Publicerat: 2016-03-27 Klockan: 08:12:43

påskfirande

vi har haft en finfin  påsk än så länge och då är det två lediga dagar kvar. i fredags tog vi det lugnt, åkte och handlade och hängde hemma. igår startade hela familjen upp i folkparken. vi tränade med mette på ztrongway.
 
 
jag hann på träningsvärk redan under passet och i skrivande stund kan jag knappt gå... blir fint att köra högintensiv intervallträning om två timmar..
 
vi åkte till mamma och pappa där vi tillsammans med wahstedts bjöds på påsklunch och påskpresenter utdelades.
 
 
efter det åkte vi ut till ett soligt landet för att se om påskharen varit på besök. tänk att den hade det i år igen. barnen hittade godis längs vägen till sjön och när vi kom tillbaka njöt vi av en påsktårta ute på altanen!
 
 
efter landet åkte vår familj till michel, aziz och zekiyes gravplats. vi stod där ett tag och tände ljus medan barnen ställde alla möjliga frågor. fint men tungt...
 
idag vankas träning och sedan åker vi till ett soligt kolmården innan vi intar soffan med ungarna och ser på en lassemaja film. när kidsen däckat ser vi ett par avsnitt av walking dead.
 
imorgon, sista dagen av påsken, kommer vi tillbringa på landet och sedan avsluta med en grillmiddag hemma. som sagt - en helt fantastisk påsk.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter helt underbart! Kram Luddingsbo.

Svar: Ja det var det verkligen!
Josephine

2016-03-28 @ 08:05:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0