Publicerat: 2013-08-25 Klockan: 21:31:04

jobbet

nu har jag jobbat en vecka och imorgon är det dags igen.
 
det är kul att jobba. att gå upp "tidigt" är ingen fara då barnen redan är uppe innan min klocka skulle ringt iallafall. vilket är mysigt för då hinner jag hänga med dem innan jag åker iväg. jag är inne i ett flow på jobbet och ler åt det mesta och bara jobbar på. med allt! känns riktigt kul.
 
vi fick reda på vår lönehöjning i fredags. det känns också riktigt kul;)
 
jag har 2 barn här hemma som kommer springandes mot mig när jag kommer hem. kastar sig runt mig och jag får pussar och kramar. när jag ska gå på morgonen tycker noah att jag redan jobbat tillräckligt för veckan. i tisdags sa han "nej mamma inte jobba igen, du har redan jobbat en gång. du ska inte jobba två gånger...."
 
han blev lagom road när jag förklarade att jag ska jobba 5 gånger och sedan vara hemma 2 gånger. får se vad han säger imorgon.
 
det tar ca 12-13 min att cykla till jobbet. lagom! så länge det inte regnar en massa går det fint. jag har en ny kollega i mitt arbetslag. det är nyttigt. får förklara saker på nytt, tänka om och han har idéer han med.
 
känns bra det här!
 
så länge sadde är hemma med barnen känns det inte på riktigt. inga stressiga hämtningar och lämningar. jag vet att barnen hänger med sadde och gör roliga saker. i slutet av januari börjar livet på riktigt igen. det här är bara en försmak.

Kommentarer
Postat av: Sadde

Du är bäst!

Svar: jo tack du:)
Josephine

2013-08-27 @ 08:33:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0