Publicerat: 2015-01-03 Klockan: 16:57:03

nyårsafton

3 dagar av det nya året har gått och det har väl inte varit de tre bästa dagarna. mormor har dött. lovi är genomsjuk. golvet i köket har rest sig. sadde har tillbringat hela dagen och kvällen på akuten för sitt andra njurstensanfall.
 
jaja. året lär ju bara bli bättre iallafall!
 
men nu var det nyårsafton som det skulle bloggas om! i år körde vi inte likadana kläder utan bara färgtema svart/vitt på vår familj!
 
 
som vanligt så är det wennergårds/olofssons, vi och familjen myrbergs som ses på nyåret. tillställningen hålls hos myrbergarna!
 
 
eftersom vi är så himla många pedagoger på dessa tillställningar så blir det motsatt genuseffekt;) grabb- och tjejkort. jaja. plus ett helt unikt barnkort!
 
 
de hade fixat med lite spex så vi kunde göra oss ännu snyggare under fotograferingen.
 
 
kan man annat än älska detta foto?
 
 
bordsplaceringarna var i en klass för sig! champagneglas där milla ristat in våra namn. barnen fick snygga kulor! sedan fanns konfetti att kasta upp vid 12-slaget för att önska sig något inför det kommande året. vår meny fanns att se på våra servetter.
 
 
barnbordet!
 
 
här är våra tre rätter...!! påtal om mat. vi fick bli inspelade då vi önskade kommande års meny. de hade förberett mellan 5 rätter som de tidigare haft. så alla har fått rösta på förrätt, varmrätt och efterrätt. nästa år firar vi det tionde året tillsammans och då kommer vi få vår önskemeny. spännande!
 
 
vi vid vuxenbordet!
 
 
vi fick konfetti till 12-slaget och barnens egna raketer och konfetti fanns i ballongerna ovamför deras bord. milla har ni ens fått bort all konfetti än?
 
 
12-slaget blandades med fyrverkerier från grannar, ljuslyktor, en eld, criminal minds inslag, skålar och pussar.
 
 
vi spelade spel och sedan fick vi skriva ner våra önskningar på papper som lades ner i en flaska. nästa år ska denna öppnas och då får vi läsa och beskåda om våra önskningar besannades.
 
 
gott nytt år allihopa! just nu hoppas jag mest min man kommer hem från sjukhuset och att det inte är fukt under golvet i köket...!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Milla

Nja det är lite konfetti kvar, men är de borta före midsommar så är jag nöjd =).
Hoppas innerligt att året vänder och blir bättre för er, inte så roligt start för nån av er. Håller också tummarna att golvet klarar sig.
Kram

Svar: Ja håll hårt som fan!! Puss
Josephine

2015-01-03 @ 20:14:25
URL: http://cmillisen.wix.com/cmillis

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0