERA SIN KROPP PÅ DETTA SÄTTET?? IMPONERANDE! det var en sådan cool show med snyggt ljus o bra musik mestadels.. favoritscenerna blev introscenen, sängscenen, hårdrocksscenen (när de behandlades med elstötar) o så slutscenen trots att den var lite småsorglig liksom i filmen..efter bounce så följde syrran o walle med mig hem så vi 4 umgicks.. o den fjärde parten var då sadjad om någon grubblade en millisekund på det..

41390-1560

nu är sadjad o spelar fotboll.. jag har städat, fixat blommorna, burit ner saker till källaren, plockat o grejat.. ska tvätta o gå promenad.. sen ska vi äta chilikassler med ris o godis.. mums.. o självklart ska vi se på dagboken..? eller hur var det nu sadjad...? : )

supernova ska jag iaf se ikväll.. vem ska få vara med i ståtliga tommy lees band....? spännande....

 

Publicerat: 2007-02-22 Klockan: 20:43:29

gökboet

så  nalkas ännu en helg.. ännu en vecka har passerat.. var tar dagarna vägen? finns det månne något litet veckotroll som äter upp veckodagarna? jag börjar starkt att misstänka ett litet veckotroll.. det kan ju inte finnas någon annan logisk förklaring..

så vad händer denna helg...? ihh.. en massa roliga saker!

imornkväll ska sadjad o jag åka till åsa o linnea. vi ska äta tacos o se på det obligatoriska let´s dance o hjälp.. det ska bli rikigt kul. sen åker vi hem till mig o sussar..

på lördag ska jag passa på att handla o kirra lite andra ärenden när jag ändå har bil.. sedan blir det väl att röra lite på fläsket för att sedan snygga till sig. möta upp sadjad, milla, osse, syrran, wallentin, karin o conny på pappa grappa.. mums.. sedan vankas det bounce - gökboet i loui de geer hallen.. det ska bli så kul! velat se bounce i ett par år nu..

på söndag ska jag o min käresta SLAPPA, SOFTA, CHILLA, RELAXA... you name it.. my god vad det ska bli skönt.. hela dagen o hela kvällen.. det är rekord.. han ska till o med sova över här till på måndag.. så det blir en helkväll..

på tal om annat så har jag nått delmål ett.. jag tror att de flesta vet vad det innebär.. minus 5.. nu är det "bara" 5 kvar.. yepp yepp...

ha en skön helg..

41390-1555

 

Publicerat: 2007-02-18 Klockan: 19:20:43

en alldeles fantastisk helg...

ja o så har det varit en alldeles fantastisk helg.. den bästa på länge.. det är så härligt att kunna sitta sliten, trött o unken o bakis en söndagkväll o ändå konstatera att denna helg gav så mycket energi! vad har vi då gjort denna helg??



jo i fredags så kom jecka o hämtade oss o vi for hem till dem.. en snuvig evvan mötte oss men hom höll ändå humöret uppe någolunda.. vi åt tacos o god fruktsallad.. o danne du fick mvg på tacosen..mycket gott! vi hade skittrevligt o sadjad o danne kom överens kalajsbra vilket var kul! vi såg på lets dance o världens bästa hjälp! sedan var jecka snäll o skjutsade hem oss.. tack för den kvällen.. vi bjuder igen snart..



igår gick jag först en promenad med pierre runt strömmen.. han hostade o harklade en hel del men mådde iaf bättre.. sedan vankades det kalas hos caroline.. något som är lika uppskattat varje år.. o det är alltid lika kul att träffa hennes familj.. lilla cornelia var inte så liten längre utan en urgó tjeja på 4 världsvana år.. störtskön tjej helt enkelt.. o lilla wilmer var ju bara så bedårande söt..



vissa människor gosar med barn o vissa gosar med djur.. ja så är det helt enkelt.. haha.. presentöppningen var snabbt över då cornelia var flik i fingrarna.. tack caroline för god mat o en mysig kväll..



