Publicerat: 2013-09-01 Klockan: 09:09:00

gitarren

vi hade trott att noah skulle fortsätta på galaxen efter sommaren. då nya förskolan gitarren inte hade plats. men så fick vi en kallelse några dagar innan det var tänkt att gå tillbaka till förskolan. blandade känslor. allt är så tryggt med galaxen och vi trivdes så bra. personalen visste allt om noah och han har kompisar där som längtar efter honom och han efter dem.
 
 
men då gitarren är den förskolan vi tänkt oss så tackade vi ja. vi var där och lekte någon dag innan det var dags för första dagens inskolning. barnen röjde loss på gården.
 
inskolningen gick jättebra och noah bekantade sig snabbt med pedagogerna och lokalerna. även med en del barn. till hans lycka finns babblarna lite överallt....!
 
 
han hade inskolning i en vecka och nu har han gått en vecka som vanligt. han trivs men han har inte så många kompisar som han hade på galaxen. främst för att det mest är 1-2 åringar på hans avdelning. han står på "väntelista" till en 3-5 årsavdelning. men han har funnit några pärlor i gruppen.
 
jag har bara varit där 2 gånger än eftersom sadde styrt med det mesta. det känns bra men jag saknar sättet vi skämtade med galaxens personal. men om någon månad kanske vi gör det även med gitarrens personal. jag saknar även sättet pedagogerna på galaxen kände noah. men det kan vi inte kräva efter 2 veckor på gitarren;)
 
det kommer bli toppen. men visst saknar vi galaxen....! dags att ta farväl av galaxen om någon vecka eller två....!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0