Publicerat: 2006-07-28 Klockan: 15:36:53

1 vecka o 1 dag kvar

mmm imorn är det en vecka kvar tills bröllopet.. shit.. skrämmande o spännande är väl orden för det. men kul ska det bli iallafall. o skönt att dagen äntligen kommer så att man kan fortsätta att leva "normalt" efter det. för den sista tiden har inte varit så normal så att säga. alltid finns nått om bröllopet i bakhuvdet. det ska bli skönt att få släppa det o bara fokusera på allt vanligt! med ett fint minne att se bak på istället! men vi har allt under kontroll.. som sagt lustigt vore det väl annars eftersom det är jag som har planeringen i skallen.. haha..så nästa vecka är det bara det sista.. lämna in ringar, provsmaka tårta, besöka sörby, hämta klänningar o sånt dylikt..

måndag; lämna in ringar o hämta sista presenten
tisdag; tvätt, ölbrännboll o grill på himpa kl 17. välkomna ni som vill!
onsdag; fixa naglar, till nelins. 17.00 ska milla o osse göra nått för oss
torsdag; packa till parga. lämna saker till alla som ska hjälpa oss. ev. volley på kvällen.
fredag; hämta kläder, hämta nyckel. äta middag på pappa grappa med "the gang"
lördag; bröllop!!
söndag; öppna kuvert (ja förhoppningsvis är det bara kuvert), säga hejdå till familjen. kl 18 drar vi till arlandahotellet

vad hände igår?



vi var på halvarsdate med linda, danne, wilma o melker. sötungen har börjat gå!! gladare barn får man leta efter. det var iaf himla skoj o linda o danne ska med all säkerhet hänga med på tisdag också!



om man säger såhär att glass är gott... så söta så!!



jag satt o softade utanför pappas butik ett tag. sen var det dags för sörbypromenaden med milla. jag fick skoskav.. ajajaj.. efter det åkte jag o pox till åsa. åsa bjöd pox på cosmopolitan o jag drack vatten.. huh.. andra gången jag kör nykter från åsa.. illa.. åsa nästa gång sover jag, milla, karin o sadde över.. boka in en dag i slutet av augusti!!



idag har gamla bekanta till mamma o pappa varit o hälsat på. de hade en rätt grym bil...

nu är jag hemma. pox är o hjälper helena med datorköp. sen ska pox på bio med oskar o grabbarna. sitta o öla lite hos conny skulle de göra också. jag ska ta det lugnt. det enda jag har inbokat är att vara lite fylletaxi o smakråd åt sadde. så han ser bra ut imorn på millas o osses bröllop..!! om ett dygn är de vigda!

erika min söta vän har uppmärksammat min besatthet av anna låten.. hon skickade en länk till mig;

http://www.nrj.se/?specialcontent=sommarmorgon_sounds

lyssna på balladen om anna. hihi.. störtskön!

milla.. tack för de fina orden i din blogg.. det värmde!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0