sadjad o jag fortsatte alkoholintaget hemma hos mig efter caroline.. vi hade riktigt kul.. lite sjukt kul kanske för att bara vara han o jag men det gjorde saken ännu bättre.. strax efter tolv vandrade vi ner till baren o pratade med lite folk o drack lite mer.. när baren stängde gick vi två plus tomas till palace.. o där hade vi skitkul från början till slut.. vi lämnade av tomas vid jämna mellanrum o pratade med honom då o då.. annars så dansade vi.. nästan hela tiden.. o när vi inte dansade så drack vi, pratade med kända o helt okända människor, var på lepsyljakt o luftade oss..

strax innan tre bestämde vi oss för att gå hem.. o jag kan fortfarande inte förstå hur den lilla sträckan tar så fruktansvärt lång tid att gå för oss två vareviga gång.. men men det gör det..



idag sov vi länge.. tacka någon för det.. gick upp o fräschade till oss.. köpte en blomma på hummelgrens o gick sedan till mamma o pappa.. där åt vi god middag bestående av sesampotatis, vitlöksspäckat kött, sallad o mumsig sås.. smarrigt.. sedan la jag mig i sängen o mamma o syrran var inte sena att haka på.. vi kollade på simhopp o småsov lite.. eller vilade ögonen iaf.. sadjad spelade spel med knatarna.. en mycket god o rolig eftermiddag..



den avslutades med en promenad hem.. jag tog ett varv runt strömmen o frågade mig själv ett antal gånger varför de bara har belysning på ena sidan.. mycket dumt..

nu ska jag duscha o sedan dö i soffan... så fruktansvärt seg o trött efter en kalashelg.. tack alla inblandade för att ni gjorde denna helgen så jävla bra!

 

Publicerat: 2007-02-15 Klockan: 18:52:46

alla hjärtans dag

det blev en fin och varm alla hjärtans dag.. jag hade mina funderingar över hur saker och ting skulle kännas med tanke på ett år tillbaka i tiden.. och visst kändes det.. stundvis mer stundvis mindre.. men det fanns i mina tankar mer eller mindre konstant..

sorgen tog dock ej övertaget utan det gjorde glädjen och kärleken till livet och till familjen o mina vänner o sist men absolut inte minst till sadjad..


jag o mitt brännmärke från erikas locktång

jag gjorde mig ordning hemma på kvällen o sen ringde det på dörren o där stod mamma.. jag fick en present.. ett presentkort på 500 kr på cissis skin and beauty.. ska ta en härlig massage.. jag hade även fått kort från mamma o pappa o syster, ungarna o wallentin..(idag fick jag ett fint kort av jecka..!) sedan gick jag för att möta sadjad vid durkslaget..

där åt vi förrätt, bruschetta o mezetallrik.. sedan åt jag basilikamarinerad kycklingfilé med soltorkade tomater och rödvinsås o sadjad åt durkburgaren.


förätterna o så min karl

sedan efter en god måltid o mycket prat o skratt så dividerade vi hurvida vår kväll skulle sluta.. på durkslaget med gino eller hemma i soffan med godis o lite kakor.. ja det senare alternativet vann.. så kl 22 var vi hemma hos sadjad o hade hällt upp sötsaker i skålar och kollade på tv o åt.. fortsatte att prata, skratta o mysa.. vid 01.30 tror jag att jag började falla in i sömn för att gå upp 06.00..

kvällen var iaf helt underbar..

idag har jag varit på teckenkurs o så har jag jobbat.. gått promenad med maria o sett på när hon klippt sig till en pagefrisyr.. gjort om mina naglar.. det skulle ha blivit fransk men det blev turkost o en massa glitter *u know me..* nu ska jag städa o kolla på tv, plugga tecken o lägga mig o läsa..

imornkväll ska vi till jecka o danne o lilla evvan.. det ska bli kul som bara den o jag har inhandlat en massa goda frukter till fruktsalladen.. ska även gå promenad med maria.. vi har gått o ska gå en timme varje dag denna vecka eftersom vi ej hinner med träning.. fel tider på  passen så då har vi lyckats tajma promenader iaf..

puss o hej

 

