Publicerat: 2011-12-05 Klockan: 09:12:00

ilcos julbord

i lördags var vi på jullunch. sörby herrgård var platsen och ilco var initiativtagarna.

det var trevligt. 2 barnfamiljer till och resten äldre. träffade åsa som jag mailat en hel del med och hennes man och deras två mysiga barn. det var kul att ses på riktigt. vid vårt bord satt en familj med en tjej som hade missbildning på urinledarna. hon rikades dagligen.

de rekommenderade ilcos sommarläger.

vem vet. om några år kanske vi åker på ett. nu prioriterar vi vacterlföreningen.


Kommentarer
Postat av: Åsa.H

Hej josefine!! Det var jättekul att ses på riktigt. Vi kanske kan ses över en fika någon dag kanske i mellandagarna?Är ni lediga något då? Vad jag vet så är iallafall Peter ledig alla dagar där och jag får se imorgon vilka dagar jag kan vara ledig der beror lite på hur mycket barn vi har.

Hoppas att vi inte smittade ner någon i lördags Hug började ju hosta som en tok när vi var där och nässan började rinna.I söndags kom febern. Så nu har han varit hemma från förskolan ett par dagar det blir nog i morgon oxå sen får vi hoppas att han är frisk.kram Åsa

2011-12-06 @ 19:55:16
Postat av: Jossan

hej åsa!

vi kommer vara lediga tillsammans mellan jul och nyår och ses gärna dagtid någon dag. kvällar har vi mer inplanerat. noah är med lite sjuk men det var nog inte hugos förtjänst;)

kramar

2011-12-06 @ 21:04:12
URL: http://josephines.blogg.se/
Postat av: Åsa.H

Hej!! Vi kan väl höras av lite närmare jag fick tyvärr inte klart med hur jag kan vara ledig vi fick en akut grej som tog upp hela vårt personalmöte. Inget kul. Hoppas det inte blir någon långvarig sjuka med noah. Hugo hostar o snörvlar lite forfarande o nu har han inte kunnat somna ännu ligger o klagar påa tt han fryser trots rtt täcke o 2 filtar Hm!

2011-12-07 @ 20:24:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0