Publicerat: 2013-04-24 Klockan: 21:44:20

njurarna

häromdagen var vi på vin. vi var på vår första (?) ordentliga njurutredning. vi har tidigare gjort ett larmtest under 4 timmar. det var iochförsig väldigt exakt. men det här var första gången det mättes och kollades form på njurarna etc.
 
noahs nya läkare tyckte det var bristfällig info om någon sådan undersökning i hans journaler så därför remitterade hon honom på en sådan.
 
allt gick bra. undersökningen samt det fina resultatet! inte för att vi misstänkt något då vi nu märkt när noah börjat träna att vara utan blöja att noah verkligen kan tömma ordentligt samt hålla tätt. men nu fick vi det svart på vitt. efter detta sjukhusbesök var det dags för ett besök på vc för lovi. det var noah måttligt sugen på så han fick ungås med myrbergarna istället :)
 
 
lovi går nu på amimox efter att sänkan var förhöjd och hon hade öroninflammation, ögoninflammation, kraftig förkylning samt hög feber. men nu har hon ätit kuren i 3 dagar och har piggnat till ordentligt.
 
på tal om sjukdomar och kontroller så fick vi idag ett glädjande besked från försäkringskassan. vi får fortsatt halvt vårdbidrag för noah under ytterligare 2 år. dessutom har de ändrat så att vi nu får ta tillfällig föräldrapenning vid noahs sjukhusbesök. något vi inte fick förra gången vilket resukterat i att vi tagit komp, semester eller föräldradagar för att täcka upp den arbetsförlusten. så det var verkligen ett positivt brev!
 
blev en fin vecka det här trots lovis alla sjukdomar!

Kommentarer
Postat av: Sadde

Bäst är han

Svar: inget tvivel o det
Josephine

2013-04-26 @ 09:02:06
Postat av: Anonym

Skönt att höra positiva besked. Ni är bäst och barnen är fantastiska.
Farmor

Svar: ja det känns mycket skönt!! kramar
Josephine

2013-04-27 @ 10:45:26
Postat av: Johanna

Skönt med positiva ord från FK, det brukar man inte bli bortskämd med :-)

Härligt att även undersökningen gick bra för Noah!!

Svar: nej jag vet! så det kändes ju faktiskt fantastiskt!
Josephine

2013-04-28 @ 17:37:34
URL: http://grynisen.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0