Publicerat: 2007-02-13 Klockan: 21:46:38

alla hjärtans dag

delade känslor
lustiga känslor... hur ska morgondagen te sig? vad förväntar jag mig av den? det är en svår dag imorgon.. ett år sedan michele begravdes...ett år... hur gick det till.. ETT ÅR... den rosa kistan.. musiken, gråten, blommorna, atmosfären, prästens ord.. ett år..............

det känns som igår samtidigt som det känns som det var ett helt liv ifrån detta.. när jag tänker på michele så känns det som igår jag hade henne hos mig.. men när jag tänker på allt som hunnit hända, hur livet vänt, så känns det som det är en livslängd bort..

hur som helst så kommer klockslaget 14.00 kännas imorgon.. jag kommer nog gå undan då.. ta några minuter för mig själv.. inte för att tycka synd om mig själv utan för eftertanke och för att hedra dig michele...

älskar dig snuttunge o du finns hos mig.. då, nu o för evigt..



annars är det ju även en dag i kärlekens tecken på ett annat sätt.. o det ska såklart uppvaktas.. må hända att det är kommersiellt .. but so what?? jag älskar att det finns ännu en dag då man kan få uppvakta varandra och göra andra glada.. jag är ju löjligt förtjust i födelsedagar, julafton o alla hjärtans dag..  årsdagar o allt sådant.. att äta gott och ge presenter.. me like that..

inte för att jag är dålig på att göra det vilken dag som helst om året, för det gör jag också.. men dessa dagar får man ju lov att planera in tillsammans.. mys mys!!

jag fick min present idag.. jag var hos linda o klippte o färgade håret.. så lämnade hon ett kort o sa att min käresta hade varit där.. så då fick jag ett alla hjärtans dag kort o ett bidrag på 500 kr till min klippning o färgning! tack tack.. underbar present! han ska dock få min imorn...



sen i helgen blir det till att vara extremt sociala.. på fredag ska vi till jecka, danne o evvan.. på lördag ska vi till caroline o fira henne o sedan ska vi ut.. på söndag ska vi på första familjemiddagen hemma hos mor o far med syrran o the crazy gang.. mycket trevlig o rolig helg ska det bli!

puss o hej

41390-1529

 

Publicerat: 2007-02-11 Klockan: 15:56:31

sadjad nästan 26 år..

mmm igår firade vi min sadjad här hemma.. det är ju som så att han fyller 26 år imorgon och det tänkte vi de närmsta sörjande uppvakta..*mohaa*

dagen började med att eva o hasse kom upp med beställningsvaran, nämligen två urläckra smörgåstårtor som för övrigt är värda mer än 110 points var (tack milla för den infon).. sedan åkte vi ned till pappas affär o jag blev sur som en liten bitsk iller när jag upptäckte att jag fått en p-bot.. pappa led med mig då det hela var en urusel tolkningsfråga o p-vakterna tolkar visst inte situationen såsom jag gör den.. jävla hycklare..

väl på stan bytte vi en tröja o inhandlade carolines present.. jag tog en promenad o sedan gjorde jag mig lite fin o brände mig på erikas locktång så håret blev bara halvfärdigt.. tänkte göra ett nytt försök nästa lördag om inte erika fått tillbaks locktången tills dess..




sadjad kom hit o vi styrde lite.. sedan kom osse, conny, karin o milla hit.. sadjad blev verkligen besviken när han öppnade deras present... eller INTE...  ; ) manchester united grogglas, sprit, groggvirke o en drinkbok... öjöjöj.. (ja o jag har lärt mig en ronaldo låt också.. that boy ronaldo make england look like shit) det ska dock uttalas på irländskt vis.. vi åt, drack o åt ännu mer.. josefine drack inte.. detta var inte en av de två helgerna denna månad jag fick förtära alkohol, jag håller benhårt på mitt löfte.. connymannen lyckades nästan övertala mig dock.. men bara nästan..



sedan spelade vi buzz.. åt mer.. christian, jennie o nancy kom.. de andra drack mer.. josefine drack inte alls.. jag hade faktiskt stöd i milla o karin som också höll sig i skinnet..



sedan gick de andra.. sadjad o jag busade kring lite o bestämde oss sedan för att dra till teaterbaren en sväng.. ujujuj vad kallt det hade hunnit att bli...



idag har vi sett på en riktigt bra film, älskade hundar av alejandro gonzales iarritu.. samma geni som gjort babel som nyss visades på harlekeinen..

nu ska jag göra mig ordning för att sedan dra till sadjad o fira honom IGEN.. denna gång med lite släktingar..

puss o hej

 

Publicerat: 2007-02-10 Klockan: 15:24:12

oh ännu en lista...

