Publicerat: 2013-08-11 Klockan: 09:34:23

årets sommarläger

igår kl 22 rullade bilen in på urbergsgatan efter årets sommarläger. det tar egentligen slut idag men eftersom vi flyttar imorgon och inte är klara med allt än kände vi att det var skönt att få en hel dag hemma innan flytten.
 
som alltid inför ett sommarläger så är det lite pirrigt i magen. undra hur alla mår, vilka som kommer, hur vädret blir, om barnen kommer ha kul, om vi vuxna kommer ha mycket att prata om. med facit i hand så var nog årets läger bland det bästa vi varit på. noah förstod att det är fler barn som tar klyx, att det är fler barn som kan ha ont i magen. han tittade även på andra barns ärr och visade sina. vi har alltid känt stor samhörighet men detta år kände även noah samhörighet. han ville verkligen inte åka hem från lägret.
 
 
vi åkte till garphyttan i örebro för att tillbringa dagarna på kilbergsgården där vi även var när noah var 1 år.
 
 
årets utflykt gick till stora holmen i örebro. där fanns en massa roliga saker att göra och ju längre dagen gick desto bättre väder blev det.
 
 
roligast var nog tåget, karusellen och de små husen.
 
 
eller kanske insekterna som man kunde kika på.
 
 
när vi kom tillbaka till lägret så sken solen och utelek var ett faktum. noah fann en kompis i helmer som även han är 3 år.
 
 
efter mycket lek blev det bad.
 
 
alla fina ungar på årets läger.
 
 
bubblor är alltid en partyhöjare!
 
 
avslutar årets läger med denna bild...
 
 
som alltid efter ett läger går jag starkare ur det. sådan glädje. att se de numera vuxna barnen med vacterl är fantastiskt. det inger så mycket framtidshopp! nu ser jag redan fram mot årsmötet i mars!

Kommentarer
Postat av: Milla

Vad härligt att ni har haft en sån bra resa, kan verkligen tänka mig att det ger så mycket inre kraft att få prata och vara med dem som vet vad man själv går igenom. Blir så glad av att höra att Noah också får en ny förståelse kring vad han går igenom och att det finns andra barn också, på nåt plan få veta att han inte är ensam.
Massa kramar till er allihopa

Svar: ja det kändes som en lyckoträff att noah hade det så bra och att han förstod mer och mer att det finns fler som får klyx och har ärr. puss
Josephine

2013-08-11 @ 19:51:53
URL: http://cmillis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0