Publicerat: 2012-12-04 Klockan: 20:16:33

sofie..

sofie var en av dem jag kom i kontakt med när michele var sjuk i cancer. det var hillevi och sofie som jag kom i kontakt med. det var då tre unga med cancer. tre unga med en livsglädje och framtidsplaner. med en familj som älskade dem gränslöst och hade gjort allt i sin makt för att göra allt bra igen.
 
idag lever en av dessa tre. hillevi som mirakulöst klarade sig från sin aggressiva hjärntumör. som idag själv har blivit mamma.
 
michele och sofie fick aldrig uppleva det. 3 familjer som tvingats att leva med cancern sida vid sida. 2 familjer som tvingats säga farväl alldeles för tidigt.
 
det MINSTA vi kan göra är att stödja barncancerfonden. man vet aldrig vem som kommer drabbas och när. men med forskningens hjälp kan vi göra så att fler överlever.
 
stöd hillevis insamling...
 
http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Bidra-till-en-framtid/
 


när jag ändå skriver om att stödja....
 
ni var några stycken som förra året fick ett medlemsskap i vacterlföreningen som julklapp av oss. nu till jul kommer detta medlemsskap gå ut. vi skulle bli väldigt glada om ni ville fortsätta att stödja vacterlföreningen genom att fortsätta betala in summan för stödmedlemskapet.
 
det skulle betyda väldigt mycket, för föreningen och för oss som familj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0