Publicerat: 2012-05-05 Klockan: 12:56:52

ögonmottagningen



igår vandrade vi till sjukhuset för att göra ett återbesök på ögonmottagningen. en ganska svår undersökning på en bestämd människa som blir 2 år om ca 7 veckor... "kan bäst och vill själv och gud nåde den som ska röra mina ögon....." men med en mycket kompetent läkare som lockade fram de där nyfikna ögonen så gick det iallafall halvbra.  med halvbra menar jag att noah inte direkt får pris som bästa samarbetare men att hon ändå kunde göra en bedömning.



bedömningen lyder som så;

noah följer precis som han ska. är nyfiken med blicken och har de reflexer han ska ha. hon kunde inte se någon skelning nu men det finns tendens till närsynthet. så om 8-10 månader ska noah återigen dit och då ska han få göra ett annat slags test. så tills dess ska vi plugga in 4 olika föremål och sedan ska han kunna berätta vad det är på olika håll. ja precis som en bokstavstavla men anpassad för minimänniskor.



jag hoppas att det stannar vid tendens. skulle vara tacksam för det men är beredd på att det kanske ej blir så.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vi får hoppas det stannar där!

Jag fick glasögon när jag var tre, blev överlycklig! Inte mina föräldrar. Jag matade nämligen fiskarna med dem när jag tröttnat på utseendet på dem och ville ha nya:) Sa jag att vi bodde ute i Arkösunds skärgård...

Det blev dyrt. Värre blev det när brorsan började göra samma sak:)

2012-05-05 @ 23:20:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0