Publicerat: 2013-06-02 Klockan: 14:35:00

astrid lindgrens värld

i min värld har astrid lindgren de senaste åren varit förknippade med astrid lindgrens barnsjukhus i stockholm. när vi sagt att vi ska till astrid lindgren har en del sagt "oh vad kul där var vi förra året". nu kan vi med referera till det! oh vad kul - nu har vi med varit på astrid lindgrens värld i vimmerby. nu har vi med en frisk referens till astrid lindgren:)
 
det har varit en suverän helg. för att summera det hela var fredagen helt fantastisk och lördagen riktigt bra. tack för att ni fick med oss myrbergs. suveränt! vi var där ihop med myrbergarna och anners. sov i josefines föräldrars sommarstuga över natten.
 
vi började hos pippi där vi gick omkring och tittade, sjöng med pippi och fick se en show.
 
 
efter det var det dags för lunch! efter lunchen gick vi till mattisskogen och hälsade på hos ronja rövardotter. nu var de i full färd att repetera till högsäsongens start som är nästa helg. men vi fick sitta och titta på när de uppträdde showen!
 
 
efter ronja gick vi omkring hos alla vi barn i bullerbyn där vi även åt mellanmål. sedan styrde vi vägen mot karlsson på taket och på vägen dit fann vi fåglar och en lekplats.
 
 
väl hos karlsson på taket! det var som att se sadde agera;) han snodde barnens glass och gick och ryckte bort kepsar från barnen...!
 
 
sadde och jullen styrde sin kos mot nils karlsson pyssling.
 
 
efter att de sagt tjillevippen blev de så små!
 
 
vi passade på att sitta i gröngräset och äta glass. sen skulle noah, axel och matilda testa att vara de flesta karaktärerna. milla ville gärna testa på att vara pippi!
 
 
sen passade vi på att leka. noah sprang till de olika bokstäverna på hästarna;)
 
 
lovi roade sig i gröngräset.
 
 
i stugan på kvällen! vilken härlig utsikt vi hade!
 
 
dag 2 inleddes hos lotta på bråkmakaregatan. noah var rätt nöjd när han fick testa cykeln.
 
 
dag 2 regnade det en del men var även uppehåll. vi såg kling och klang, testade på att vara tjuvar, lekte vid ronja och åkte turen vid saltkråkan.
 
 
såhär kan man se ut när man kommer hem.....
 
 
en riktigt rolig minisemester!

Kommentarer
Postat av: Milla

Ja det var två härliga dagar och vi är så glada att ni ville följa med. Vi är väldigt glada att vi lyckades se när de övade Ronja rövardotter i alla fall =).
Kram

Svar: fantastiska dagar! noah tjatade om att få åka dit idag igen:)
Josephine

2013-06-03 @ 18:24:07
URL: http://cmillis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0