Publicerat: 2012-07-10 Klockan: 20:45:54

ultraljud

förlåt förlåt mina vänner och andra läsare.
 
många är de mess som strömmat in där ni frågat om lovis blåsljud. jo det är som så att det fortfarande hörs och på torsdag klockan 15.15 har vi fått tid för ultraljud. så då vet vi mer. 
 
men det känns ok. läkaren som lyssnade på henne tycker att hon känns frisk och det tycker vi med. snart vet vi mer exakt hur det står till.
 
en bild från sista dagen på bb;
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anette Rundgren

Det är säkert inget allvarligt. Många har blåsljud som de inte märker av. Det kan vara nåt litet hål som sedan växer ihop av sig själv. Jättevanligt. Jennifers blåsljud hördes först när ductus hade stängt sig på tredje dagen och då var det ett kraftigt ljud. Men på henne märktes det att något var galet. Hon var tröttare än tröttast och sög dåligt. Om Lovi är som bebisar ska, är det säkert inget att oroa sig för. Lycka till på torsdag, kram och grattis till en underbar tös :)

Svar: nej vi tror inte heller att det är något allvarligt. det handlar mest om alla minnen. alla ledsna minnen att inte få ett OK stämplat i baken. om undersökningar och ovisshet. jag tror att vi kommer få bra besked imorgon. tack för grattiset!
Josephine

2012-07-11 @ 12:41:23
Postat av: Lottiz

Kikar in. Vilken söt liten tjej ni fått och mycket hår. Fick också en liten tjej i mars som hade mycket hår, nu är det ännu längre, så mysigt :-)
Lycka till imorgon med ultraljudet.

Svar: tack! det gick bra med ultrat. ett litet läckage som ska kollas upp när hon växt till sig.
Josephine

2012-07-11 @ 19:34:02
URL: http://lottizdays.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0