Publicerat: 2007-06-24 Klockan: 17:20:14

midsommarhelgen

Ja nu har jag varit hemma sen kl 12 o hunnit tvätta, göra räkningar, städa, handla, packa upp och återigen packa. jag ska sova ett par dagar hos milla från o med imorn då osse bosse är bortrest. men vad har jag sysslat med de senaste dagarna då?

först och främst har jag gått o blivit tant. jag firades i torsdags på min födelsedag av släkten. vi åt grillat o myste. på dagen kom milla o osse till jobbet (milla var ledig) o lämnade en helt fantastisk present. bild kommer senare. caroline kom oxå förbi o lämnade en så fin tubtopp o en middag på bomullsfabriken! mums!



jag i full färd att öppna presenter! sadjad lär sig hur diskningsprocessen går till på landet...

ja o sen så var det ju det här med midsommarfirande! det var jag, sadjad, milla, osse, pierre, karin o conny som firade i motala, närmare bestämt vid varamonbadet.



jag innan vi åkte iväg (oxå min nya style sen frissan.. slingade dock bara denna gång...). vi hade en liten mysig stuga som hette torpet!



grabbarna började med att spela poker om sängarna.. såhär god var vår midsommarbuffé!



vi åt o vissa silade sina snaps. sen var det dags för frågesport! det var sadjad som var lekledaren o det var såväl logiskt tänkande som frågesport! vi var lag hets o de andra lag seg.. tyvärr vann lag seg efter en tvivelaktig domarinsats (förlåt sadjad.... ;)...) det var iaf mycket roligt o vi kom igen o blev glada snabbt därefter o då var det dags för att äta jordgubbar o glass! mums!



efter det var det vissa galningar som ville bada.. hujeda mig säger jag  bara.. frivilligt! i vättern! gaah! dagen efter sprack det upp fram till lunch o blev härligt väder. dagen bjöds först på minigolf för vissa! grattis till vinsten pierre.



sen var det dags för milla att vara lekledare o då blev det avancerad tipspromenad! det var roliga frågor som var kluriga att svara på. i stort sett alla frågor handlade om oss själva, stort plus för det! jag tackar min lyckliga stjärna för att jag vann för priset var outstanding! nämligen en valfri middag med milla som hon ska laga o sen den här underbart fina ramen med bilderna! tack!!!! det lönar sig att vara lyhörd o lyssna på sina vänner!



temat var lek.. vi fortsatte med viskningsleken o sen en sifferlek. efter det vankades kubbspel o efterföljande svingträning med baseballsträn!



ja går det inte bra i kubb så får man ju roa sig med annat, som att äta godis på underliga sätt! milla o jag har slående tekniker med våra baseballsträn!



jag ska förklara en lek för milla om faster agda.. tydligen var det hysteriskt roligt bara att förklara leken men tyvärr glömde vi bort att leka den.... istället blev det en massa filmsnack på kvällen!



sen var det dags för käk igen o karin grillade o det blev supergott!! jag måste säga tusen tack till alla i the gang för denna midsommarhelg! jag har haft riktigt kul! o ett extra stort tack till osse bosse som i stort sett styrt med det mesta själv. både planering o fixande på plats! vi tjejer har inte behövt göra ett jota i stort sett! underbart!

41390-2077

för att se på ännu mer bilder gå in på http://www.pixbox.se/usr_show_id44435_page0_order1.html


O så en lista!!

Vilken mobilringsignal?
Paul Wall And Chamillionaire ? True Remix
Vad längtar du mest till just nu?
semestern
Kan du gå ner i spagat?
nästan
Vad åt du senast?
lättfil med bär i
Har du varit kär i en kändis?
ja vem har inte det!?!
Röd, grön, blå eller gul mjölk?
gul
Sommar eller snö?
sommar, helt klart!
Bikini eller baddräkt?
bikini
Är du mörkrädd?
ibland
Har du någon gång haft på dig ett par kallingar?
ja
Riktig gran eller plastgran?
riktig.. annars kan det vara!
Tänt eller släckt när du ska sova?
helst kolsvart
Senast lästa bok?
på det fjärde ska det ske av kajsa ingemarsson
Älskar du att sjunga?
nej
Vill du bli president?
nej
Har du spelat kille i en teater?
ja
Duscha eller bada?
duscha
Har du tråkigt?
nej jag är lättroad
Hur tar du dig till skolan?
det var många år sen jag slutade i skolan
Har du någonsin sminkat dig som punkare?
ja det har jag nog gjort
Sjunger du på toa?
nej
Vilken färg har din jacka?
vilken jacka? har så många!
Använder du långkallingar?
bara i fjällen
Är du höjdrädd?
nja
Vilket land vill du åka till?
bali
Vad var det senaste som fick dig att skratta?
ett sms