 

kvinnligt vs manligt...

Kontakten med min kvinnliga sida:
1) köpt en hårfön [x] (inte köpt… fått…)
2) sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut [x] (frågan är bara om jag har lyckats..)
3) följt med som smakråd vid en shoppingrunda [x]
4) pratat känslor...nykter [x]
5) skrattat under en romantisk komedi [x]
6) berömt en person av manligt kön för sitt utseende [x]
7) ringt upp en person utan konkret syfte [x]
8) funderat på namn åt mina barn [x] (o ja…)
9) insett storheten hos barbra streisand [ ]
10) lyssnat på en skiva främst för att personerna i bandet är snygga [ ]
11) druckit cosmopolitan [x] (ja men det var fan ingen hit..)
12) sett ett avsnitt av "sex and the city" [x]
13) sett två avsnitt av "sex and the city" [x] (ihh.. finns ingen bättre serie..)
14) känt mig sugen på en kopp te [ ]
15) känt glädje över att få blommor i present [x]
16) gjort någonting romantiskt på eget initiativ [x]
17) blivit arg utan anledning [x]
18) gråtit efter 9 fyllda år [x]
19) brytt mig om hm:s val av modell [ ]
20) insett storheten i linda skugges krönikor [x]
21) kramat en kille [x]
22) dansat [x]


Kontakten med min manliga sida:

1) ljugit om hur mycket jag har druckit [x] (mmm men åt ”fel” håll.. sagt att jag druckit mindre än vad jag gjort.. hmm..)

2) ätit en blodig stek [ ] (vet ni att det skulle ALDRIG falla mig in)
3) läst en biltidning [x] (läst o läst.. bläddrat iaf..)
4) framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap [x]
5) styrketränat [x]
6) fortsatt prata med en person av kvinnligt kön även efter det att hon visat sig vara tråkig, enbart på grund av att hon var snygg [ ]
7) sagt att något, som var på gränsen att få mig att gråta som ett spädbarn, inte alls gjorde ont [x]
8) tillbringat en hel dag, enbart betraktandes sport på tv [x]
9) lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det [x] (tyvärr….)
10) läst en bok av jan guillou [x]
11) läst ett nummer av slitz [x]
12) dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad [x] (kanske mer klapp än dunk..)
13) känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza [x]
14) gått på en ulf lundell-konsert [ ]
15) använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person [x] (skada o skada… det är ju också en relevant fråga det)
16) diskuterat bröst [x]
17) gjort lumpen [ ]
18) känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning [ ]
19) känt mig häftig över att åka jättefort i en bil [x] (alltid…!!)
20) enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar [ ]
21) lagat någonting på egen hand [x]
22) skrikit "kom igen nu gubbar" på fotbollsplan [x] (inte gubbar men killar…)
23) tävlat i att dricka öl [x] (fan man har väl varit student…)
24) påpekat hur otroligt bögiga westlife eller annat valfritt pojkband ser ut [x]
 

18 av 22 på kvinnliga... 18 av 24 på manliga.. ja jag är nog i kontakt med bägge sidorna.. haha.. det är ju det jag säger, jag spelar väl i bägge ligorna..

ikväll ska vi fira sadjad här hemma, det blir kul! teaterbaren vankas nog efter det men sen stopp!

puss o hej

41390-1517

 

Publicerat: 2007-02-07 Klockan: 18:09:25

ny lista

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa? Ja på den ena knippan är det 2 o på den andra är det 5-6 st kanske.. 

