Publicerat: 2016-07-05 Klockan: 08:00:00

älskade lovi 4 år

så kom den dagen då du blev 4 år. du är inget litet barn längre utan en individ som vet precis vad du vill och som oftast kan uttrycka dina känslor och vad du tänker på. du är snabb på att dra slutsatser och du förstår snabbt. du är kvick i ditt agerande och i ditt tänk och det kan resultera i förhastade slutsatser med olika mått av ilska som följd. du ger dig aldrig även om vägen till framgång kantas av såväl skratt, tårar, funderande eller ilska. du vet så mycket och snappar upp allt vi pratar om vilket inte alltid är det bästa för dina föräldrar. du har en vilja av stål och du kommer gå långt i livet om du förvaltar din energi på rätt sätt. du älskar att leka med dina kompisar men i nya sammanhang så är du helst med mamma. du är en riktig cirkusapa som ständigt vill visa dina nya konster, danser eller dina trick. du säger ord som får mamma och pappa att häpna, både på gott och ont. du sätter in allt i sitt sammanhang och ibland känns det som jag sitter och diskuterar med en jämnårig. du har ett omvårdande sätt mot bebisar, dockor, blommor och djur men du älskar även att cykla, klättra och spela fotboll. du är ungen som gick när du var 10 månader, slutade med blöja på din 2-årsdag och cyklade utan stödhjul när du nyss fyllt 3 år men trots att du är så motorisk har jag aldrig varit med om någon som slår sig så mycket. kanske får att du vågar att testa och utmanar dig själv. du är så mån om din bror och har stort förstående för att vi måste ägna honom mer tid vid medicinering och behandlingar - varje dag.
 
du är min älskade 4-åring, 4-åringen som ska vara utan storebror på förskolan för första gången sen du började nu när hösten kommer. du är peppad till det och jag hoppas det går bra då jag vet att storebror innebär en stor trygghet för dig. o hur modig o självständig du än är så har du ett mycket stort trygghetsbehov.
 
lovi en dag gammal med morfar
 
 
lovi 1 år och 1 dag gammal
 
 
lovi på sin 2-årsdag
 
 
lovi på sin 3-årsdag
 
 
lovi snart 4 år gammal o full av bus
 
 
jag hoppas du får en fantastisk sommar min älskade unge. att du tar dig an alla utmaningar som du ser fram mot o att du får en uns tålamod som 4-årspresent.... grattis min älskade fantastiska unge!

Kommentarer
Postat av: Lina&Martin

Stort grattis till Lovi på hennes speciella dag =)

Svar: Tusen tack!
Josephine

2016-07-05 @ 12:25:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0