Publicerat: 2014-07-01 Klockan: 09:13:00

bråvalla 2014 dag 2

dag 2 bjöd absolut inte på samma fantastiska väder som dag 1. men vad är väl ösregn, storm och blixtar på en festival när det finns regnkläder, cider och musik. jaja det lät lite väl hurtigt. faktum är att de första 2 timmarna var hutlösa. de var fruktansvärda. vi satt och huttrade och lyssnade på bombs från ca 13-15. vi skulle sett petter med symfoniorkestern men regnet gjorde till och med att konserten blev inställd. väl vid 15 blev vädret bättre och vi mötte upp syrran och walle medan vi lyssnade på linnea henriksson. vi gick till daniel adams-ray som bjöd in petter och lilla namo. daniel tackade sd för att han fått namnet "babbelover".
 
 
sedan var det dags för passenger. denna stora röst så ensam så på denna stora scen.
 
 
efter ett par låtar tackade vi för oss och gick och värmde upp oss med norska broilers......
 
 
efter ett par låtar blev det nästan sol och med solen kom hungern! vi fortsatte till movits! där vi även mötte anna-carin och fröberg med vänner.
 
 
vi hörde the kooks på avstånd och träffade på olov och maler som dessutom hade sovplats hos oss under natten. det var kul att träffas då vi inte kommer ses under sommarens läger.
 
 
sen var det dags för the hives. de kaxiga coola the hives. de levde verkligen upp till kaxigheten! se där vi träffade sussi och matte också!
 
 
 
det här med glasen. 20 kr pant på dem. oj vad det bidrog till ett renare bråvalla än förra året!
 
 
efter hives var det dags för finaste mando diao. som redan fått ett eget blogginlägg.
 

det var svårt att ladda om efter mando diaos avslutning. vi försökte med you me at six men gick vidare till silent disco;
 
 
så coolt koncept. det är ett tält som är tyst. japp. väl där får du hörlurar. i dessa hörs musiken från dj´s. in och dansa. men roligast blir det när man tar av sig sina hörlurar och tittar på alla människor. ja se klippet så förstår ni!
 
sedan var det dags för kings of leon. men det var nog festivalens största flopp för mig iallafall. vi försvann till lika dåliga klingande ett tag. sedan avslutades dagen med lite mustasch och lite placebo.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0