Vilken svordom använder du mest?
Oj hoppas inga barn läser detta. Jag censurerar.. tyvärr är det en synonym på det kvinnliga könsorganet.. o nej det är inte snippa jag syftar på o nej detta är inget jag är stolt över

Äger du en iPod?
Nähääe!

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Usch en sådan sorglig fråga.. inför morgondagens väckning så är den ställd på 5.05

Hur många resväskor äger du?
Sådana där handresväskor äger jag väl så många som jag gått med i olika bokklubbar.. riktig resväska brukar lånas av mor o far

Använder du flip-flop's även när det är kallt ute?
Låter ganska idiotiskt

Var köper du dina matvaror ifrån?
Ica maxi, ica strömmen, ica vilbergen, ica kvantum.. jag är ett offer för icakortet

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Spontant så vill jag vara med på bilden men jag tycker att det är bra jävla roligt o intressant att fota också

Vilken var den senaste filmen du såg?
Den hemska filmen om parfymen

Har några av dina vänner barn?
Ja de flesta skulle jag vilja påstå.. nej riktigt så är det inte men det är ett bra gäng som har knodd

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Jag skulle lösa in min skuld till mor o far.. om det blev pengar över skulle jag köpa en ubersnygg o hypad mobil

Har någon någonsin kallat dig lat?
Hmm.. det har väl hänt fler än en gång kanske

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Har gjort men inte nu längre

Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
Erikas partyplatta från i lördags

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Ja idag faktiskt.. för typ en timme sedan.. nu blev ni allt nyfikna va..

Vad åt du till middag?
Kocken hade faktiskt gjort riktigt god mat, pannbiffar, ris o tomatsås

Använder du huvtröjor?
Ofta

Kan du vissla?
Ja men det är fan inga visslingar så att någon vänder sig om precis..

Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Säkerligen.. haha

Vem var den sista som ringde dig?
Min fastighetsskötare

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Spöktunnlar.. alltid spöktunnlar

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Oh ja det är jag säker på..

Vilket riktnummer befinner du dig i?
011

Tittade du på tecknat när du var liten?
Ja lite..

Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
Stort

Hur många syskon har du?
Min kära syster

Är du blyg inför det motsatta könet?
nähääe inte en sekund

Vilken film kan du alla replikerna till?
Skulle väl vara trainspotting eller dirty dancing

Äger du några band t-shirts?
En.. rage against the machine 

När flög du senast?
I augusti

Hur många stolar står kring ditt köksbord?
Så originellt som 4.. haha

Läser du för skojs skull?
Ja varje kväll

Pratar du några andra språk?
Engelska.. lite teckenspråk, spanska o serbokroatiska… haha..

Diskar du din egen disk?
Nej min hemliga slav kommer o gör det varje dag.. självklart diskar jag min egen disk

Har du gråtit offentligt?
Har hänt lite för många gånger ja..

Har du en stationär dator eller en laptop?
En söt liten lapis

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Alltid! Varje dag..

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Absolut

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Nej

Kan du kasta macka?
Ja

Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej.. någon som vill bjuda på en resa?

Vad har du med dig in på bion?
Godis o cola light (eller en matlåda med vindruvor, morot o gurka.. herregud…)

Vem var din favoritlärare?
Fanns ett gäng på 4 karlar

Vad har du för väder?
Snö o kyligt

Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar?
Absolut

Har du en blogg?
Of course

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Psykologi o foto

Vilken är din favoritdrink?
Orgasm

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Tyvärr bara 3-4 men jag älskar att sova mycket

Äter du frukost dagligen?
Nej inte på helgerna

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Ofta

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Det hände

Vilken är din favorit frukt?
Sharon

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Beror på sammanhanget.. alltid i vetenskapliga texter o litteratur.. sällan på bloggar.. här driver jag ju själv med språket.. annars kan jag nog vara en ordfascist

Vad var det senaste du åt?
Tyvärr godis

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Förr var det motsatta nu kan jag nog spela med båda ligorna

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Jag var en josefine när jag kom ut

Gillar du senap?
Blä!!

