Publicerat: 2011-08-27 Klockan: 09:58:02

bakslag

noah har bakslag... eller kanske hör det bara till hans utveckling av sjukdomsbilden?

jag har ett stort bakslag.

jag hade kommit ganska långt i mitt accepterande. jag hade vant mig vid att ge resulax var tredje dag, att medicinera olika mediciner 3-5 gånger per dag, att analysera mat och vad som kom ut.

jag var där och det kändes som att jag hade landat.

men nu.

nu tycker jag att det känns jobbigt. kanske för att det drygt är 3 veckor kvar till operationen. men mest det här med magen. jag har just nu svårt att acceptera att vi måste hjälpa till varje dag. att vi blivit ordinerade att höja mediciberingen ytterligare en gång på kort tid.

2 gånger varje dag. 2 lavemang plus sondering på det. att vi nu ska påbörja regelbunden klyxbehandling med en ca 30 cm lång slang upp i rumpan.

MEN - jag har svårare att acceptera läget när jag ser noah ligga spak och ledsen på grund av smärtor. när han skriker vansinnigt för att han ej vill äta något för att det gör ont.

så det där med klyx kanske inte är helt fel... vi får väl se.

jag ska väl acceptera det här med. vad har jag att välja på? inte att se min son såsom jag har sett honom de senaste dagarna. så det är klart att jag välkomnar den nya behandlingen...




Kommentarer
Postat av: Milla

Mina små gullungar, att det är nåt nytt hela tiden. Massa pussar och kramar till er alla tre.

2011-08-27 @ 11:38:51
URL: http://cmillis.blogspot.com
Postat av: Linda aka Javamorsan

Det är helt normalt det du känner vännen! Sänder massa styrkekramar till dig och dina familj!!!

2011-08-27 @ 12:12:47
URL: http://baralinda.se/wordpress
Postat av: Maria

Känns som vi redan "ventilerat" om det du skriver via chatt och sms men förstår att det känns motigt. Även om vi vet om våra barns missbildningar så känns varje nytt moment som ett bakslag. och det är inte lätt att veta alla ggr. Ibland har Alice bara haft "normalt" magknip men jag snabbt där med en extra resulax o det har hänt att det knappt kommit nåt då. Ju äldre dom blir desto lättare blir det ofta. Magen kommer säkert fortsätta vara jobbig. men när dom kan berätta mer vad som är fel så blir det ju ofta lättare för oss föräldrar också. Många kram o du vet var jag finns :-)

( Hoppas att klyx + slang funkar ! Är absolut värt att prova när inget annat hjälper. Blir det ingen skillnad ? Då kanske det onda beror på annat men då vet ni iallafall )

2011-08-27 @ 14:57:32
Postat av: Linda

Åh, vad jag känner med dig.

Först nerverna inför kommande op och sen att magen kräver mer behandling än innan.

Jag har varit så glad att Toves mage verkar fungerat så bra som den tidigare gjort, känt att hennes "fel" var rätt så lindriga ändå...så kommer detta bakslag, eller förändring i tidogare behandling. Resulax varje dag, ökad dos lactulos, om läget inte blivit bättre inom en vecka blir det klyx och slang...Vad ska man göra, vi vänjer oss väl aldrig, men kan lära oss att leva med det.

Det absolut värsta är att så fort man slappnar av, hittar lugn och ro, så kommer det ngt nytt och spökar... Massa varma kramar till er....

2011-08-27 @ 19:41:52
URL: http://tovemingroda.blogg.se/
Postat av: Sara LK

Att kan ska behöva ha så ont i magen :( KRAM från oss!

2011-08-27 @ 20:17:06
Postat av: Karin

Jag hoppas verkligen att det ska hjälpa med klyx, både för Noahs skull och för er skull! Ingen förtjänar att ha ont om det finns hjälpmedel.



Kram till er alla.

2011-08-27 @ 21:09:16
Postat av: Anna

Kram

2011-08-29 @ 23:09:22
URL: http://annaochfamiljen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0