Vad ska du göra NU?
ner i tvätten snart..*jippie*

till sist vill jag bara länka till denna sida ännu en gång, tyvärr har nu matilda lämnat oss. eller tyvärr och tyvärr, nu har du äntligen fått frid över tumörerna. som jag skrev om michele, "äntligen vann matilda över sjukdomen, hennes själ lever vidare och tumörerna dog""

http://hem.passagen.se/dummapricken/


 

Publicerat: 2007-06-20 Klockan: 22:01:37

yihaa!!



ja men det är ju underbart! tack vickan för att du lärde mig!
så nöjd att jag bara måste visa att jag fattat galoppen med detta.. o det gör jag såklart
genom att lägga upp min o millas reklamfilm om kärlekspillret.. nästa gång blir
det vår musikvideo... i´ll be back!

imorn fyller jag tant, nämligen 27 år.. jisses var tar åren vägen?

glad midsommar allihopa

 

Publicerat: 2007-06-18 Klockan: 21:56:09

Jennies 30 årsfest



ja i lördags vankades jennies 30 årsfest. maria kom hem till mig o sminkade mig lite. hon tjattrade om någon globlinje o gud vet vad. fredrik o sadjad mumlade o undrade vad vi höll på med.. sen vandrade vi ner till baren o kramade på jennie o sa hej till lite folk. god mat o god tårta bjöd hon på.



partyrävarna eljas, muller o tomas gjorde sen entré som alltid. fredrik o jag flinar åt kameran.. mi love är sådär snygg som bara han kan vara o torin kom o trolla o trollade sådär bra som bara han kan göra. kul att se honom in action en gång till inom så kort tid.



jag o camilla satt o drack våra jordgubbsdrinkar mest hela tiden. trevlig tjej det där. sök på cdon på cam tyler så finner ni henne!



kvällen drog sig mot sitt slut o vi alla var helnöjda med kvällen! tack jennie! sen drog vi till palace o mi love tjatade om att vi skulle gå hem mot min vilja.. men när vi kom hem så förstod jag varför han varit så ivrig att komma hem. han hade med millas hjälp gjort ett otroligt fint bildspel till vår halvårsdag. det var bilder på honom o mig synkade med musik o fin text.. bästa dvd´n ever! ja så på vår halvårsdag kollade vi på den dvd´n 2 ggr till! o sen lagade vi god mat o gick o tittade på oceans 13.

jag älskar dig sadjad.. nu ska jag gå o se på dvd´n en gång till...

 

Publicerat: 2007-06-17 Klockan: 21:01:37

6 månader

41390-2029

det är sant.. vi har varit tillsammans i ett halvår nu.. svårt att tro, tiden går så fort! men det är verkligen ett halvår.. jisses! jag har haft ett helt otroligt roligt halvår. om man ska vara sann så började vårt förhållande ganska tveksamt, det var ett känsligt ämne för många men sen så vann kärleken o vi är så lyckliga ihop! ih så  patetiskt men oh så sant! det är en härlig känsla att släppa "förnuftet" o gå på känslan. så mycket lyckligare vi skulle bli om det var fler som vågade.

jaja jag gjorde ett "passionstest" på nätet för några dagar sen...

"du är fylld av lust men har din passion under kontroll.. (oftast). du är kär, glad & lycklig, men du lider inte. nyförälskad eller bara skönt harmonisk med din partner. varje dag är en fest, du vaknar med ett leende på läpparna och du somnar salig vis om en lika underbar morgondag. det här stadiet kan hålla i sig dagar, veckor eller till och med månader och år om man har tur - men för det mesta är det mest akutfyllda luststadiet över när nyhetens behag har lagt sig och man blivit mer säker på sin partner och när kärleken förbytts till ett mer lunkande tempo. men njut så länge det varar!!"

ja så gick det att läsa av mitt resultat.. och ja det stämmer nog rätt så bra!

sadjad azari you are my king of the world...............

