Publicerat: 2006-08-25 Klockan: 21:32:00

skoskav

mmm det är då det minsta man kan säga.. men så kan det gå när jag har envisats med att ha gått i flipflop hela sommaren, ja ända sen maj tror jag. o så tar jag på mig ett par nya (läs lite för trånga) jympaskor o går med hela vägen till stan o så tillbaks också.. shit.. gick jag förresten tillbaks?? jag har redan glömt bort hur det gick till.. men något jag ej glömt bort är smärtan som jag nu känner..

må hända att jag låter vek men det är fan i mig en smärta utan dess like.. jag tycker ju annars om smärta, ja jag vet jag är lite småknäpp ibland. men jag njuter ju av att tatuera o pierca mig o sådana saker.. me like that.. men att ha ont i magen (ja det är nog nummer ett på den värsta smärtan) o sedan då skoskav.. it´s driving me more crazy than i allready am... o det säger en hel del..

o imorn ska jag ut.. hur?? hur ska josefine kunna gå ut..? flipflop o någon hemsk full människa trampar på min häl kanske?? ja jag vet inte hur det ska gå till än.. den som lever får se.. o vad ska josefine ha på sig.. ja det är ju nämligen så att jag har ökat avsevärt i vikt.. trodde inte jag skulle säga hur mycket till nån.. men nu har jag ju redan sagt det till alla så vad fan.. here it comes.. 7 jävla kilo.. ja det är också sant.. det är många sanningar som bekänns i bloggen idag.. 7 kg.. jag kommer i 3 av mina ca 10 jeans.. det ska tilläggas att inga av de jeansen är några snygga jeans.. kjol är ju alltid gångbart men då måste det vara någolunda fint väder.. snälla moder natur be nice mot tjockisjossan o ge mig fint väder imorn.. annars blir det hm o köpa ett par jävla bjeans i en storlek större... huh hemska tanke..

ja ja om 2 månader är jag snygg igen.. jag lovar!!

om ni inte tror mig angående mitt skoskav, kolla här.. obs känsliga läsare varnas.. haha..


Kommentarer
Postat av: Junitjej

Åh, det där ser ut att göra ont!! Hoppas att det läker snart!

2006-08-25 @ 22:48:15
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Millis

Stacki, stacki lilla josefine. Det kommer nog att bli fint väder idag ska du, det är ju trots allt lördag. Kilona kommer att rasa när vardagen sätter in ska du se. Puss på dig gullunge

2006-08-26 @ 08:16:59
URL: http://cmillas.blogg.se
Postat av: Annie

huuu men de syns ju inte på bilderna iallafall ;)
Ja måste oxå loosa ett tusental kg så du får nog motivera mig haha

2006-08-27 @ 01:40:38
URL: http://angeliqa.blogg.se
Postat av: Linda Sundberg

Fyyy va hemskt det ser ut!! AJ AJ AJ!!!

2006-08-28 @ 11:12:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0