Publicerat: 2011-09-30 Klockan: 18:45:00

otrygg

vår hjälte.

han har alltid varit så trygg. trygg i sig själv. trygg bland oss. trygg bland andra.

nu dalar det lite.

mardrömmarna är nästan värst. granskningen av människor som närmar sig. blickarna han ger oss ibland.

han är inte samma lilla trygga parvel som han var innan operationen. det hände något. tilliten till att alla människor är av godo försvann från den lilla.

han har nu blivit medveten om att världen kan se ut på annat sätt.

lika sorgsna och skrämda ögon han tittar på oss med när vi tvångshåller honom. lika varma fina ögon tittar han sedan på oss med när vi tröstar honom.

den lilla parveln kan konsten att förlåta.

den lilla parveln är en stor människa.

snart lilla parvel. snart har du "glömt" bort detta. snart är alla människor åter av godo i din värld. snart kan du släppa garden. släppa misstänksamheten. vara lilla ninni igen. ninni som är nyfiken på allt!

Kommentarer
Postat av: Sara LK

Det är sån tur att han finns hos er som ger honom så mycket kärlek. Sämre föräldrar han ett barn ha om man säger så... Ju äldre han blir desto bättre kommer han förstå att det han varit med om inte handlat om att någon vill honom illa, tvärtom. Nu har ni gjort det värsta, nu kan allt bara bli bättre och bättre för varje dag.

2011-09-30 @ 19:16:08
Postat av: Åsa

Känner igen det där med tryggheten, Linus var precis lika dan efter några dyng på barn i våras! Men jag lovar.. den kommer tillbaka! Bara försöka överösa med trygghet och kärlek. Linus fick sova mellan oss och han hittade även trygghet i sin vagn under tiden har var sjuk... Stor Kram o styrka till er

2011-09-30 @ 19:49:36
URL: http://pasenab.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jag vet hur det känns att ha ett otryggt barn- Calle är ju det av sin natur tyvärr. Och det finns nog inget som krossar ett föräldrahjärta så hårt som just den där otryggheten.

Men det går över, min vän, och han blir sig själv igen. Det vet jag!

kram

2011-09-30 @ 19:49:45
Postat av: Maria

Det blir sökert bättre ... men det var så precis som han var med om allt detta. Det sitter i .. såklart! och även om han ser er med "skrämda ögon" då ni håller honom fast, är det ju ändå NI som gör det. Hans föräldrar som han älskar, hans trygget och tröst. Nån som inte vill honom något ont. Inte någon annan, främmande, nån som han inte känner. Han vet ju att NI vill väl. Nånstans förstår han nog det.

Lilla Noah, så mkt lättare det är när man kan förklara saker .... Ni är toppen ! Så mkt kärlek ni har inom er till eran son. Det kommer man långt med.

2011-09-30 @ 20:59:48
Postat av: Johanna

Finaste lilla hjälten...



Stora tankar och kramar

2011-09-30 @ 21:20:23
URL: http://grynisen.bloggplatsen.se
Postat av: Linda Liljeblad

Inte undra på att han känner så..Men han är ju i de tryggaste händer ...och trygg i sin grund så det kommer bli såå bra bara tiden fått gå lite. Hoppas det har varit skönt o positivt att vara hemma. kram

2011-09-30 @ 22:16:26
Postat av: Heni

med så krleksfulla föräldrar kommer vår hjälte att komma över detta också. Äkta och gränslös Kärlek botar allt i världen och det får världens finaste Noah stora doser av den varje minut. Kramar till er

2011-10-01 @ 09:53:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0