41390-2030

 

Publicerat: 2007-06-16 Klockan: 01:47:52

jobbfest



memil fyllde 5 år o det skulle såklart firas med pompa o ståt! se stjärnögonen när han håller i tårtan som HAN har bakat själv. tårtbotten,  mosat jordgubbarna o hela kittet! det var en mysig kväll.



jobbfest var det idag ja! saga lejon hette båten som tog oss ut i den östgötska skärgården. det var ett måste att ha ett marint inslag. jag passade på att ta tillfället i akt o klä ut mig till en kapten! sadde lekte lite pirat o de flesta andra hade något smycke eller liknande! vi började kvällen på bishop!



det var räkfrossa o jag var innerligt tacksam att jag hade beställt en vegetarisk tallrik! vi gick ut på däck o sedan drog vi ner på dansgolvet o röjde loss till blandad musik!



sadjad o jag poserar lite!


41390-2029

puss mi love...................

 

Publicerat: 2007-06-14 Klockan: 16:36:06

premiären



yepp igår var det dags för premiären som gör så att man får sand PRECIS överallt men oh så kul det är.. nämligen beachvolleyboll! vi var ett gäng som möttes upp i folkparken o grillade korv o spelade volley... nice! mer sådant till folket o det kommer det att bli också!



mmm här kommer några bilder från morfars 80årsfirande o efterföljande landetvistelse!

annie här den... jag antog utmaningen!

Tre saker om mig (som ni kanske inte visste)...
 
Tre jobb jag haft:
 
1) Brevbärare

2) Städare

3) Arbetat med de små i kolmådens djurpark 

Tre platser där jag har bott:
 
1) Norrköping
 
2) Norrköping
 
3) Norrköping
 
Tre platser där jag har semestrat:

1) Israel
 
2) Turkiet
 
3) Spanien
 
Tre favoriträtter:

1) Tacos

2) Grillat

3) Stenugnsbakad pizza
 
Tre plaser där jag helst skulle vilja vara:

1) På högbacken (landet)

2) I folkparken

3) Vid Maximillian II
 
Tre personer som ska göra detta på deras blogg:

1) Sadjad

2) Caroline

3) Vickan

svettig joss efter ett träningspass!



nu ska vi snart iväg o fira memil som fyller hela 5 år idag! puss på dej memil

 

Publicerat: 2007-06-11 Klockan: 20:40:23

hejdå maximillian.........



ja så var det då dags för den sorgsna (??) kväll då vi skulle ta avsked av maximillian, d.v.s. milla o osses bar som har varit oss trogen i många herans år. i klartext det var dags för den sista barfesten.. milla o jag gjorde oss fina på FACE kvällen till ära. då min kavaljer ej kunde delta så stöttade stina upp vid min sida o hon var en riktigt bra kavaljer. jag tänkte skriva substitut men hon var ju där i egenskap som gäst o inte mitt substitut..*mohaa* milla hade första passet o baren.. o sen var det osse o oskar (gustav - internt skämt) som höll ställningarna.



eftersom det var sista barfesten så var det lite mer uppstyrt än vanligt! o desto billigare! 5 kr för en drink! jelloshots for free...... de hade frågesport, resultatet går att läsa på www.cmillas.blogg.se , de hade bildspel från alla barfester, klotterplank på toaletterna, gästbok o gjort roliga drinklistor! (så ja nu är det dags att flytta till hus o skaffa maximillian II)



vi var ett järngäng bestående av milla, osse, oskar, stina, jag, pierre o alex som inledde festen tills de andra deltagarna började droppa in.



många valde balkongen för att försöka få lite svalka men stina o jag valde oftast drinkar! jag hoppade in vid en av mina gamla bilder för att se om jag förändrats ngt under årens lopp...



mm josefine sjunger aldrig singstar.. josefine sjöng singstar mycket................... o jag vann fan ofta!



ja nu börjar det gå vilt till som allti.. posering.. sugrörslek o så kom tillslut fredrik (fullast??) o anniewild! så då var festen i sitt esse!



vi lekte fyllespelet, blåsleken o bara pratade o roade oss!!



annie o fredrik drack ikapp, stina o jag försökte fixa en kungastol åt osse o jag o conny pratade på balkongen. tillslut tog vi taxi palace via en kort shotvisit på baren! på baren hade precis min karl anlänt från sthlm! väl på palace röjde vi loss som få (som alltid!)

