Publicerat: 2010-04-03 Klockan: 19:03:22

spelet

spelet är skriven av neil strauss. boken är utgiven 2007.

helt seriöst - fan vad sorgligt! boken påstås vara en handbok i raggningsteknik men kan även fungera som en provocerande berättelse om författarens förvanldling från tönt till raggningsexpert!

oh lord.... boken är sorglig och SANN. det är journalisten neil som är trött på att vara en "tönt" och under 2 år umgås han med de främsta raggningsexperterna. dessa osäkra killar har en hel drös förkortningar om allt som har med tjejer, raggning och spel att göra.

det bygger på att de måste köra ett spel för att få tjejer. bara där har ni det. de eliminerar deras egen personlighet och blir en helt annan och vips blir de populära. och bland vilka tjejer?? för teknikerna de kör är så skrattretande att jag dör.

jag hoppas ingen kille läser denna bok och härmar dessa killar och jag tror ingen blir provocerad av boken. utan främst ser den som ett sorgligt kapitel förlorade självsvaga människor.

när neil träffar tom cruise blir han så förvånad över att tompan kan vara sig själv och ändå populär.... *jisses vilket uppvaknande*

när neil träffar en tjej blir han så osäker efter att han kört alla "liners" (allt spel) - då måste han vara sig själv! *jisses en gång till*

jag är glad att jag har läst klart den! ikväll ska jag få börja med en ny bok!

betyg 1 av 5.


Kommentarer
Postat av: Sadjad

Hahaha...puss

2010-04-04 @ 09:45:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0