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Det ordnar sig.. vad är det värsta som kan hända o om det skulle hända är det så jävligt då eller? 

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Kanske

Sover du på sida, mage eller rygg?
Mage

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
I mina drömmar kiddo.. haha.. nej men seriöst så har jag ingen aning? Rachel från vänner är jag ju.. någon som har förslag?

Har du någonsin köpt något från eBay?
Nej

Tycker du om att krama folk?
Ja

Skulle du säga att du är trendig?
Oh nej

Äger du en digitalkamera?
Finns en risk att jag skulle dö utan

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Ja det kan det göra.. är det nämnt är det bestämt..

Vilka böcker, om några har fått dit att gråta?
Pojken böckerna, hans brors bok, ängeln på sjunde trappsteget. Bakom stängda dörrar, kirre böcker o andra

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Nej

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Har för mig att mattias var ett tänkt namn..

 

Publicerat: 2007-02-05 Klockan: 20:52:52

galet divazparty o skadade män..



ja vi börjar kapitlet om de skadade männen.. första bilden är då sadjads långfingrar.. den högra ska då vara den skadade.. sedan har vi far o sadjad.. båda är lite krympliga.. pappa har opererat sig.. fotnot; de båda männen mår under omständigheterna bra och lever numera ett normalt liv..



så partyt som vi alla väntat på.. the divazparty.. det brukar bli röj o denna gång var inget undantag.. musik, dricka, spelet våghals, fotografering o prat prat prat..



lite finurliga bilder på oerhört vackra divazdeltagare.. bilden på jecka o toarullen kan min granne förklara.. haha jag säger bara bra jobbat jecka!



hum hum.. vi fick för oss att leka charlies änglar.. ja fråga mig inte varför?!?



är groggen äcklig annie? erika o jag leker kära.. eller inte?! hihi

kvällen avslutades på teaterbaren o palace.. det var riktigt skoj att vi valde att gå ut till samma ställe för en gångs skull..tack mina tjejer.................

denna vecka blir det träning, promenader, kvällsmöten.. helgen blir det att fira sadjad o att umgås med sadjad.. jag längtar till helgen................ puss på er




 

Publicerat: 2007-02-03 Klockan: 15:53:44

vårdcentralen o en ny lista

mm igår var vi o såg en komplett oduglig film vid namn parfymen.. spara 95 kr o 2 o en halv timme av era liv o gå inte o se den.. inte på bio iaf.. visst den var stundvis vacker men herregud säger jag bara..

idag vaknade karln min med inte bara ett väldigt väldigt svullet finger utan också ett äckligt varigt finger.. det var gult under hela nageln..*yuck* så det blev vårdcentralen o där hade de visst snittat upp nageln o tömt ut allt var o nu vankas en pencellinkur.. se där se där vad som händer när man envisas att bita på nagelband o naglar..

jag har nyss varit på en långpromenad med stina o ska snart in i duschen för ikväll blir det divazfest.. tänkte bara slänga in en lista först..

Idag: Gått långpromenad med stina. Skjutsat sadjad till såväl kneippens vc o hagebys. Tillslut skar de upp nageln o tömde varet..*nice* skjutsat gamla tv´n till landet med pappa. Ikväll blir det divazfest o utgång.
Igår: gick vi på bio hela gänget o såg en komplett värdelös film med namnet parfymen..*huh*
I förrgår: tränade jag box med elin o sen var hon o hennes vänner här på kvällen..
Imorgon: vara bakfull o ta det lugnt
I övermorgon: jobba hela dagen o kvällsmöte på det

Humör just nu: pigg o förväntansfull
Stjärntecken: tvilling/kräfta
Väder: jag kräver mer sol o värme åt folket.. eller riktigt jävla gött fjällenväder
Bästa egenskap: självinsikt
Sämsta egenskap: otålig

Favoritmånad: juni till augusti funkar finfint
Tv eller film: film utan att tveka
Bok eller tidning: böcker.. absolut!
Bar eller nattklubb: varför inte båda?? Först bar sen nattklubb.. *wihaa*
Arbete eller skola: arbete.. skönt att inte ha något som tynger en hela tiden..

