Publicerat: 2012-02-26 Klockan: 13:28:44

Gästblogg!

Kom på att det var ett tag sedan som jag skrev här...ni vet ju det mesta men här kommer lite tankar om hur livet ser ut.

Livet ser ljusare ut än på mycket länge, Noah verkar trivas på förskolan och vi trivs med dem. Bra svar på de senaste undersökningarna vilket inte tillhör vanligheterna. Jag trivs förträffligt tillsammans med min fru och vår lille son. Om hon trivs med mig är en helt annan fråga. Vi har dock lärt oss att inte ta saker för givet när det gäller Noah och hans funktionshinder. Vi har fått så många "käftsmällar" så vi vet att vad som helst kan hända. Men just nu gäller det bara att njuta och ta vara på tiden som vi har tillsammans.

Jag tänker ofta på vad det är som gör att jag älskar min fru så mycket...det är många olika saker men en sak är att hon inte tillåter mig att bli förslappad. Missförstå mig rätt nu, det är inte som att hon står över min axel och tjatar på vad jag ska göra, det vet jag (oftast). Nej det är att det inte finns så många ja och nej svar. Utan en liten pratstund men henne kan ofta mynna ut i i någon form av aha upplevelse. Hon får mig att tänka på olika sätt och ser saker och ting ur många väldigt intressanta synvinklar. Det känns som jag svammlar men jag hoppas att ni förstår vad jag menar.

Min fru och jag är väldigt olika men samtidgt väldigt lika! jag älskar hennes värme, hennes fotdiscon, hennes stampande i golvet som en tjur när hun är lite småsur, hennes långt fram tänk (vilket ibland kan bli en aning jobbigt men gulligt) hur hon blir helt til säg när hon får respons på saker hon pratar om som ligger långt fram i tiden, det är som att se Loket Olsson på tjack.

Jag älskar hennes doft, trots att hon blir galen på mig när jag håller på och sniffar på henne, hur kan en männsika alltid lukta så gott??? ovasett tid på dygnet. En annan luktar oftast som en övergödd padda.

Jag älskar hennes helhet! det finns inga lösa trådar!! Summa summarum jag älskar min fru och vill att ni som följer hennes liv ska veta om att det finns någon som skulle sluta kolla på United om hon bad mig om det!!

Jag är redo att ta emot vårat andra kärleksbarn!!

Puss Sadjad


Kommentarer
Postat av: Pappa

Mycket fint skrivet Sadde // Hasse

2012-02-26 @ 15:32:34
Postat av: Caroline

Du är för härlig, Sadde! Jossan har tur som har en så hängiven man. kram Caroline

2012-02-26 @ 16:34:00
Postat av: Maria

Oj sluta kolla på man united ?! Nu blir Oscar besviken ;-) men det skulle hon nog aldrig be dig om. Håller med om att Jossan är en toppen-människa som jag är glad över att ha lärt känna.

Ni är (verkar vara) en fin familj !!!

Fint blogg-inlägg Sadde. kram

2012-02-26 @ 16:56:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0