Publicerat: 2012-09-06 Klockan: 21:00:00

bakslag

idag handlar det inte om pojkens bakslag. mer mammans. kanske även pappans.
 
tankar kring allting. minnen. men även framtid. hur ska det gå. hur kommer han bemötas av sina jämnåriga små medmänniskor under sin uppväxt. vad kommer de säga. vad kommer noah svara. om sina ärr. om sitt behov av hjälp. kommer han våga sova över hos folk. kommer han kunna åka iväg på skolläger etc.
 
hur kommer hans liv bli?
 
kommer han bli retad?  kommer han bli utsatt?  detta är såklart farhågor för alla föräldrar. självklart. jag hoppas och tror att vi genom vår öppenhet kommer stärka noah. det är inga hysch hysch. det är såhär det är helt enkelt. jag kan grubbla i all evighet. jag kommer inte få några svar än på länge.
 
kanske kommer bakslaget just nu på grund av att det är september månad. sen noah kom till oss har september varit tuffa månader. med operationer och sondering samt korsettbehandling.
 
vi närmar oss datumet för årsdagen av noahs skoliosoperation och då känns allt såklart mycket tyngre. jag minns. granskar foton. ser på atlas. ser på noahs ärr.
 
men främst ser jag den lilla kämpen. kämpen som trots sin steloperation klättrar, hoppar, gör kullerbyttor, studsar och har gjort sådan revansch.
 
älskade unge... det finns ingen som du.

Kommentarer
Postat av: Maria

Fina ord ! Många tankar ... September är en månad som alltid för med sig minnen och tankar även för oss. Dock på ett annat vis för det går inte att jämföra med allt Noah gått igenom ! Dock är det ändå mkt som var den månaden då vår älskade dotter föddes. Blandade känslor men självklart mkt glädje.
Kramar

Jag tror absolut eran inställning och öppenhet speglar av sig på Noah och formar den kille han är och kommer vara. Jag tror och hoppas det kommer gå alldeles utmärkt för honom i livet ! Kanske han behöver mkt extra .. Kanske inte ? Jag hoppas på det sista !!!

Svar: tack maria...! hoppas också att det ska gå utmärkt för honom i livet. kramar
Josephine

2012-09-06 @ 21:16:30
Postat av: richard andersson

vad fint skrivet.....det rann tårar från mina ögon...du o sadde är också riktiga hjältar och jag blir så imponerad av eran styrka....tror säkart att det var tufft...men det finns ingen som hade klarat det bättre än ni....många kramar/richard o monicka

Svar: tack för dina fina ord richard! de berörde rakt in i hjärtat. tack. kramar
Josephine

2012-09-06 @ 22:59:18
Postat av: Erika Hellman

Pluttan... som jag sa härromdagen är det ju inte ens säkert att den dagen kommer men jag förstår er oro och era funderingar. Jag tror fortfarande att eran öppenhet är den bästa metoden och sen får allt ge sig vartefter det blir aktuellet. puss på dig och din fin fina familj <3

Svar: mm hoppas det vännen!! puss
Josephine

2012-09-07 @ 09:00:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0