Publicerat: 2011-10-11 Klockan: 21:18:58

tillbaks till jobbet

nu är jag tillbaks på jobbet.

igår och idag. i 2 dagar har jag arbetat.

hur var det? det kändes väldigt märkligt att lämna noah. märkligt som bara den.

den här operationen har varit tung. allt kring den har varit stort, tungt och jobbigt. egentligen är jag inte i fas. känslomässigt.

men när jag är på jobbet så fungerar jag bra. exemplariskt. precis på det sättet som jag alltid fungerar. nästan som en frizon. men ändå inte.

för när jag kommer hem känns det tufft. tufft att ha varit ifrån. inte alls på samma sätt som innan op. då var det en annan typ av känsla. den här känslan är annorlunda.

men som allt annat så kommer även det bli på ett annat sätt snart. snart kommer vi in även i det här. livet fortgår. här och nu. även om jag inte riktigt är redo att vara ifrån noah så är jag nu redo för jobbet. men det tuffa är att det känns inte som om noah är redo att vara ifrån mig heller. det känns som om han "straffar" mig lite när jag kommer hem. svårt att förklara. eller kanske inte. men jag känner inte för att gå in på det.

jag märker det dock. sadjad märker det med. noah skulle egentligen ha mått bäst av att ha oss båda kvar hemma ett tag till. för hans trygghet. läkarna sjukskriver inte bägge som rutin när man väl kommit hem.

nej men nu är ju det ju även så att det är individuella fall och att noah verkar vara den yngsta de haft. egentligen skulle vi nog behövt vara hemma bägge ett tag till.

tacka vet jag farmor som bor här ett par dagar för att stötta upp och finnas till. för noah, för sadde och för mig.

Kommentarer
Postat av: Emma Svensson

Usch vilka jobbiga känslor i en redan fruktansvärt tung situation! Ni är så himla modiga allihop! Men kan inte du vabba för N då om S är sjukskriven? Jag tror att ni ska gå på era egna känslor, det är ju bara just NI i er familj som har svaren på hur länge ni borde vara hemma! Inte en massa läkare som garanterat är bäst i världen på det de gör men just känslor rår ingen på och där finns ju inga rätt och fel, inga bestämmelser på hur man ska känna eller reagera! Bara era egna tankar, erfarenheter och känslor... Hur ni än gör så är jag övertygad om att just ni gör det absolut bästa för ert barn! Tänker på er!!

2011-10-11 @ 21:40:54
Postat av: Jossan

emma - sadde är sjukskriven som vab. alltså så vabbar han redan. jag sjukskrev mig själv förra veckan men känner att det var dags att gå tillbaks till jobbet nu. tack och lov har vi fina släktingar som ändå stöttar upp. både praktiskt och känslomässigt. men vi får se hur det går framöver. tack för orden!

2011-10-11 @ 21:52:42
URL: http://josephines.blogg.se/
Postat av: Carolina

Hej vännen, mitt sista mess gick inte fram, men klart vi ska promenera imorgon, samma tid och plats du skrev så kan vi prata om allt imorgon. Ser framemot att träffa dig och Noah..hör av mig imorgon..Kramar

2011-10-11 @ 22:11:36
URL: http://blogg.mama.nu/noelvaldeoss
Postat av: Sab

2011-10-12 @ 09:23:32
Postat av: Heni

Farmor får tacka er för att hon har fått så fantatiskt barnbarn, det är världens bästa gåva. Älskar er alltid. Farmor

2011-10-12 @ 18:52:42
Postat av: Linda aka Javamorsan

Det är svårt med sånt här. Klart han också känner av att det kanske inte är läge för att bli lämnad av mamma. Men oavsett allt annat så blir det bra till slut. Han vänjer sig. Och ni kommer att hitta er balans i tillvaron Kram

2011-10-13 @ 09:16:09
URL: http://baralinda.se/wordpress

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0