Publicerat: 2011-01-19 Klockan: 22:56:53

ultraljud

idag har vi varit på sjukhuset. vad visade undersökningen denna gång?

noahs ductus har fortfarande inte stängt sig och kommer inte göra det. det som är avgörande för om det kommer behöva göras en operation eller inte är hur hjärtat påverkas av detta. därför kommer vi bli kallade till regelbundna ultraljud och ekg.

däremot hade tryckat stabiliserat sig. sist var de inte nöjda alls med resultaten men denna gång pustade läkarna (OCH VI) ut! nu var trycket mellan hjärta och lungor godkänt.

om ca 10 dagar kommer vår barnläkare ringa till oss med det definitiva resultatet av dagens undersökning. jag antar att beskedet enbart kommer bli just det att vi kommer bli kallade om ett par månader igen. det var bra nyheter idag. dock funderar jag på NÄR man eventuellt märker att hjärtat börjar bli påverkad. HUR länge måste noah gå på kontroller? KAN vi någonsin andas ut?


noah på ultraljudsundersökningen....! innan sladdar och apparater anfaller honom!

 

det gäller att ha koll på skärmen!

 

leker med sladdarna i vilopausen när sköterskan är ute och visar läkaren bilderna.

 



noah goes crazy! det är ju skitkul att vara på sjukhuset;)



efter visandet av plåtarna ville läkarna ha ett ekg också för att kunna jämföra. så då fick noah kopplas ihop med lilla maskinen igen.

noah låg stilla i 40 minuter, nästan iaf..., och var riktigt duktig. precis som alltid vid alla läkarundersökningar. en liten mörk film på noah i vilopausen..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0