Publicerat: 2013-04-02 Klockan: 19:47:46

återbesöket

idag var vi på us. under frukosten berättade jag för noah att vi skulle till doktorn idag. noahs svar blev:
"-vad ska doktorn titta på mig idag?"
 
idag var det återigen ryggen.
 
 
vi började besöket på cafeterian där vi även träffade therese, pelle och abbe. det var roligt då det var alltför länge sen vi sågs. men på söndag blir det dags igen!
 
 
innan tropp kom och hämtad e oss hann vi med väntrummet med leksaker.
 
 
väl inne hos tropp gick det rätt fort. ja det var det tvunget till för noah hade inte så mycket ro i kroppen. blir lätt så när man väl börjar bli frisk:) vi fick se plåtarna. tropp tittade på ryggen och ville veta vad noahs sjukgymnast tycker. här är kontentan av besöket:
 
* det har läkt bäst på en sida. men det är ändå en bra läkning på bägge sidorna.
* putryggen har blivit mycket bättre :) hurra!!
* skruvarna kan sitta kvar nu. beroende på vad plåtarna visar i framtiden, noah säger eller vi tycker kan de avlägsnas senare. dock tidigast om 1 år eftersom det inte är 100 % läkt på ena sidan.
* tropp frågade en del om hur det fungerar med kisseriet och ville inte att vi skulle glömmas bort - då det lätt kan bli så med vacterlbarn utan någon slags samordnare. men det är just den biten som noahs läkare här i norrköping håller på med nu. ultraljud ska göras på njurarna vartefter.'
 
så det var ett bra besök. hemma slutade det såhär för den lilla...
 
 
så går det när man inte kan hejda sig och ska klättra upp och ner för pallar och styra.... det ser dock värre ut än vad det är nu. som tur är:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0