Publicerat: 2014-09-09 Klockan: 13:27:00

torr

på lovis 2-årsdag tog vi bort blöjan. tack vare en fantastisk sommar så kunde hon springa runt i trosor och en klänning hela tiden vilket underlättade när hon blev akut kissnödig.
 
 
det har mestadels gått bra. några olyckor i början. men oftast sa hon till i tid. däremot blev det styrigt med magen. hon började hålla sig och fick ont.
 
 
för 2 veckor sedan släppte det! så skönt. nu har hon ingen rädsla för att göra nummer 2 alls. som en klocka går hon på toaletten på morgonen. helt enkelt en mer harmonisk unge här hemma numera. vi är förvånade att det gick så snabbt och lätt. helt plötsligt känns hon så stor. det finns ingen "bebis" här hemma längre.
 
 

Kommentarer
Postat av: Åsa K

Visst är det underbart. Längtar till den åker på natten med. Tänk dig att inte behöva köpa blöjor alls. Tjohoooo. Vårt nästa steg är nappen.. bävar inför det, för Agnes är såååå nappgalen. Har du några bra tips? Linus hade aldrig napp.

Kram o heja Lovi

Svar: Lovi tog vi bort napp och nusse dagtid på när hon var ca 1,5 år. Likaså med Noah. Sen väntade vi med att ta bort nappen tills han var 3 år. Då hade vi förberett honom väl o han lämnade den till bamse. Vi tänkte att lovi skulle göra detsamma nästa sommar. Men dagstriden tog vi som sagt vid 1,5 år. Lycka till!
Josephine

2014-09-10 @ 13:48:43
URL: http://pasenab.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0