Publicerat: 2012-06-13 Klockan: 09:21:00

habiliteringen

nu har noahs sjukgymnast och hennes två studenter varit och observerat noah på förskolan. observerat hur han rör sig och om han har några hinder i hans rörelsemönster efter hans skoliosoperation.

hon ringde hem igår för ett utlåtande men då var vi borta på jobbfest så hon fick prata med pappa. dock skrev hon ett sammanfattande mail så ska vi pratas vid senare.

utlåtandet lyder ungefär såhär;

"noah har ett lite eget sätt att resa sig och att röra sig när han klättrar, vilket är funktionellt med tanke på hans stelare rygg. han är en glad och busig pojke som rör sig tryggt på sin förskola och utvecklar sin motorik och sitt samspel. finner inget att anmärka på fotens hållning eller sätt att förhålla sig till övriga kroppen varken när han är stilla eller under aktivitet".

där är vi nu.

jag funderar på om detta är något han kommer förändra eller om han alltid kommer ha sitt "eget sätt". om detta kommer begränsa honom när han blir äldre, eller besvära honom. eller om det helt enkelt blir hans grej.

men det tar vi med noahs sjukgymnast när vi pratas vid nästa gång. hur som helst så är det inget brådskande och det känns fantastiskt!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Barn har en otrolig förmåga och hitta egna sätt som fungerar för dem. Skönt att han gjort det :)

2012-06-13 @ 18:54:09
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0