Publicerat: 2006-08-18 Klockan: 14:04:47

back in daily life



så var det måndagkväll o vi hade precis kommit hem från parga! då kom sötnosarna sadjad, milla o osse hem till oss! milla hade lagat mat o vi satt o åt o kollade sedan på film.. en himla bra film, lite udda men det var det som förgyllde filmen. matchpoint hette den o den får 4 tacos av 5 möjliga!



sedan var det dags för tjejkvällspremiären hos pb. carro var så fin så o ännu en gång sa hon "det är så jag ser ut när jag jobbar" o jag tänkte bara.. ja du gumman kom o titta på hur jag ser ut när jag jobbar... haha.. hej kom o hjälp o ingen hjälp kom.. både evvan o clara hade vuxit till sig o clara är nästan redo att gå! mycket trevligt. nästa gång är det faktiskt tjejkväll hemma hos mig.



onsdagen var en spännande dag. det var dagen då sadjad bjöd mig, pox, milla o osse på mat. han fick låna våran boning men gjorde allt själv o det blev riktigt gott! tusen tack sadjad!! det var ett roligt inslag o det vill jag se (smaka) mera av! kycklinggryta med champinjoner o pinjenötter nästa gång kanske.. lite "ru kola" också.. haha..



efter maten spelade vi filmspelet o tro det eller ej men milla o jag förlorade på mållinjen.. nej jag vet jag trodde inte heller att det var möjligt.. det milla o pox smaskar på är sadjads efterrätt.. osse tar igen sig i min mycket välanvända stol.... hmm...



dagen igår tillbringades hos syrran, wallentin o ungarna! helena var även där. vi fick äta god grillad mat.. jag saknade dock löken.. det skulle gjort det där lilla extra... men men man kan inte få allt här i livet.. ; ) vi åt, tittade på kort o pratade.. de små förgyllde vår tillvaro med sin blotta existens.. ja men tror ni mig inte så se bara på dessa bilder.. oh ni är bara så fina ungar!!



idag har pox o jag varit o lunchat på jobbet.. tack sadjad för att du "kom o hämtade" oss.. jag har nyss varit på en skön promenad o ska snart sätta mig på balkongen o njuta lite.. sen kommer pox hem o sadjad kommer hit. då ska vi börja med tacosen. sen bär det av till laserdome o lite pang pang. så avslutas kvällen hemma hos oss med tacos o en massa drickbart!




Kommentarer
Postat av: Millis

tack för en underbar kväll igår, även om vi inte var jätte partysugna så var det riktigt trevligt, ser fram emot ikväll när det blir ett riktigt röj eller vad säger ni.
Puss och hej

2006-08-19 @ 09:57:28
URL: http://cmillas.blogg.se
Postat av: Annie

hellooo friend, ajm drunk to aj neded a real fylla after my najt wit the polis hahaha
åker imorn tror ja ringer när ja o spriten e hemma så tar vi en egen bläcka ;)
puss puss hälsa sadjad att du stavar perfekt

2006-08-19 @ 21:54:36
URL: http://angeliqa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0