Publicerat: 2015-02-02 Klockan: 23:58:00

2 bra dagar o 3 kvar!!

så nu har vi varit på plats i ca 1,5 dag. första gången vi är i romme och jag ska erkänna att jag varit skeptisk. men det har varit toppen. backarna som finns är toppen, alla som jobbar är trevliga, det är väldigt barnvänligt. som ett bluevillage :) noah använde selen de 2 första åken sen har han susat ner själv. lovi skulle åka skidor själv redan första dagen men när hon fått på sig pjäxorna skrek hon mest; "det gör verkligen jätteont mamma....!" så hon fick sitta i pulkan med pjäxorna på för att vänja sig.
 
 
bästa noah som greppade tekniken direkt.
 
 
hotellet är fint. rummet är precis lagom. maten fantastisk och atmosfären trevlig.
 
 
utsikten från vårt rum.
 
 
bästa kidsen tränar på grimaser för fullt...
 
 
efter middagen hänger ungarna i något av lekrummen. först själva medan vi äter klart och sedan kommer vi och hänger med dem om vi ej sitter kvar ett tag vid brasan.
 
 
dag 2 i backen. nu var lovi mer förberedd på vad som komma skall. första åken åkte hon mellan mina ben men sedan släppte jag henne med selen och hon är riktigt stadig. det blir att testa en längre backe nästa gång.
 
 
mest talande för noah dag 2 var premiären i skidskolan och för lovi var det att hon åkte själv med "slak lina". noah fick lära sig att ploga, åka knapplift och att svänga lite. detta ska de nöta i ett par dagar nu. han är med i gänget som heter smygarna.
 
 
skönt att ha mormor som draghjälp ibland :)
 
 
när lovi sov och noah hängde på rummet så var mormor o morfar väldigt snälla o hängde med kidsen så sadde o jag fick 2 timmar till skidåkning o ett besök uppe i toppstugan. det fanns några riktigt fina backar.
 
 
innan vi åt middag var det dags för snöfotboll där barnen spelade mot vuxna. lovi var med i 10 minuter sedan fick hon gå upp till mormor o morfar o vara publik genom fönstret istället!
 
 
dalaungarna.
 
 
än så länge två riktigt bra dagar o än är det inte slut!
 
 

Kommentarer
Postat av: Milla

Mysigt att komma ifrån och bara ha semester med familjen ❤️

2015-02-12 @ 07:13:23
URL: http://cmillisen.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0