Publicerat: 2013-07-05 Klockan: 09:00:00

grattis älskade lovi

nu har ett år susat förbi. lilla lovi har funnits i vår familj i ett år. så mycket glädje. så mycket slit;) för annat vore det dumt att skriva. vi vet att vi lever men vad gör väl det när vi har 2 helt fantastiska ungar.
 
lovi du älskar att bada, leka med storebrors bilar och bollar. du är galet envis och ska vara på allting som du inte får röra. du har varit nyfiken på allt i livet och lite väl tidig med det mesta vilket har resulterat i både näsblod, bulor och sår. men så är det när man bara ska fram fram och fram och inte har tid att vänta.
 
känner igen det där beteendet från mig själv som liten... men se det slutade ju bra.
 
på det här året har du lärt dig mycket. du ställer dig upp utan stöd, kryper, går, rullar, klättrar - på allt!, hoppar, pratar några ord och förstår en hel del. du vinkar, klappar i händerna och gör rörelserna till olika sånger vi sjunger. du vill vara delaktig i allt. ska äta själv, ska klä dig själv och ska vara med noah precis överallt. du har lärt dig kliva på och av noahs cykel och är en självständig liten person.
 
nyfödd
 
 
en månad
 
 
två månader
 
 
tre månader
 
 
fyra månader
 
 
fem månader
 
 
sex månader
 
 
sju månader
 
 
åtta månader
 
 
nio månader
 
 
tio månader
 
 
elva månader
 
 
tolv månader
 

Kommentarer
Postat av: Milla

Grattis älskade unge på din stora dag. Du har blivit så stor på så kort tid och bara på det här året så har du visat att man kan bara man vill tillräckligt mycket och det tycker jag att du ska fortsätta att hålla fast vid även om det vissa gånger kommer driva dina föräldrar till vansinne =).
Puss

Svar: ja jisses så stor hon har, och du ska se temperamentet hon visat upp de senaste dagarna... jisses. hon är inte att leka med den lilla. kramar
Josephine

2013-07-06 @ 00:20:31
URL: http://cmillis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0