Publicerat: 2015-09-28 Klockan: 21:33:00

lust

i lördags var det dags för vårt lustgäng att ses och vi hade sjukt kul! det var jag och tina som planerade och om jag får säga det själv så blev det mycket lyckat!
 
vi inledde dagen hos brandmännen som tog väl hand om oss. det var en richard som är en pappa på jobbet som höll i det och involverade alla andra brandmän.
 
 
vi fick göra tre olika uppdrag och tävlade med poängsystem i två lag. vi fick göra brandmannatestet med att gå i full mudering och 24 kilo extra på ryggen på ett löpband som sluttade mycket. det var sjukt ansträngande och jag trodde jag skulle kräkas.. vi fick även testa på att vara rökdykare vilket generade i så mycket skratt att jag istället trodde jag skulle kvävas. vi fick även koppla ihop slangar och sätta på vattnet och släcka "bränder" på tid. ja dessutom skulle de kopplas isär och slangarna rullas ihop.
 
 
 
vi var även tvungna att utmana brandmännen att göra slangövningen!
 
 
vi avslutade besöket på brandstationen med smörgåstårta, solsken och snurrandes nedför brandstången! det var ett toppenbesök och vi är väldigt tacksamma för brandmännen som gjorde vår förmiddag toppen!
 
sedan begav vi oss till world class där det var dags att låta magnus köra ett pass crossfit med oss för att sedan dö i bubblet i en timme då vi även passade på att korka upp!
 
 
även detta var ett superpass som gjorde att två av oss nu köpt kort på world class och en av oss är sugen! det måste man ge ett bra betyg för.
 
efter bubbel och god dryck så åkte vi till lokalen grottan i ektorp för att prata, leka, tävla och äta mat från paradis de libanon. fantastiskt god mat och mätta och belåtna åkte vi till ekenäs slott för att göra dagen/kvällens sista aktivitet....
 
 
en superrolig dag! nästa omgång kommer bli i april och då kommer vår grupp se lite annorlunda ut än idag.

Kommentarer
Postat av: Lina

Det är så kul att läsa om.era sammankomster! Ni har sån härlig sammanhållning😊

Svar: Ja det är ett roligt gäng!
Josephine

2015-09-28 @ 22:14:05
Postat av: Milla

Så himla roligt det var, en riktigt bra planerad dag =). Dock tänker jag Hedda i mitt huvud varje gång jag ska lägga mig och håller på att skita på mig.
Puss

Svar: Haha! Sadde vill höra dina tankar kring spökvandringen...:)
Josephine

2015-10-03 @ 07:56:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0