Publicerat: 2012-12-06 Klockan: 20:42:36

nya läkaren

igår var vi på sjukhuset i 3 timmar. dags för besök av noahs nya läkare sen även provtagning. vi passade såklart på att hälsa på noel med familj som låg inne sin sista dag. noel hade råkat ut för en elak lunginflammation.
 
 
 
nu är de tack och lov hemma igen! på barnkliniken fick vi vänta ett tag. precis så som det brukar vara. men noah roade sig lätt.
 
 
såhär ser man ut efter vikt- och längdkontrollen. jag har för mig att han var 87 cm och vägde 13,7. något i den stilen.. kanske har helt fel men det får bvc avgöra i januari. han hade iallafall ökat precis så som han skulle och det  var väl egentligen det väsentliga.
 
 
den nya läkaren var bra. vi hade hört lite si och så men vi upplevde henne mycket kompetent. hon tog bra kontakt med noah och oss. hon var påläst, lyhörd, noggrann och tog egna initativ. det kändes inte som om hon tyckte att något var jobbigt. det enda nya var att en utredning på njurarna ska sätta igång för hon fann inget om det i journalen och vi kunde inte svara helt på hur och när det gjordes. allt hände så snabbt och intensivt på alb de första dagarna.
 
sen tyckte hon vi skulle testa klyx en dag och sedan en dags uppehåll för att ta klyx dagen efter. under juldagarna när vi är hemma bägge och har mer koll då noah är ledig från förskolan. vem vet vi kanske gör så!
 
helheltintrycket var mycket positivt och noah skrek "jag vill inte gå härifrån" när vi skulle gå. läkaren undrade om han någonsin var tyst då munnen gick i ett på honom. han hann även benämna bokstäverna och färgerna på de 3 olika handskestorlekarna som fanns i läkarrummet... då tappade läkaren hakan för en stund.

Kommentarer
Postat av: Milla

Vad skönt att hon kändes bra och det är väl självklart att Noah visar upp sina talanger.

Svar: ja riktigt skönt med en läkare som är så engagerad! det är vi inte vana med från norrköpings sida...
Josephine

2012-12-16 @ 20:22:05
URL: http://cmillis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0