Publicerat: 2010-08-01 Klockan: 23:21:39

oh jisses vilken blandad blogg.........

 

annika och heni (soheila aka farmor) myser med noah. farmor var här både i lördags och idag och har passat på att få massvis kvalitetstid med noah.

 

 

idag har noah badat och han tycker det blir roligare och roligare för varje gång!

 



familjen azari!

 

familjemys!

 

 

under kvällen har vi softat hos jennie och chricka. fick jättegod mat och fick se en himla massa roliga bilder från gångna år så jag var mer än nöjd! tack för en bra kväll!

 






vi har fått första brevet från linköpings universitetssjukhus hemskickat.. det ilade till i magen när jag såg det ligga på dörrmattan. trots att det var så nyligen all info kom till oss om allt som komma skall så hade jag redan hunnit skjuta upp det. det stod att inom 3 månader kommer vi få en remiss för att träffa ortopeden som ska ha hand om noahs ländkotmissbildning. jag hoppas så innerligt att han säger att vi avvaktar tills noah själv för problem. jag vill inte ha en ryggoperation inom en snar framtid.

på tal om operationer... på ett sätt längtar jag tills vi får en remiss från astrid för nästa operation. det är ett steg närme till "hejdå stomibandaget". jag vill lägga ner denna stomi. jag vill kunna pussa noahs mage, kunna massera hans mage och kunna bada honom utan att bli "störd" av påsen. jag vill att han ska kunna ha kläder utan att man behöver tänka på vad som är gångbart för påsen. jag vill slippa se påsen bli fylld av gaser och ständigt bli påmind om noahs sjukdom. jag vill kunna ha noah liggandes på sin mage mot min mage utan att vara orolig för att jag ska trycka på hans påse för mycket. jag hatar påsen på ett sätt. hatar rädslan för läckage och hur påfrestande det är under byten och efteråt. samtidigt som jag älskar påsen för det är den som har räddat noahs liv.....

jag ser fram mot operationerna för då är vi ett steg närme att slippa påsen. samtidigt som jag inte vill att tiden ska gå fort för jag njuter av varje dag innan sonderingarna ska börja och innan noah ska börja få trubbelmage. än så länge har ingen med denna sjukdom trätt fram och sagt att deras barn fungerar bra i magen. noah kanske kan bli den första.....

Kommentarer
Postat av: Maria

Mer eller mindre besvär med magen har ju nästan alla små barn. Även de utan anal atresi :-) Men sen är ju "våra" barn och kommer alltid vara lite "trängre" i själva öppningen och kanske ha svårare med gaser och att få ut bajset. Men det beror ju oxå på hur pass förstoppade dom blir. Håller tummarna och hoppas att det kommer gå jättebra för Noah när påse och allt är borta. I annat fall finns det hjälp att få. Försök tänka positivt men jag vet att det inte är så lätt alla ggr. Kram till er !

2010-08-05 @ 08:42:58
Postat av: PB

Vad fina ni är!! :D

2010-08-06 @ 20:35:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0