Publicerat: 2013-09-24 Klockan: 20:16:00

sjukhusfri höst

så skulle det blivit. vi skulle inte ha några besök i höst. men så blev det inte. tydligen så är det så när man lever med vacterl som sin ständiga följeslagare.
 
dock är det inget stort men det är ändå 3 sjukhusbesök varav 2 som kräver att jag uteblir från jobbet en heldag.
 
vi ska till alb på kontroll då magen inte är helt 100 och vi upplever att han är trång.
 
sedan kommer det bli en vanlig slätröntgen plus en mr med sövning. detta efter ett samtal med tropp idag. noah har klagat på värk i sitt ben i 2-3 veckor och även att det kittlar. vi har nonchalerat detta och avskrivet det som växtvärk. men någonstans i bakhuvudet så kom jag att tänka på att det faktiskt kan ha med steloperationen att göra.
 
tropp sa som så att så länge skruvarna sitter kvar så ska man ta sådant här på allvar. "förr" så avskrevs tydligen en hel del som växtvärk och på det sättet så har många saker missats genom åren på barn. så det är bara att tacka för en grundlig undersökning.
 
jag ska aldrig mer ställa in mig på att det blir en frist från sjukhus. det har aldrig blivit det hitintills och det här med vacterl verkar inte vara något vi kan styra eller planera utifrån. utan det ter sig som det ter sig.
 
som tur är så kommer mr bli på us med smärtteamet igen. då kan vi vara lugna och vi vet att det kommer gå rätt till.

Kommentarer
Postat av: Milla

Jag håller tummarna för att alla tester kommer se bra ut. Förstår att det är tråkigt när man har ställt in sig på nåt och sen får man helt ställa om och börja stålsätta sig för alla resultat och alla förberedelser.
Massa kramar till er alla

Svar: imorn är första röntgen. håll tummarna extra då! kramar
Josephine

2013-09-29 @ 10:04:19
URL: http://cmillis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0