dagen efter var det dags att fira morfar som fyllt 80. detta gjordes hos min moster kicki. det var varmt, jag var bakis o hungrig men överlevde på något sätt ändå. efter det blev det en sväng på landet.

tack milla o osse o sist men inte minst maximillian!

veckans citat;

"Mackans nya hund räcker nog inte en godis....måste nog ha en kebabrulle typ....hahahaha"

för att förstå det roliga gå in på http://pierretauberman.blogg.se/

 

Publicerat: 2007-06-09 Klockan: 18:24:12

grrrrr.........

ja som de flesta vet så är jag ju på väg till en barfest.. o för att kunna njuta på denna barfest måste jag få ut lite amåaggressioner.. därav grrrrrrrr......... nej då nu överdrev jag bara för att fånga just DITT intresse.. men faktum är att det är 3 händelser de sista dagarna som fått mig att tänka grr.. här kommer de utan inbördes rang..

1.  jag på en parkbänk.
2. 2 småtjejer på en moped.
3. gubbe som samlar burkar

ja nu kanske det låter ännu lustigare.. men såhär är det....

1. ja det är fint väder o jag väntar på milla.. i väntan lägger jag mig på en parkbänk o solar. jag har normala kläder o en COLAburk med mig. efter ett tag samlas det ett gäng belevade människor på en parkbänk en bit från mig. jag hör dem samtala (skrika).. vem är det som ligger på den där parkbänken? det är lotta svarar en gubbe.. en tredje börjar sjunga en sång om någon lotta. alltså tar de mig för en av deras. jaha tänkte jag o satte mig upp lite diskret o fluffade till håret sådär extravagant.. nej stämningen var förstörd o jag vandrar därifrån o sätter mig på en hård sten. *fnys*

2. jag vandrar hem från milla samma kväll. vandrar till sadjad. det är jag o typ en bil varannan minut som finns ute på gatan. helt plötsligt dyker det upp ett muller (jag tänker deathproof då jag såg filmen dagen innan).. vänder mig om o kikar lite sådär i smyg o ser till min lättnad att det är 2 småtjejer på en moppe.. då hör jag den ena säga ;kör på den där tjejen.. den andra säger nej o skrattar.. nej men herregud jävla småungar vad fan är det med er.. jag vet till 99,9 % säkerhet att de aldrig skulle gjort det men vad fan ni ska inte ens ha tanken.. *fnys*

3. mannen som samlar burkar på varje match o ofta inne i stan går omskring med sin barnvagn. han ser att jag har en tomflaska i handen, en tomflaska som jag medvetet sparat för att fylla med vatten nu när det är hett. men mannen kommer mot mig o frågar mig om min flaska. nej säger jag trevligt tillbaks varav han tittar lite lustigt på mig o sedan mumlandes går därifrån.. gaah.. tänk om jag kanske vore en grymt fattig student som behövde den kronan som tomflaskan skulle ge mig.. what thá fuck?!?

så nu är mitt hjärta lättat.. igår var en rolig dag. middag för mamma o pappa o den magiska kvällen! det var torin som var överraskningen! o han var så grym... sadde lekte frisör, tandläkare o köksmästera på samma kväll.. hmm.. haha.. bildkompott från kvällen;



http://www.miketorin.se

 

Publicerat: 2007-06-06 Klockan: 21:30:52

nationaldagen!



ja nu är det ju så att det är helg.. igen.. det är lite suspekt det här.. ledigt o så var det måndag o tisdag o så ska man vara ledig igen helt plötsligt. idag känns det som söndag men det är faktiskt orsdag imorn. man kan bli veckovild för mindre. *herregud*

jaja bilderna ovan speglar iaf förra ledigheten. lördagen o söndagen. tredje bilden är senaste nybygget på landet. mitt nya soldäck! memil fick låna admonds tröja i östra ryd i söndags då pojken frös lite! han var så söt i den o la märke til att tröjan matchade shortsen!

så gårdagen då.. efter jobbet cyklade maria o jag till navestad. där tog vi en promenad vid ensjön o sedan kollade vi på syrianska-lindö.. o ja syrianska hade matchen med 3-0 för att sista kvarten tappa o förlora med 3-4.. skummare saker har hänt även om detta hamnar på top 10. men men kredd till dem ändå!

