Publicerat: 2006-06-27 Klockan: 22:52:50

äckel päckel

yuck.. kom nyss hem från syrran vilket absolut inte var yuck utan en enormt trivsam upplevelse som alltid! blev bjuden på köttfärssås o spagetti! fick umgås lite med två trötta barn, iaf ett trött barn.. haha.. fick även se filmen från möhippan o jag säger bara "herregud". det enda som var en miss var att  "öp öp dé gör jag bara inte.. jag é värd mer än så" inte kom med.. annars var det en riktigt fullträff.. oh vad jag skrattade!!

tack ännu en gång alla som var inblandade!!

igår var det bröllopsbestyr. sörby herrgård och placeringskort. imorn blir det mer bestyr. blommor, tårta o hotell o resten av placeringskorten.. gaah..

jag rekommenderar ett enkelt bröllop i rådhuset för alla som ej gift sig.. haha.. nej då det kommer med all sannolikhet bli helt otroligt!!

ja förresten för att återkomma till yucket ja.. det var när jag var på väg hem från syrran. innan pox kom som jag såg dem.. de där äckel päckliga yuckiga vidriga små monstrena.. de var överallt.. jag fick sicksacka o hoppa o titta ner på marken hela tiden.. de var överallt o de var livsfarliga. jag såg på dem att de tänkte attackera vid första ögonblick som de skulle få.. de små lömska hemska vidriga små..

vilka är de?? sniglar såklart.. yuck.. bild kommer här nedan... MONSTER!!


Kommentarer
Postat av: JESSICA

Kan tänka mig att filmen var bra vänne =) ja vilka djur fy tusan så äckligt puss

2006-06-28 @ 07:19:58
Postat av: vendeley

gud så pyssligt! men så blir det ju skitfint med! :)

2006-06-28 @ 13:09:22
Postat av: vica

gillar dem inte jag heller....

2006-06-30 @ 15:19:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0