Morgon eller kväll: kväll.. o så natten.. fy för en tidig morgon
Klädsel just nu: träningskläder efter allt tvbärande o promenerande
Sällskapspel eller tvspel: Sällskaps, iallafall nu.
Kramas eller pussas: båda i en salig blandning
Promenad eller bio: oh knepigt.. varför inte ta en promenad som avslutas med en bio?

Öl eller vin: gaah jag vill inte ha något av det.. måste jag välja blir det öl.. så ljus öl som möjligt!
Godis eller snacks: godis.. inget svårt val här inte..
Byxor eller kjol: byxor i 9 månader o kjol i 3 månader av året
Senast sedda film: parfymen.. som sagt komplett oduglig
Komiker: komiker o komiker jag har en förkärlek till kristian luuk.. om jag måste välja komiker så kanske det får bli johan renborg

Skådespelare: oh.. leonardo di caprio, nicole kidman, brad pitt, johnny depp, uma thurman, edward norton, benicio del toro, matt damon, ewan mcgregor, daniel day-lewis, adrian brody, dustin hoffman, torkel pettersson, julia roberts, natalie portman, jude law… så mycket film.. så lite tid…
Artist: eminem annars hårdare musik eller rockigare!
Barn: 22 st på jobbet
Djur: inte så långt ögat kan nå.. thank god for that
Utbildning: förskollärare

Stamgäster på din blogg: ja det finns ett stadigt gäng på ca 100-150 läsare.. en finns det de som gästläser också
Förhållande eller singel: förhållande.. jag är absolut inte en singelmänniska
Hetro, bi eller homo: hetero
Fotboll eller hockey: fotboll
Kärlek eller vänskap: kärlek.. eller kanske vänskap som övergår i kärlek?!

Glasögon eller linser: inget av det.. läsglasögon som jag aldrig använder
Storstad eller småstad: mellanting är gött
Stökigt eller städat: städat
Restaurang eller hemlagat: båda delarna
Tävling eller lek: leka

Jacka eller kappa: jacka
Stark eller svag: stark
Hus eller lägenhet: lägenhet
Brun eller blek: helst brun
Favoritbutik: sisters, gina tricot, mq o vero moda

Favoritnöje: mysa i soffan o se på film.. o utgång är ju bra trevligt det med
Favoritmat: tacos eller grillat
Fjantig eller tuff: mest fjantig o det är grymt tufft att kunna vara fjantig!
Händer eller fötter: händer.. yuck för fötter
Sparare eller slösare: skulle vilja vara en sparare men jag är bra jävla duktig på att bränna pengar tyvärr

puss o hej o ha en bra dag


 

Publicerat: 2007-02-01 Klockan: 22:00:27

me = abused

ja det är nog fan inte bättre än så.. säger inget  mer.. nämner inga namn.. nej för det skulle ju vara för tråkigt att behöva nämna c_n_y´s på nätet sådär.. ja speciellt när jag tog upp det i bloggen från i söndags.. haha.. förlåt jag var bara tvungen.. o jag vet att du med har ont mannen (hade iaf..).. feel your pain bro..



igår var sadjad o jag i linköping hos erika, tomas o neo.. det var mycket roligt o de bodde så mysigt! tummen upp erika.. både för karln o lägenheten... nej det var så pass trevligt så att vi får ta en redate någon gång snart..



idag har jag varit grymt effektiv..

slutade kl 13.. efter det har jag skrivit mitt lönesamtal, pratat i telefon med pappa, syrran o sadjad, handlat på ica o hummelgrens, solat på solcenter, träffat åsa hemma hos hennes vän tina, tränat box med elin, yklat hem, röjt lite o sedan kom elin, stefan, lena o helena hit.. o nu är klockan 22.00.. mm det är inte illa pinkat tycker jag..

ska lägga mig o läsa snart.. imorn blir det bio, parfymen, med sadjad, paret myrberg, pierre o paret gennebäck/olofsson (även kallad c_n_y).. på lördag blir det prmenad med stina o divazfest..

puss o hej

RSS 2.0