efter det var det bara att cykla hem o börja ordna tacos. sen kom sadjad o fredrik hit. fredrik behövde lite uppmuntran efter måndagens match som typ var hans bästa i sylvia denna säsong trots missad straff.. så vi åt, pratade, skrattade o de drack. ja eftersom middagen startade typ 21.15 då jag kom hem precis innan 21 så var middagen klar sent. vi fortsatte att prata o titta på kort o sedan skjutsade vi fredrik till världens bar 00.30... själva åkte vi till leons o pratade med tom. (åkte o åkte skriver jag.. vi lånade freriks bil..)

idag sov vi o åkte sedan till lindö o åt frukost där. mysigt. åkte o hämtade en bakis fredrik o vi 3 åt glass på halvars.. sen gick sadjad o jag på stan. mötte syrran ett tag o fixade morfars present. sadjad o jag gick o handlade lite mer.. det är fasligt många som fyller år denna månad..

efter det  var det dags för deathproof o jag bara NJÖT. tarantino är ju bara så gudomlig. tycker ni om att njuta av en otrolig dialog o allt o inget. höra skön musik o se snygga klipp så se filmen. tycker ni däremot om vanliga filmer a la american style så vänta på die hard 4 istället. inget ont om den jag ska med se den men fan så grym denna film var! nu sitter vi o tittar på matchen o jag bloggar samtidigt. underbart med bäbara datorer..!!



imorn o på fredag är det 7-13 för mig på jobbet! lyxigt! helgen består av middag med familjen med en magisk överaskning, barfest med sminkning på face (sista barfesten!!), 80-årskalas för morfar!

puss o hej

 

Publicerat: 2007-06-03 Klockan: 22:37:54

frisknar till!!

mmm nu är jag nästan helt frisk.. nu är det mest nätterna som är jobbiga då jag hostar o har så förbannat ont i halsen men jag börjar känna mig bättre dagstid iaf o det är huvudsaken.. nu är kl 22:30 o mina grannar (i andra porten) har värsta festen.. hallå det är söndagkväll.. herregud människor..*öronproppar in*

ja trots att jag ej mått hundra så har jag roat mig lite i helgen. jag har varit på en underbar middag hos en arbetskamrat, mycket gott o trevligt! blev kvar tills slutet trots att jag trodde jag skulle gå hem efter middagen. jag har varit på landet.. jag har kollat på fotboll (både irl o på tv) o jag har haft desperetdag/kväll med milla o annie.. WAW säger jag bara.. håll till godo alla desperetanhängare.. it will only be better and better.. jag är frälst!

imorn ska jag jobba o ser fram mot det! det var så trist förra veckan då jag var en tjurskalle mot barnen (pga att jag var sjuk..) så jag har mycket att ta igen! sen är det sylviamatch!! ihh!!

nu har jag roat mig på en rolig sida som jag gjorde för över ett år sen oxå.. men tänkte att vad fan jag har ju fått nya läsare så det blir en favorit i repris...
http://www.myheritage.com/

man kan kolla vilka kändisar man är mest lik.. jag är mest lik dessa;



min karl är mest lik dessa;



de kollar efter drag i ansiktet o så hittar denna smarta sida det o tar fram de kändisarna! mycket kul! testa!!

veckans citat;

"Ja alldeles nyss ringde min doktor och hade det underbara beskedet att allt såg helt oförändrat ut!!"
för att läsa mer om detta underbara besked gå in på http://hillevilarsson.blogg.se/

så nu ska jag be till mina högre makter o hoppas på att mina grannar tar sitt förnuft till fånga eller det att mina öronproppar överträffar sig själva...

godnatt


 

Publicerat: 2007-06-01 Klockan: 13:15:00

har tid med sådant här när man är sjuk....

ja grejen är den att man ska svara på några saker.. man söker på google o sätter första bilden som kommer upp!

förnamn  



efternamn   



bor  



favoritfärg  



favoritmat  



köpte senast



vill ha



favoritdjur



vad skulle du hetat om du var pojke



vad ska du göra nu



ja roligare än så blir det inte när man är sjuk.. haha.. en tanke så här mitt i snuvan o hörselskadan (ja jag är nästan döv av locket i öronen..) bara.. hur kommer det sig att man har som mest ont i halsen på kvällen, natten o morgonen? det är ju då man använder sin röst som minst.. okej jag köper kvällen.. då har rösten varit igång hela natten.. men what the fuck?! kan ngn bättre vetande förklara detta för mig..

beata, vicky o junigirl läs inlägget längre ned.. behöver ff hjälp med youtube..

RSS 2.0