Publicerat: 2013-01-18 Klockan: 16:01:10

svar från noahs läkare

Mailade noahs kirurg angående allt som stått i tidningen och vår oro. Fick detta svar... Typ en halvtimme efter jag mailat.

Hej!
Vet inte riktigt vad som står i tidningen. Vi väljer alltid undersökning efter vad som skall bedömas.

DT-undersökningarn som görs sker vanligen efter ett sk lågdosprotokoll, som tagits fram och godkänts för ändamålet.

Slätröntgen och MRT kan tyvärr inte se om skruvar sitter rätt eller om steloperationer läkt. MRT görs för att se nervstrukturer men är dåligt för att se skelett. Slätröntgen görs för att se hela ryggen och sker då enligt ett speciellt lågdosprotokoll. Vi har gjort CT bara över ryggen. Det har varit motiverat när det skett, exempelvis för att se skruvlägen och läkning av ben.
Jag förstår att ni blir oroliga, men vi kan inte avstå från CT om det uppkommer behov. Ni får nog avgöra när situationen uppkommer om ni accepterar den undersökning som jag föreslår.
Med vänlig hälsning
Hans T

Jag köper hans svar. Vad har jag för val? Det känns ändå bättre nu. Absolut inte bra, men bättre.


Kommentarer
Postat av: Therese

Hej. Phu. Nej vad har vi för val? Men det känns inte bra. Abbe ska göra nästa i Augusti och kommer fortsätta att göra en per år över ryggmärg och rygg.
Mycket surt. Nästa gång jag har kontakt med Sverre ska jag fråga honom hur han ser på det som jobbar med hjärntumörer. Kram.

Svar: ja fråga honom det. det skulle vara väldigt intressant att få höra det ur hans perspektiv. stor kram och hoppas det gick bra idag. mess kommer snart! kramar
Josephine

2013-01-18 @ 20:32:38
URL: http://www.livetiludden.blogspot.com
Postat av: Milla

Skönt att han tog sig tid att svara och att det ändå verkar som att de är medvetna om det och att de har tagit fördelar och nackdelar mot varandra. Skulle ju vara skönt om de kunde ge honom nåt bättre alternativ så att han slapp gå igenom röntgen.
Puss

Svar: ska fråga på vin om de kör enligt lågdosering.. hoppas det! kram
Josephine

2013-01-20 @ 07:12:51
URL: http://cmillis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0